Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jen tak mimo téma nevíte kde se dá pořídit takové barevné sklo jako je za linkou na fotce?
Mam temer jedovate zelenou a jsem spokojena. je to odlehcene hornimi skrinkami, ktere jsou prosklene a maji hlinikove ramecky. Me se libi moc a stale, ovsem ne tak kazdemu.
jinak z udelatek si chvalim „kolotoc“ -karusel na hrnce do rohove skrine -. prestoze vyhrozovali, ze ho nebudu pouzivat, pouzivam. A Vysoky vysuv na potraviny. Zavesny system mam jen nad drezem a okapavacem a susim na nem prkynka a jine veci, co by se nemely valet v mokru. Jo a ty dojezdy (pomale) mame taky, to je taky fajn.
Muj vynalez je policka na male spotrebice - cca 30 cm nad linkou, je na tom rychlovarka, topinkovac atd - ja u nasich nesnasela neumytelnou linku, kdy se muselo vsechno posupovat, aby to clovek utrel, nebo to objel hadrem dokola a drobecky nastrkal pod to. Takze tedka na lince nemusim mit nic -ja teda vetsinou bordelim, ale naporad tam nic neni. Zadny robot, koreni ani jar. Uklizi se to lip.
Jo vychytavka c.2 - suplik jen na caje. Caje vyrovnane ve skrince na sebe a za sebou jsou naprd. jak ma nekdo vic, jak ruznych 5 krabicek, je to problem. Melky suplik je idealni. A koreni mam taky v supliku, akorat jsem ejste nenasla optimalni korenky.
Klidne bych tu kuchyn udelala vetsi, jsem megaloman. Potrebovala bych 4× vic supliku, abych mela poradek, jaky si predstavuji.
@Zupa jmenuje se to Lacobel a vetsinou ve sklenarstvi.. kamaradka maji z polska a tam delaji i s ruznymi motivy, vypada to bozsky.. treba neco podobneho http://rze.pl/…s/gr/f/1.jpg
Příspěvek upraven 29.01.14 v 21:27
@Evulineek já mám teda hráškově zelenou kuchyň a je to moje pýcha, jinou už bych nechtěla..,vždy když někdo přijde na návštěvu je ohromen..,nafotím Ti ji a můžeš kouknout ![]()
@Lojzinkaa píše:
@Evulineek
Tahle barva je prijema na pohled
a jaky k tomu mas doplny vsechnouz do bila?
@Lojzinkaa píše:
@Evulineek
jo mam tu barvu stejnou, i podobne skrinky (uchytky a pod) - akorat vrsek mam odlehceny tim sklem s hlinikem.
@Luminel mám dvě velká okna v kuchyni takže světla je dost
Já bych neměnila, na údržbu je to super
Dvě fota ještě z léta kdy se montovala a jedna už hotová ale foceno večer takže barvy nic moc
@Janninka1 super! tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat u nás:)
@Janninka1 hezká
, taky jsem raději zvolila klasiku.
přikládám fotku pro inspiraci, ale zelenou nemám jen někdy doplňky ubrus atd..podle nálady
Já ještě co se kuchyně týče, mě se líbí linka pod oknem, jenže my jsme byli dost omezeni prostorem, protože máme okna nízko. A co můžu ještě doporučit, dát po celé lince osvětlení ten pás ledky(nevím jak se to přesně jmenuje)světlo je opravdu všude na lince a i to hezký večer vypadá.
@Evulineek doplňky mám buď v zelené nebo bílé..,např. koš, odkapávač mám zelený a pak třeba kávovar a stojan na nože mám v bílé..,vypadá to moc dobře a hlavně ta zelená
myslím, že jiná barva k té zelené by byla už přeplácaná @Pudloslava já mám dvě skříňky taky hliníkové, ale té na fotce nejsou, vlastně na té druhé a třetí fotce, jak jsou tam vidět dvě police, tak tam jsou hliníková dvířka ![]()