Zimni bunda predskolak
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zimni bunda predskolak
Kde kupujete zimni bundy pro deti, neco co lze vzit i pripadne jednou do roka na lyze, ale zaroven, aby to nestalo 2,5 tis? Dite je predskolak, tak to stejne bude na jednu, mozna 2 sezony… Dekuji za tipy!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@llida píše:
Kde kupujete zimni bundy pro deti, neco co lze vzit i pripadne jednou do roka na lyze, ale zaroven, aby to nestalo 2,5 tis? Dite je predskolak, tak to stejne bude na jednu, mozna 2 sezony… Dekuji za tipy!
Já ráda nakupuju na Coccodrillo, tam mají hezké bundy a nemá je zase každý, ale kupovala jsem i Next, HM, na Sportisimo, občas koupím značkovou přes Sbazar, momentálně Vinted. Ale jednou jsem kupovala synovi lyžařskou i v Lidlu a byl moc spokojený, líbila se mu, byla mu akorát, tak ji měl jen jednu sezonu. Jinak kupuju zhruba o číslo větší, tak dětem ty dva roky, zhruba, vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidl, pokud ti nevadí, že určitě nebude jediné dítě v okolí, co jí bude mít. Za mě nepřekonatelný kompromis ceny a kvality. Děti v nich normálně lyžují. Ale už jsme kupovali bundy i z Decathlonu nebo Sportisima (Loap), nikdy přes litr, a vždy skvěle posloužily u při celodenní lyžovačce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidl a nejlépe z druhé ruky. Většinou vypadá jako nová. Teď má starší kolekci po bratránkovi a super
je schopen ji roztrhnout, peru ji i 3× týdně. Takže mi to pak není líto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme letos opět Lidl, ale nejsem spokojená. Přijde mi, že šli kvalitou dolů. Má ještě i bundu a oteplovaky Kik a ty jsou o dost lepší.
Je tedy už druhák, ale už několik let jedeme stejné značky.
Starší má i bundu Bonprix a ta mi přijde taky lepší.
- Citovat
- Upravit
@llida píše:
Lidl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě třeba bundy z Lidlu pro děti nevyhovují - rukávy jsou delší než je celková délka bundy přes tělo - dětem pak koukají při hraní záda. Ale třeba jsem neměla štěstí na kolekci bund…
Už vždy koukám, aby prostě délka rukávu nebyla větší než délka bundy. Takže nakupují různě. Docela dobré a levné mi přišly z Kik, měly sněžný pás, dvojité rukávy. Decathlon taky nebyl špatný, ale bunda neměla sněžný pás a byla tenčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Finkaa Tak to třeba mě vyhovuje, mám malé děti, ale s relativně dlouhýma rukama, takže jim právě sedí krásně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit