Zimní bunda T&GO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3HE
22413
23.10.11 08:28

Zimní bunda T&GO

Ahoj, je tu někdo,, takhle brzy ráno? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Potřebuji se dozvědět, jaké máte zkušenosti se zimním oblečením této značky… - jsou dost hřejivé do velké zimy? :dance: Vrchní materiál bundy, kterou mám na mysli je 100% nylon taslon, měl by být nepromokavý a neprofoukavý… Nebo napište, jaké kupujete dětem bundy? - do opravdu velké zimy… výběr je velký a já nevím, kterou značku - ale aby také ceny byly přijatelné :-( :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
757
23.10.11 09:08

T&Go máme super větrovku, se kterou jsem spokojená, se zimními bundami téhle značky zkušenost nemám. Malá má už třetí zimu stejný kabát - delší bundu od značky Topolino, který pokaždé seženu ve větší velikosti, protože je super teplý a dlouhý pod zadek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
23.10.11 09:31
lucielle píše:
T&Go máme super větrovku, se kterou jsem spokojená, se zimními bundami téhle značky zkušenost nemám. Malá má už třetí zimu stejný kabát - delší bundu od značky Topolino, který pokaždé seženu ve větší velikosti, protože je super teplý a dlouhý pod zadek :wink:

Díky, jestli myslíme obě ten stejný kabát, tak na ten má moje malá moc krátké ručičky - vždycky má rukávy moc dlouhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
23.10.11 09:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
23.10.11 10:14

Kluk měl od týhle značky kombinézu dva roky,a byla fakt perfektní.Letos bych ji chtěla zase,tak uvidím jestli seženu.Nepromokla a nemusel být pod to ani moc ustrojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
23.10.11 14:13

Já má zimní poděděnou po synovci a sestra si ji chválila, ale syn ji bude nosit až příští rok, ta naše je určitě teplá. Ještě máme doma pro syna podzimní bundu této značky a ta je taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.10.11 20:33

Nevíte, jestli se tyto bundy mohou prát v běžném pracím prostředku nebo se musí používat ty speciální na speciální sportovní oblečení? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
21.11.11 13:45

Ahojky, my mame normalni perovku a na hory mame od rogelli. A myslim, ze perovkou nic nepokazis, navic krasne hreje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat