Život v garsonce

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.12.22 12:04

Život v garsonce

Zdravim všechny :-)
Rada bych se zeptala, jelikoz mě ceka stěhování s dvouletym synem do garsonky.
Mate nějaké tipy, jak si takovou malou garsonku zaridit? Chtěla bych oddělit část kde se bude spat a obývací část, mate tip na nějakou stěnu, která by sla při stěhování opět zrušit? Nemyslím závěsy, ale nějakou trosku aby nebylo slyset vse a malý mohl v klidu spinkat, když já budu varit, přijde návštěva a podobne..
Mate nějaký tip i třeba na multifunkční nábytek a podobne? Za každou rada a tip budu rada.
Zije tak někdo z vás? Da se to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
4.12.22 12:09
@Anonymní píše:
Mate nějaké tipy, jak si takovou malou garsonku zaridit? Chtěla bych oddělit část kde se bude spat a obývací část, mate tip na nějakou stěnu, která by sla při stěhování opět zrušit? Nemyslím závěsy, ale nějakou trosku aby nebylo slyset vse a malý mohl v klidu spinkat, když já budu varit, přijde návštěva a podobne..
Mate nějaký tip i třeba na multifunkční nábytek a podobne? Za každou rada a tip budu rada.
Zije tak někdo z vás? Da se to?

No záleží kolik M2 máš ale i když to prepazis velkou skříní tak stejně to klidu nepomůže a všechny vůně a případné katastrofy z kuchyně bude mít dítě na plné čáře. Návštěvu si vzít leda do sklepa a nebo se naučit znakovou řeč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
4.12.22 12:21

Všechno jde.. zaklad je, naučit dítě spát v běžném provozu.. jinak pokud tam hodlas být dlouho, investovala bych do patra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.22 12:22

@xsaleen Ano, dlouho, jak myslíš “do patra”?

• Citovat
  • Upravit
10134
4.12.22 12:28

Že budete spát nahoře, jakoby na palande ( tedy pokud spíte spolu) a dole pod tim máš prostor na cokoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
4.12.22 12:30

Něco takového… Závisí samozřejmě na prostoru, financích, dá se to udělat různě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
4.12.22 12:31

@xsaleen jde o to jak má vysoké stropy měl jsem v baráku 3,5m tam šlo cokoliv.
Ale tu garsonku bych viděl jen jako přechodné bydlení a nevíme jak je s majitelem řeč na jakekoliv upravy. Některým vadí i závěs v místnosti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
4.12.22 12:33

@JiříkMazlík já mám v baráku 2,30a nemůžu si dát ani pořádnej lustr :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
4.12.22 12:35

...

…no jo, jenže do patra to nemá smysl. Dítě ti poroste a bude potřebovat stále větší prostor. Jestli to je aspoň 1+1, tak si udělej obývák v kuchyni. Případné hosty měj tam. A tu obývací místnost nech děcku.
Jestli je to 1+kk, tak to je prostě malý, to jsi namydlená, no…tam nic nevymyslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
4.12.22 12:45
@xsaleen píše:
@JiříkMazlík já mám v baráku 2,30a nemůžu si dát ani pořádnej lustr :mrgreen: :roll:

Tak si dej ten křišťálový bude sahat až na zem a nebude hrozit úraz hlavy :kytka: :D @Tuana no 1kk s dítětem je naprd a natož pokud bude nějaký přítel tak to opravdu nechceš. Takový pokoj je dobrý tak možná na hotelu na týden či dva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12845
4.12.22 13:11

V 1+kk prostě mnoho nevymyslíš, s dítětem je dobrý prostě alespoň 1+1, i když na metry by to bylo stejně, jinak má ten člověk fakt takovej nic moc život.
V podstatě to znamená jít spát s dítětem, nemít jiné návštěvy než ochotné kooperovat s dítětem.
Můžeš zkusit v ikei koupit něco takového, když tam dáš zatemňovací závěsy, tak si možná budeš moci po unustí dítěte něco pustit na pc i jinde, než na záchodě.
 https://www.ikea.com/…a-s69428226/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
4.12.22 13:18
@xsaleen píše: Že budete spát nahoře, jakoby na palande ( tedy pokud spíte spolu) a dole pod tim máš prostor na cokoli

To je dost nebezpečné s dvouletém dítětem, to se akorát tak skoulí že schodů

V ikee maji nábytek, kterým se dá prepažit, a treba moje dcera se nevzbudi ani když by padaly bomby :wink: No to možná jo, protože jí na 8.května vzbudily stíhačky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
4.12.22 13:36

Garsonka=jeden pokoj a chodbička s WC a koupelnou? pokud ano, v jednom pokoji s malým dítětem bude slyšet vše…vaření, návštěvy.. přepažení čímkoliv bude stejně jen optické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
4.12.22 14:09
@Anonymní píše:
Zije tak někdo z vás? Da se to?

To by chtělo trochu rozvést. Jdeš do garsonky, která je tvoje a můžeš cokoliv, nebo je to nájem a na vše co neodneseš potřebuješ souhlas?
A nějaký nákres s rozměry by nebyl? bez toho se taky těžko dá něco poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
4.12.22 14:45

Nevymyslela bych nic extra, v garsonce jsem bydlela se ctyrletym, tim myslím v opravdu hodně malé garsonce, a můžeš si dovolit mít pouze úplně ty nejzákladnější věci, pokud se nechceš utopit v kramech a bordelu :lol: holt návštěvy vodit jen na chvilku nebo pokud spát nebude, jinak se ztisi. Nebo budete chodit na návštěvy vy, protože 99% lidi bude na ne mít více místa :mrgreen: Myslím, ze je jedno, zda spi za skříni nebo regalem, nebo ne. Nebo mu můžeš pořídit domeckovou postel, když mu chceš dopřát místo, kam by si mohl zalezt a ty sis mohla normálně rozsvítit například. Tedy jestli tam na ni nějaké misto bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný