Zimní kombineza

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
173
26.10.05 13:57

zimní kombineza

Ahoj,
docela dlouho se snažím sehnat pro svou 16 měsíční dceru (vel. 80) nějakou zimní kombinezu, která by byla nepromokavá nebo měla alespoň nějakou povrchovou úpravu, aby se hned nepromáčela, až bude sníh a moje zlatíčko se v něm třeba rozhodne vyválet :D
Prošla jsem všechny dětské obchody v našem malém městě, několik obchodů na netu, ale našla jsem jen ty, které mají povrch z bavlny nebo nějaké jiné podobné promokavé látky.
Pokud někdo víte, kde se nějaké takové dají sehnat( nemusí to být kombinéza v celku, stačí klidně oteplováky a bunda) třeba na netu nebo v Praze, dejte mi určitě vědět.
Bodlinka a Veru 16m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missorka
26.10.05 14:02

Bodli,

my máme dvě kombinézy nepromokavé z www.mimibazar.cz, obě stály kolem čtyř stovek. Určo tam něco najdeš.

Peta

• Citovat
  • Upravit
152
26.10.05 14:41

Bodlinko,

a co třeba toto-
http://www.caryfuk.cz/…/typ/51:1252

vypadá nepromokavý a je to nejlepší cena, kterou jsem na netu našla /stejný mají na e-dětském světě za 790/

dobře pořiď
Viťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.10.05 15:50

Ahoj,
sorry za nepřihlášení, píšu odjinud - uživatel Pihule

Super kombinézy mají ve Sportissimu (v Plzni, ale je to řetězec) - my pořídili nepromokavou, vel. 80, lepené švy apod. za 599,– Kč zlevněnou z 900 Kč, zn. Rucanor. Měli červenou a modrou, mají jich spoustu (vel. 74 - 104) - kupovali jsme ji před týdnem. Mají taky super nepromokavé „snowboardové“ bundy a kalhoty, ale až od 92. Ceny od 500 Kč.
Navštiv sportovní krámy (řetězce), v baby shopech mají fakt hrůzy z bavlny za děsný prachy. Kámoška koupila za pár korun loňskou v Adidasu.
Dobře pořiď
 Pihule

• Citovat
  • Upravit
140
26.10.05 19:13

Ahoj,zrovna tento týden jsem dávala nepromokavou dětskou kombinézu vel.86 za 150.-kč do dětského bazárku na Letné.Jinak letos jsem koupila nepromokavou kombinézu v Holešovické tržnici sice je to lonský model ale stála 220.-kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
6.11.05 20:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
6.11.05 21:40

Ahoj, v Gigasportu mají zlevněnou - loňský model - růžovo modrá za 299,– - je to Adidaska a až do velikosti 140.

Bylo to už minulý týden, snad není vykoupená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25109
16.10.12 20:35

"rostoucí" zimní kombinéza

Ahoj maminky,
dneska tady byla manžela mamka a říkala, že viděla v obchodě kombinézu a že se jí moc líbila. Stála skoro 2000 a měla ohrnuté rukávy a nohavice, že by měla být snad na dvě sezony? Říká vám to něco, poradíte?
Malé je skoro rok, počítám, že v zimě už bude chodit.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
16.10.12 21:54

Mně teda příjde 2tis.moc, i kdyby to bylo na 2 sezony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.10.12 08:45

@avm3 to je přehnaný, i na dvě sezóny.. Zítra ráno jdu do Lidlu mají kombinézy za 299,–.. Akorát mají blbý velikosti 74/80 a pak 86/92 vezmu tu větší, ale malá je tlusťoch - řekla bych že už má přes 12 kg.. Ale máme od nich v téhle velikosti bundu a s mikinama je to v pohodě.. A jestli bude lítat, tak zas nějakou super péřovou nebo co nepotřebuje.. A v kočárku jí přikreješ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
17.10.12 09:37

To je opravdu pálka i kdyby to vydrželo dvě sezony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25109
17.10.12 10:30

Ahoj, prosím tu cenu neřešte, na internetu by byla určitě mnohem levnější. Jen mě zajímá, co to může být za značku, jestli to někdo neznáte. Vím, že dneska jsou kvalitní i levnější kombinézy. Ale babička by ji chtěla koupit na Vánoce. 2000 by do ní taky nedala. Ale koukáme na něco kvalitního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
7.9.13 16:42

Už máte koupenou, nebo scháníte, nebo je ještě čas?
Chci koupit použitou na MMB, loňský rok jsem ji začala schánět dlouho a už jsem těžko vybírala, vše bylo hned pryč a točili se dokola paběrky.
Syn má právě 90cm, kombinéza co se mě líbí má velikost 98. Je 88cm dlouhá od ramene. Teď bude určité dlouhá, ale než nachumelí a do jara daleko. Počítám že cca v březnu bude mít tak 95cm. :think:
Koupili by jste menší? Mám strach, že mu bude v únoru malá. Nebo je to velikost akorát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
7.9.13 16:46

@goldenka já už jsem děti taky navlékla do věcí a zjistila, že něco musím dokoupit. už tak pomalu dělám.
já bych vzala raději velikost 104,ještě ho oblékneš, aby mu nebyla malá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
7.9.13 16:52

@mucinka2 on je docela hubeňour a mám pravě strach aby mu nebyla moc dlouhá a neměl to celou zimu ohrnutý až ke kolenům:-) 104mé přijde moc, zkoušela jsem jednu takovou přiložit a byla obří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat