Zimní bunda T&GO
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zimní bunda T&GO
Ahoj, je tu někdo,, takhle brzy ráno?
![]()
Potřebuji se dozvědět, jaké máte zkušenosti se zimním oblečením této značky… - jsou dost hřejivé do velké zimy?
Vrchní materiál bundy, kterou mám na mysli je 100% nylon taslon, měl by být nepromokavý a neprofoukavý… Nebo napište, jaké kupujete dětem bundy? - do opravdu velké zimy… výběr je velký a já nevím, kterou značku - ale aby také ceny byly přijatelné
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
T&Go máme super větrovku, se kterou jsem spokojená, se zimními bundami téhle značky zkušenost nemám. Malá má už třetí zimu stejný kabát - delší bundu od značky Topolino, který pokaždé seženu ve větší velikosti, protože je super teplý a dlouhý pod zadek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucielle píše:
T&Go máme super větrovku, se kterou jsem spokojená, se zimními bundami téhle značky zkušenost nemám. Malá má už třetí zimu stejný kabát - delší bundu od značky Topolino, který pokaždé seženu ve větší velikosti, protože je super teplý a dlouhý pod zadek
Díky, jestli myslíme obě ten stejný kabát, tak na ten má moje malá moc krátké ručičky - vždycky má rukávy moc dlouhé…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk měl od týhle značky kombinézu dva roky,a byla fakt perfektní.Letos bych ji chtěla zase,tak uvidím jestli seženu.Nepromokla a nemusel být pod to ani moc ustrojený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já má zimní poděděnou po synovci a sestra si ji chválila, ale syn ji bude nosit až příští rok, ta naše je určitě teplá. Ještě máme doma pro syna podzimní bundu této značky a ta je taky super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte, jestli se tyto bundy mohou prát v běžném pracím prostředku nebo se musí používat ty speciální na speciální sportovní oblečení? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, my mame normalni perovku a na hory mame od rogelli. A myslim, ze perovkou nic nepokazis, navic krasne hreje.
- Citovat
- Upravit