Zelená kuchyň

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2325
29.1.14 21:13

Jen tak mimo téma nevíte kde se dá pořídit takové barevné sklo jako je za linkou na fotce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
29.1.14 21:17

Mam temer jedovate zelenou a jsem spokojena. je to odlehcene hornimi skrinkami, ktere jsou prosklene a maji hlinikove ramecky. Me se libi moc a stale, ovsem ne tak kazdemu.
jinak z udelatek si chvalim „kolotoc“ -karusel na hrnce do rohove skrine -. prestoze vyhrozovali, ze ho nebudu pouzivat, pouzivam. A Vysoky vysuv na potraviny. Zavesny system mam jen nad drezem a okapavacem a susim na nem prkynka a jine veci, co by se nemely valet v mokru. Jo a ty dojezdy (pomale) mame taky, to je taky fajn.

Muj vynalez je policka na male spotrebice - cca 30 cm nad linkou, je na tom rychlovarka, topinkovac atd - ja u nasich nesnasela neumytelnou linku, kdy se muselo vsechno posupovat, aby to clovek utrel, nebo to objel hadrem dokola a drobecky nastrkal pod to. Takze tedka na lince nemusim mit nic -ja teda vetsinou bordelim, ale naporad tam nic neni. Zadny robot, koreni ani jar. Uklizi se to lip.

Jo vychytavka c.2 - suplik jen na caje. Caje vyrovnane ve skrince na sebe a za sebou jsou naprd. jak ma nekdo vic, jak ruznych 5 krabicek, je to problem. Melky suplik je idealni. A koreni mam taky v supliku, akorat jsem ejste nenasla optimalni korenky.

Klidne bych tu kuchyn udelala vetsi, jsem megaloman. Potrebovala bych 4× vic supliku, abych mela poradek, jaky si predstavuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
29.1.14 21:19

@Zupa jmenuje se to Lacobel a vetsinou ve sklenarstvi.. kamaradka maji z polska a tam delaji i s ruznymi motivy, vypada to bozsky.. treba neco podobneho http://rze.pl/…s/gr/f/1.jpg

Příspěvek upraven 29.01.14 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
29.1.14 21:24

@xreni Super děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
29.1.14 21:28

@Evulineek já mám teda hráškově zelenou kuchyň a je to moje pýcha, jinou už bych nechtěla..,vždy když někdo přijde na návštěvu je ohromen..,nafotím Ti ji a můžeš kouknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
29.1.14 21:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
29.1.14 23:07
@Lojzinkaa píše:
@Evulineek :palec:

Tahle barva je prijema na pohled :palec: :palec: a jaky k tomu mas doplny vsechnouz do bila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
30.1.14 06:15
@Lojzinkaa píše:
@Evulineek :palec:

jo mam tu barvu stejnou, i podobne skrinky (uchytky a pod) - akorat vrsek mam odlehceny tim sklem s hlinikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
30.1.14 08:38

@Luminel mám dvě velká okna v kuchyni takže světla je dost :D Já bych neměnila, na údržbu je to super :palec: Dvě fota ještě z léta kdy se montovala a jedna už hotová ale foceno večer takže barvy nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
30.1.14 08:53

@Janninka1 super! tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat u nás:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
30.1.14 08:57

@Janninka1 hezká :palec:, taky jsem raději zvolila klasiku.
přikládám fotku pro inspiraci, ale zelenou nemám jen někdy doplňky ubrus atd..podle nálady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
30.1.14 09:18

@Luminel děkuji :palec:
@renule 13 také moc povedé :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
30.1.14 09:35

Já ještě co se kuchyně týče, mě se líbí linka pod oknem, jenže my jsme byli dost omezeni prostorem, protože máme okna nízko. A co můžu ještě doporučit, dát po celé lince osvětlení ten pás ledky(nevím jak se to přesně jmenuje)světlo je opravdu všude na lince a i to hezký večer vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
30.1.14 10:38

@renule 13 led pásky jsou super, také mám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
30.1.14 10:52

@Evulineek doplňky mám buď v zelené nebo bílé..,např. koš, odkapávač mám zelený a pak třeba kávovar a stojan na nože mám v bílé..,vypadá to moc dobře a hlavně ta zelená :srdce: myslím, že jiná barva k té zelené by byla už přeplácaná @Pudloslava já mám dvě skříňky taky hliníkové, ale té na fotce nejsou, vlastně na té druhé a třetí fotce, jak jsou tam vidět dvě police, tak tam jsou hliníková dvířka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný