Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Zdravim všechny
Rada bych se zeptala, jelikoz mě ceka stěhování s dvouletym synem do garsonky.
Mate nějaké tipy, jak si takovou malou garsonku zaridit? Chtěla bych oddělit část kde se bude spat a obývací část, mate tip na nějakou stěnu, která by sla při stěhování opět zrušit? Nemyslím závěsy, ale nějakou trosku aby nebylo slyset vse a malý mohl v klidu spinkat, když já budu varit, přijde návštěva a podobne..
Mate nějaký tip i třeba na multifunkční nábytek a podobne? Za každou rada a tip budu rada.
Zije tak někdo z vás? Da se to?
No záleží kolik M2 máš ale i když to prepazis velkou skříní tak stejně to klidu nepomůže a všechny vůně a případné katastrofy z kuchyně bude mít dítě na plné čáře. Návštěvu si vzít leda do sklepa a nebo se naučit znakovou řeč ![]()
Všechno jde.. zaklad je, naučit dítě spát v běžném provozu.. jinak pokud tam hodlas být dlouho, investovala bych do patra
Že budete spát nahoře, jakoby na palande ( tedy pokud spíte spolu) a dole pod tim máš prostor na cokoli
Něco takového… Závisí samozřejmě na prostoru, financích, dá se to udělat různě
@xsaleen jde o to jak má vysoké stropy měl jsem v baráku 3,5m tam šlo cokoliv.
Ale tu garsonku bych viděl jen jako přechodné bydlení a nevíme jak je s majitelem řeč na jakekoliv upravy. Některým vadí i závěs v místnosti ![]()
@JiříkMazlík já mám v baráku 2,30a nemůžu si dát ani pořádnej lustr
![]()
…no jo, jenže do patra to nemá smysl. Dítě ti poroste a bude potřebovat stále větší prostor. Jestli to je aspoň 1+1, tak si udělej obývák v kuchyni. Případné hosty měj tam. A tu obývací místnost nech děcku.
Jestli je to 1+kk, tak to je prostě malý, to jsi namydlená, no…tam nic nevymyslíš.
@xsaleen píše:
@JiříkMazlík já mám v baráku 2,30a nemůžu si dát ani pořádnej lustr![]()
Tak si dej ten křišťálový bude sahat až na zem a nebude hrozit úraz hlavy
@Tuana no 1kk s dítětem je naprd a natož pokud bude nějaký přítel tak to opravdu nechceš. Takový pokoj je dobrý tak možná na hotelu na týden či dva ![]()
V 1+kk prostě mnoho nevymyslíš, s dítětem je dobrý prostě alespoň 1+1, i když na metry by to bylo stejně, jinak má ten člověk fakt takovej nic moc život.
V podstatě to znamená jít spát s dítětem, nemít jiné návštěvy než ochotné kooperovat s dítětem.
Můžeš zkusit v ikei koupit něco takového, když tam dáš zatemňovací závěsy, tak si možná budeš moci po unustí dítěte něco pustit na pc i jinde, než na záchodě.
https://www.ikea.com/…a-s69428226/
@xsaleen píše: Že budete spát nahoře, jakoby na palande ( tedy pokud spíte spolu) a dole pod tim máš prostor na cokoli
To je dost nebezpečné s dvouletém dítětem, to se akorát tak skoulí že schodů
V ikee maji nábytek, kterým se dá prepažit, a treba moje dcera se nevzbudi ani když by padaly bomby
No to možná jo, protože jí na 8.května vzbudily stíhačky ![]()
Garsonka=jeden pokoj a chodbička s WC a koupelnou? pokud ano, v jednom pokoji s malým dítětem bude slyšet vše…vaření, návštěvy.. přepažení čímkoliv bude stejně jen optické.
@Anonymní píše:
Zdravim všechny
Mate nějaké tipy, jak si takovou malou garsonku zaridit? Chtěla bych oddělit část kde se bude spat a obývací část, mate tip na nějakou stěnu, která by sla při stěhování opět zrušit? Nemyslím závěsy, ale nějakou trosku aby nebylo slyset vse a malý mohl v klidu spinkat, když já budu varit, přijde návštěva a podobne..
Mate nějaký tip i třeba na multifunkční nábytek a podobne? Za každou rada a tip budu rada.
To by chtělo trochu rozvést. Jdeš do garsonky, která je tvoje a můžeš cokoliv, nebo je to nájem a na vše co neodneseš potřebuješ souhlas?
A nějaký nákres s rozměry by nebyl? bez toho se taky těžko dá něco poradit.
Nevymyslela bych nic extra, v garsonce jsem bydlela se ctyrletym, tim myslím v opravdu hodně malé garsonce, a můžeš si dovolit mít pouze úplně ty nejzákladnější věci, pokud se nechceš utopit v kramech a bordelu
holt návštěvy vodit jen na chvilku nebo pokud spát nebude, jinak se ztisi. Nebo budete chodit na návštěvy vy, protože 99% lidi bude na ne mít více místa
Myslím, ze je jedno, zda spi za skříni nebo regalem, nebo ne. Nebo mu můžeš pořídit domeckovou postel, když mu chceš dopřát místo, kam by si mohl zalezt a ty sis mohla normálně rozsvítit například. Tedy jestli tam na ni nějaké misto bude ![]()
Zdravim všechny