Zelená rýma už 3 měsíce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2097
23.6.23 14:36

Zelená rýma už 3 měsíce

Maminky, začalo to takhe. V březnu jsem chytla od dítka angínu, tak dostala antibiotika a pomohlo mi, ale pořád byla rýma. Tak mi dali pamycon a kupodivu nic. pak bendovy kapky a taky nic. Tak poslána na ORL, tam mi dali léky, které mi ale vůbec nesedli a to jsem doktorce řekla, že najít léky na míru je docela oříšek. Pak jsem byla na ORL na pohotovosti a tam mi řekli, že infekce v těle není a zase pamycon a zase nezabral. Pak zase na ORL, že infekce v těle je. A tak dokola. takže od března mám hustý zelený hlen, který celý den smrkám, vysmrkám ani nevím kolik kapesníků, do toho kašel, občas vykašlu taky hustý zelený hlen (omlouvám se, pokud vás to poburuje, ale třeba je tu zdravotník, ten to chápe), mám jít zase na ORL? Praktik byl hned hotov, rýma je alergie a kašel může trvat i měsíc. Hotovo. Já už jsem zoufalá. Dnes jsem v práci musela přeřušit telefonický hovor se zákazníkem, protože to nebyl už hovor ale horor s tím hnusným kašlem. Takhle se žít nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30705
23.6.23 14:52

Rhinohorn konvicku jsi zkousela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2097
23.6.23 15:00
@Hobitka píše:
Rhinohorn konvicku jsi zkousela?

Ano, dělám to tak nekolik let nekolikkrát denne, pročistit to pročistí, hodně toho vyplave ven, nicméně ty hleny se porád hromadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30705
23.6.23 15:03

Tak to uz nevim, leda me napada, zda neberes nejake leky? Ja mela neustavajici zadni rymu jako nezadouci ucinek ke kapkam na glaukom :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30705
23.6.23 15:04

A nebo jestli tak casto delas rhinohorn jestli to neni spis kontraproduktivni, ze uz ta sliznice je hodne poskozena :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2097
23.6.23 15:13
@Hobitka píše:
A nebo jestli tak casto delas rhinohorn jestli to neni spis kontraproduktivni, ze uz ta sliznice je hodne poskozena :think:.

Myslím, že poškozena ne, lékum se práve vyhýbám, takže neberu žádné, ale opravdu je to vopruz porád troubit do kapeníku a rozkašlat se třeba v autobuse, ještěže není doba covidová. To už by mě dali testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
23.6.23 15:13

Spíš než konvičku tak inhalace. Nadmira užívání konvičky sliznici snadno poškodí. Možná bych vše doplnila kapkami z lichořeřišnice a větším množstvím vitamínů c, d a zinku. Stěr z nosu dělali na ORL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí