Používáte a jste spokojené s žehličkou na vlasy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
474
11.12.05 19:19

Ahoj, ja ji kupovala primo u meho kadernika a je to typ: WAHL Proffessional,ale nevim,zda se da koupit i normalne :?: At kdyztak jezisek zkusi zajit do ulice (nevim, jak se jmenuje) pred Bilou labuti, byla tam driv cestovni kancelar Fischer, dnes je tam kadernictvi, treba ji tam maji :?: Ja tam chodim ke kadernikovi :! Je skvela a nenici vlasy :D

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sandravranova
24.9.10 13:30

Nevíte jaká je situace v dnešní době? Zdá se mi, že momentálně je na vrcholu Remington a jeho žehličky

• Citovat
  • Upravit
vanitram
7.11.10 23:09

Babyliss st89e nebo achae

Ahoj, chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti se žehlením mokrých vlasů? Setkala jsem se s názory žehlit jen suché. Je-li ale žehlička přímo na mokré, tak to musí být i tak uzpůsobeno, aby se i mokré vlasy příliš neničily. Rozhoduji se mezi Babyliss st89e, remington shine theraphy a achae. Na mokré je jen ta první. Jako plus při žehlení mokrých vlasů vidím úsporu času. Poradíte někdo? Díky

• Citovat
  • Upravit
2921
8.11.10 10:03

Ja bych mokry vlasy nezehlila, precijen i kdyz je uhladis, tak zehlicka je podle me nevysusi uplne a pri schnuti se pak muzou dal krabatit nebo budou litat..A hlavne bych se bala, ze si vlasy spalim, jednou,kdyz jsem je mela vlhci ,tak se z nich pri zehleni kourilo 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.11 19:12

Remington patří mezi mé nejoblíbenější. Tuhle používám.
 http://ucesy-pro-kratke-vlasy.info/…emington.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
13.12.14 15:24

žehlička na vlasy

Chtela bych si pořídit žehličku na vlasy, nebudu ji pouzivat každý den, ale tak jednou dvakrát za týden. Doporučila mi ji kadeřnice, mam mastný vlasy, otázka zní jakou si vybrat? A pokud mozno ne moc drahou. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26333
13.12.14 16:27

@kiwa ja mam remington a jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
13.12.14 16:40

Jedine Remington

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.3.18 12:11

@Pampeliska88 Já mám třeba žehličku za 600, sice Remington, ale mám ji už aspoň 5 let, funguje pořád skvěle a jestli se rozbije, tak si snad koupím úplně stejnou :D A kolik peněz se do ní vyplatí vrazit, tak to asi podle mě záleží jaký máš požadavky a jak často ji budeš používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max