Židlička Jitro - montáž

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6157
29.8.14 18:03

Židlička Jitro - montáž

• jedna područka má nekompatibilní dírku s dírkou v noze, nejde přišroubovat, co teď?
  • jdou područky přimontovat až jako poslední?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68892
29.8.14 20:15

Uz je to dlouho, co jsem montovala, ale prekvapuje me to, ja si libovala, jak sedi diry na desetinu milimetru presne, po predchozi zkusenosti s montazi polskeho nabytku jsem byla v sedmem nebi.
Takze bych v prve rade zkontrolovala, zda to montuji spravne… Pokud by to ani tak nesedelo, tak bud reklamovat, nebo prevrtat.
Jinak z logiky veci bych rekla, ze se podrucky az nakonec namontovat musi dat, protoze zidlicka funguje i bez nich a az ditko vyroste, tak je normalne sundas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
29.8.14 20:23

@ugluk
Taky si myslím, že by to mělo jít přimontovat i nakonec, přece ten kdo by je dokupoval nebude kvůli jejich montáži rozdělávat celou židli?
Prvně jsem se zasekla u těch botiček, šrouby nešly vůbec utáhnout, ani můj chlap to silou neudělal, trčely cca 1cm ven a nešlo to dovnitř, tak jsme museli použít vrtačku.
A pak další zásek u té područky, jeden šroubek ok a ten druhý vůbec, ty dírky se míjejí, já i manžel jsme se na to dívali a prostě je to špatně.
Já se té reklamace bojím, že to bude trvat měsíce, že to neuznají, atd atd. Židle byla drahá a potřebuji v něčem krmit dítě.

Ohledně toho převrtání, mám strach, že tam pak bude velká díra a ty područky nebudou držet tak jak mají a navíc by už vůbec neuznali reklamaci.

Kupovala jsem ji v „detskydum“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68892
29.8.14 20:33

Tak mesice by to trvat nemelo, maji na to 30 dni, ale… osobne bych bud prevrtala a v pripade problemu se tvarila, ze uz to tak bylo. Nebo bych jim zavolala a zkusila se dohodnout, ze si to prevrtam sama. Osobne bych teda zadala i nejakou slevu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
29.8.14 20:36

@ugluk
Napsala jsem jim mail.
Já bych jim tu jednu područku klidně poslala aby mi poslali jinou, ale nevím jestli budou na tohle ochotní.
Nechce se mi jim tam posílat celou židli a ještě min. měsíc čekat :zed:
Jsem zklamaná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68892
29.8.14 20:48

@zvědavá borůvka no to se ti nedivim :?
Ja takhle reklamovala polskou postylku za podobny peniz jako to Jitro, suplik dole porad padal na zem, byly blbe pojezdy. Byli ochotni, zaslali mi pojezdy nove, ovsem stejne blbe, takze to pada furt :zed:
Ale u toho Jitra me to vazne prekvapuje, vzdyt vis, ze ja tu na nej peji chvalu vsude, smontovala jsem to bez problemu uplne sama a slo to jedna basen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
29.8.14 20:50

@ugluk
Právě, pročetla jsem tu všechny diskuze o Jitro židli než jsem se rozhodla ji koupit, musela jsem přesvědčovat i manžela a teď tohle :? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68892
29.8.14 20:53

@zvědavá borůvka tak at se to da brzo doporadku! A at uz pak slouzi bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
29.8.14 20:57

@ugluk
Co kdybychom nějak „dovyvrtali“ tu dírku, držely by ty područky pevně? Dalo by se to tak udělat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68892
29.8.14 21:17

@zvědavá borůvka tak j presne nevim, jk to vypada, ale pokud se dirky neprekryvaji, tak kdyz tu sprvnou dovrtas, melo by to fungovat normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
29.8.14 21:24

@ugluk
Ok, počkám co mi odepíšou na mail a asi bych volila to dovyvrtání.
Díky moc za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68892
29.8.14 21:25

@zvědavá borůvka neni zac, citim se malicko spoluzodpovedna, kdyz jsem sama doporucovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí