Zimni bunda predskolak

1462
23.2.23 09:04

Zimni bunda predskolak

Kde kupujete zimni bundy pro deti, neco co lze vzit i pripadne jednou do roka na lyze, ale zaroven, aby to nestalo 2,5 tis? Dite je predskolak, tak to stejne bude na jednu, mozna 2 sezony… Dekuji za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101603
23.2.23 09:12

V lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
23.2.23 09:12
@llida píše:
Kde kupujete zimni bundy pro deti, neco co lze vzit i pripadne jednou do roka na lyze, ale zaroven, aby to nestalo 2,5 tis? Dite je predskolak, tak to stejne bude na jednu, mozna 2 sezony… Dekuji za tipy!

Já ráda nakupuju na Coccodrillo, tam mají hezké bundy a nemá je zase každý, ale kupovala jsem i Next, HM, na Sportisimo, občas koupím značkovou přes Sbazar, momentálně Vinted. Ale jednou jsem kupovala synovi lyžařskou i v Lidlu a byl moc spokojený, líbila se mu, byla mu akorát, tak ji měl jen jednu sezonu. Jinak kupuju zhruba o číslo větší, tak dětem ty dva roky, zhruba, vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.2.23 09:20

Lidl, pokud ti nevadí, že určitě nebude jediné dítě v okolí, co jí bude mít. Za mě nepřekonatelný kompromis ceny a kvality. Děti v nich normálně lyžují. Ale už jsme kupovali bundy i z Decathlonu nebo Sportisima (Loap), nikdy přes litr, a vždy skvěle posloužily u při celodenní lyžovačce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.2.23 09:26

Lidl a nejlépe z druhé ruky. Většinou vypadá jako nová. Teď má starší kolekci po bratránkovi a super :palec: je schopen ji roztrhnout, peru ji i 3× týdně. Takže mi to pak není líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22876
23.2.23 09:39

Lidl, pár stovek a jsou perfektní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.2.23 09:59

Máme letos opět Lidl, ale nejsem spokojená. Přijde mi, že šli kvalitou dolů. Má ještě i bundu a oteplovaky Kik a ty jsou o dost lepší.
Je tedy už druhák, ale už několik let jedeme stejné značky.
Starší má i bundu Bonprix a ta mi přijde taky lepší.

• Citovat
  • Upravit
24146
23.2.23 10:06
@llida píše:
Kde kupujete zimni bundy pro deti, neco co lze vzit i pripadne jednou do roka na lyze, ale zaroven, aby to nestalo 2,5 tis? Dite je predskolak, tak to stejne bude na jednu, mozna 2 sezony… Dekuji za tipy!

Lidl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3154
23.2.23 10:18

Mě třeba bundy z Lidlu pro děti nevyhovují - rukávy jsou delší než je celková délka bundy přes tělo - dětem pak koukají při hraní záda. Ale třeba jsem neměla štěstí na kolekci bund…
Už vždy koukám, aby prostě délka rukávu nebyla větší než délka bundy. Takže nakupují různě. Docela dobré a levné mi přišly z Kik, měly sněžný pás, dvojité rukávy. Decathlon taky nebyl špatný, ale bunda neměla sněžný pás a byla tenčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101603
23.2.23 10:23

@Finkaa Tak to třeba mě vyhovuje, mám malé děti, ale s relativně dlouhýma rukama, takže jim právě sedí krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
23.2.23 10:33

Po bazarech. Mám ráda recyklaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
23.2.23 10:57

Kupujeme Lewro, tusim ze je to od Sportissima