Zelený výtok, ale ne infekce

Anonymní
30.9.21 22:25

zeleny vytok ale ne infekce

Ahojte vscihni, mela bych prosbu, protoze jaksi mi to hlava uz nepobira tak nejak… zhruba pred trema tydny jsem byla na gynde s tim ze mam vytok ktery je nazelenaly, a ze to mam po styku s jednim ubozakem, ktery me podvadel.. a tim ze jsem prisla presne po roce, udelal mi celkovou prohlidku, s tim ze poslal neco(nevim zda ten vytok) na kultivaci. Predepsal antibiotika, jak perorálně tak vaginalne. vsechno dobrany(az na dva prasky- to rikal ze nevadi, ze na moji vahu to melo stacit). Tak sem prisla znovu k nemu, a on povidal, ze kultivace dobry( neco v tom smyslu ze kontrolovali neco s rakovinou atd.), a ze to co ze me „teče“ neni infekcni, ze to neni to co by pritahovalo Hiv, kapavku atd. Ze pry je to hlen, a ze to nevadi, ze mi predepise zase nejaky vaginalni tobolky, tak predepsal, ja sla do lekarny, tam nemaj, tak si beru neco podobnyho, uzivam, a prijde mi to stejny… zadna zmena, jen snad ze je toho tedy popravde min nez predtim. co je mou otazkou je spis - Zeleny vytok je normalni? vsude ctu ze ne, tak pak nechapu proc mi rekl ze je to jen hlen ktery neni infekcni…
Mela jste nektera z vas s timto zkusenosti?
Se zelenym vytokem, a doktor vam rekl ze je to v poradku?
dekuji za rady a odpovedi, ja uz to totiz nechapu :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty