Používáte a jste spokojené s žehličkou na vlasy?

488
13.10.05 11:27

Žehlička na vlasy

Aohjky,
uvažuju o tom, že bych si pořídila žehličku na vlasy, ale než do ní zainvestuju, rozhodla jsem se od vás nejdřív vytáhnout pár zkušeností :wink:
V první řadě - opravdu upraví vlasy úplně do rovna? Já je nemám kudrnaté, ale jenom mírně vlnité a kroutí se mi to tak všelijak a nejde to upravit…a už mi to prostě leze krkem. Zkoušela jsem různé narovnávací šampony a balzámy a masky, ale nic nefunguje.

Jak moc to ničí vlasy?

Prostě - jste s žehličkou spokojené? Vypaltí se ta investice?

Díky!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76
13.10.05 12:17

Ahoj Jano,

ja jsem si zehlicku poridila a jsem relativne spokojena. Vlasy mi to nenici vubec, ale to bude asi i tim, ze ji nepouzivam pravidelne. Ja mam vlasy hodne jemne a i bez jakekoliv upravy se mi normalne krouti, na jedne strane dovnitr na druhe strane ven, tak proto ta zehlicka.
Po umyti nepouzivam zadne specialni pripravky, jen penu do vlasu, vlasy nejdriv jen tak narychlo vyfoukam fenem, pres kartac a snazim se dorovna a pak to dozehlim a vysledek je fajn. Kdyz chces, aby to drzelo, tak kazdy praminek pred zehlenim nejdrive nalakuj. To, ze to nejdriv fenuju, je z toho duvodu, abych to u hlavy nemela moc uplacle, vzhledem k jemnosti mych vlasu, tak se snazim to tim fenovanim trochu ,,nadzdvihnout,,.
Snad jsem ti trochu pomohla.
 Dede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
13.10.05 12:18

Ahoj Jani, ja som dostala na vyžiadanie žehličku na vlasy minulý rok od Ježiška na Vianoce.Mám tiež dlhe vlnite vlasy a z času načas mám chuť ich zrovnať :D
Ja mám značku Philips a je na paru-je tam tak mala nádobka, ktorú naplniš vodou a keD si ich vyrovnavaš tak to funguje lepšie a moja kadernička hovorí, že je aj šetrnejšia k vlasom.A tiež mi dala radu, že nikdy nežehliť mokre ani vlhke vlasy,vždy iba suché.Tak snáď som ti trochu dopomohla k rozhodnutiu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.10.05 12:35

Ahoj holky,¨
protože mně v práci žehlili vlasy docela často, doporučuju si koupit spec. fluid, který chrání vlas před zničením, ono se to vyplatí a vlasy vypadají zdravěji. Je k dostání u kadeřníka, ale je trošku dražší. Ale myslím, že v drogerii se dá také něco sehnat od Welly.
Gábi a Danýsek16m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
13.10.05 13:24

Ahoj,

moje kadeřnice mi taky vždycky rovná vlasy žehličkou a já ji chci na vánoce :) vždycky mi vlasy vyfouká fénem aby měly objem a pak vyžehlí a každý pramen zvlášť nejdřív projede gumou na vlasy. Ta vlasy chrání a zároveň to lépe drží…

A kupovat budu zá:,–(ně parní žehličku, protože lípe rovná a neničí vlasy :))

Hodně štěstí při výběru.

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.10.05 14:26

Ahoj,
na radu své kadeřnice jsem si koupila žehličku zn. Remington za cca 1190,– a jsem velice spokojená. Nemám vlasy kudrnaté, trochu se mi vlní, spíš krepaté.
Používám ji každý 3 - 4 den a chráním si vlasy speciálním sprejem od Welly, je to tužidlo a ochrana zároveň. Žehlička se má používat na suché vlasy, takže buď vyfénuju nebo nechám usušit a pak po pramenech žehlím.
Jsem moc spokojená, vlasy jsou rovné a tak nějak zapadnou do sebe (je to i o střihu) a drží jak mají.
 Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
13.10.05 14:45

Ahoj,

mam velmi huste a tvrde vlasy a proto pouzivam zehlicku jedine v kombinaci s vyfoukanim pres kartac.Vzdy zehlit jen SUCHE vlasy. Jinak si je znicis. V kadernickych salonech Lóreal prodavaji vyborny pripravek, ktery se vetre do vlasu pred zehlenim. Je z kolekce Techni art (ma takovej cernej obal s cerveno zlutyma pismenkama) . Je docela drahy, ale urcite stoji za to, vlasy chranit pred tim horkem a navic tento pripravek ty vlasy jakoby sam natahuje.
Mne se osvedcila zehlicka BEZ pary, ale je to asi tim, ze mam tak huste a tvrde vlasy. Pokud mas jemnejsi, tak asi ta s tou parou bude lepsi, kdyz to holky rikaji :)

Hodne stesti pri nakupu.

Marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
13.10.05 16:39

Ahoj ,
přidávám svoji zkušenost. Nejlepší je žehličku zakoupit přímo u kadeřníka, který vám nabídne profi žehličku. S těmi z krámu se to nedá srovnat. A rozhodně doporučuji používat přípravek , který vlasy ochrání před vysokou teplotou. A pozor u barvených vlasů, častým žehlením barva mizí!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
13.10.05 19:19

Ahoj, ja mam taky koupenou zehlicku primo od kadernika, stala 1500,–Kc a je naprosto skvela. Vlasy vypadaji perfektne a clovek muze jit bezprostredne po umyti vlasu hned mezi lidi :D a nikde mu nic na hlave nepoletuje :D doporucuji! Co mi rikal muj kadernik, tak se vlasy nenici, ale nekupovala bych tu v normalnim kramu, ale obratila se na profi kadernictvi, kde ti tu vhodnou prodaji.

Simona&Kristynka(15mesicu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.05 22:45

Poraďte, prosím!

Maminky,
majitelky parních žehliček na vlasy, prosím o radu: kterou značku, popř. typ máte anebo který jiný typ doporučujete? Moc děkuji za info, potřebuju napsat Ježíškovi :D
nepřihlášená Vvv

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.12.05 14:30

Holky, pomoooc, ježíšek to bez vás nekoupí :D :D :D
 Vvv

• Citovat
  • Upravit
474
11.12.05 19:19

Ahoj, ja ji kupovala primo u meho kadernika a je to typ: WAHL Proffessional,ale nevim,zda se da koupit i normalne :?: At kdyztak jezisek zkusi zajit do ulice (nevim, jak se jmenuje) pred Bilou labuti, byla tam driv cestovni kancelar Fischer, dnes je tam kadernictvi, treba ji tam maji :?: Ja tam chodim ke kadernikovi :! Je skvela a nenici vlasy :D

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sandravranova
24.9.10 13:30

Nevíte jaká je situace v dnešní době? Zdá se mi, že momentálně je na vrcholu Remington a jeho žehličky

• Citovat
  • Upravit
vanitram
7.11.10 23:09

Babyliss st89e nebo achae

Ahoj, chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti se žehlením mokrých vlasů? Setkala jsem se s názory žehlit jen suché. Je-li ale žehlička přímo na mokré, tak to musí být i tak uzpůsobeno, aby se i mokré vlasy příliš neničily. Rozhoduji se mezi Babyliss st89e, remington shine theraphy a achae. Na mokré je jen ta první. Jako plus při žehlení mokrých vlasů vidím úsporu času. Poradíte někdo? Díky

• Citovat
  • Upravit
2921
8.11.10 10:03

Ja bych mokry vlasy nezehlila, precijen i kdyz je uhladis, tak zehlicka je podle me nevysusi uplne a pri schnuti se pak muzou dal krabatit nebo budou litat..A hlavne bych se bala, ze si vlasy spalim, jednou,kdyz jsem je mela vlhci ,tak se z nich pri zehleni kourilo 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max