Zimní brusle kačenky?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Tajemnadama ano, ve dvou letech měly toto, od tří let normální, nerostouci. Kačenky doporučuji s koženými pasky, tyto jsme meli take a nedrzely na noze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme také, z Alzy asi za 3 stovky a nejsou špatně.. dite 2,5 roku, první seznámeni s ledem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od dvou let kanady… na tomhle se da jezdit stejne jako asi na plastovych lyzich, co se nasazuji na boty… me deti ale brusleni a lyzovani bavilo, mela jsem je mezi nohama a jezdili jsme spolu, od tri let uz sami, druhorozene dokonce od dvou a pul let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě je to na houno. V životě jsem na tom nikoho neviděla bruslit. Bud po tom běhají nebo je vozí rodiče a to jde i v botech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bruslit se na tom nedá. Spíš v tom ty děti chodí nebo je rodiče tlaci před sebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše dcera jezdila hned na normálních bruslích s jedním nožem, má 4 roky, druhá sezóna ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:Četla jsem kdysi odborné články od více lékařů, kde se normální dámské brusle doporučovali až od pěti let věku výše kvůli vývoji páteře.
Naše dcera jezdila hned na normálních bruslích s jedním nožem, má 4 roky, druhá sezóna
- Citovat
- Upravit
Kačenky mi přišly nepraktické. Měla jsem pro dceru dětské brusle klouzačky od českého výrobce Yate, viz obrázky v příloze. Dělají i klouzačky na sníh, tyto jsou opravdu na led pro mrnňouse.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, na čem jezdili Vaše nejmenší děti v zime na ledě? Přemýšlela jsem o tehlech tzv.„kacenkach“znate? Je to k něčemu?