Zelená kuchyň

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
331
29.1.14 19:07

Zelená kuchyn

Ahojte všichni, chystáme se rekonstruovat kuchyň, já bych ráda nějakou zelenou, ale nemáme moc představu jak to bude vypadat, nemáte někdo doma kuchyň do zelena, jste spokojené, nebo by jste dali jinou barvu? A na jaké věci (skřínky šuplíky) nedáte dopustit a co naopak Vám přijde zpětně ve Vaší kuchyni zbytečné. Díky moc za tipy a rady. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3487
29.1.14 19:10

Naši mají hráškovo-šedou a je krásná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
29.1.14 19:10

@Evulineek ahojky, moje babi má zelenou kuchyň, ale taková vybledlá zelená, nelíbí se mi to. Ale klidně bych dala nějakou výraznou ale zkombinovala bych jí s nějakou jemnou barvou…

• Citovat
  • Upravit
6529
29.1.14 19:11

Není úplně zelené ale znám jen tuhle
http://www.kuchyne-tc.cz/…Tachove.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
29.1.14 19:11

@Evulineek Myslíš zelené skříňky nebo prac. desku? My máme prac. desku + půlku kachliček, fotku můžu přidat. Skříňky třešeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
29.1.14 19:12

Zelenou kuchyň mám a jinou bych nechtela.Mam i zelene veskere doplňky a je vůbec cela krasna ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
29.1.14 19:15

Tak za mne doporučení z vlastní zkušenosti :lol: - pokud se nechystáte opět v nejbližší době vyměnit kuchyň - šla bych do klasiky, tedy dřeva ;) Měli jsme kuchyň modrou, krásně ladila s obývákem a s jídelním koutem, přesto dost rychle vyšla „z módy“, prostě asi po 7 letech jsem začala litovat, že jsem šla do takovéh oexperimentu a „výstřelku“. Dnes už mám novou kuchyň, třešňové dřevo a jsem moc spokojená :pankac:
Jo a moc doporučuji zasouvací šuplíky a automatické dovírání skříněk - je to fakt super vychytávka :potlesk:
Jen když jsem pak třeba u máti - čekám, že šuplík dojede sám nebo prásknu dvířkama od skříňky, protože zapomenu, že se sama nedovře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška

@princeznaII jéé teď si mi pomohla, stránku si dávám do oblíbených až jednou budu řešit kuchyň

• Citovat
  • Upravit
7876
@Evulineek píše:
Ahojte všichni, chystáme se rekonstruovat kuchyň, já bych ráda nějakou zelenou, ale nemáme moc představu jak to bude vypadat, nemáte někdo doma kuchyň do zelena, jste spokojené, nebo by jste dali jinou barvu? A na jaké věci (skřínky šuplíky) nedáte dopustit a co naopak Vám přijde zpětně ve Vaší kuchyni zbytečné. Díky moc za tipy a rady. :mavam:

Máme zelenou kuchyň, ale moc se mi to nelíbí, je strašně,,křiklavá" :think: Máme tmavou linku dub, nebo buk rustikal.Na jaře bych chtěla kuchyň přemalovat na oranžovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
29.1.14 19:17

@Evulineek Aha,ty myslíš linku…Já myslela zdi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.1.14 19:18

Mame tuhle..trošku zelená, trošku tmavého dole a je..

• Citovat
  • Upravit
331
@PetiteFillette píše:
@Evulineek Myslíš zelené skříňky nebo prac. desku? My máme prac. desku + půlku kachliček, fotku můžu přidat. Skříňky třešeň.

Ahojky, no zatim mam namysleno dreveny skrinky orech barva, kachlicky za linkou zeleny ale naky fakt zeleny a linku nevim prave:( doplnky mam zelenocerveny ted ze stare kuchyne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
@MarkétkaBeruška píše:
@princeznaII jéé teď si mi pomohla, stránku si dávám do oblíbených až jednou budu řešit kuchyň

tak to mne těší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
29.1.14 19:19
@smurfka píše:
Mame tuhle..trošku zelená, trošku tmavého dole a je..

Ahojky,

ta barva dreva je orech nebo se pletu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
29.1.14 19:19

Mrkni třeba tady - nejde mi link, tak bohužel celý odkaz http://www.suchacek.cz/…ynske-linky/. K živější zelené se mi líbí do kombinace bílá, šedá, černá nebo ořech, k pastelovější zase oranžová, bříza, třešen atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný