Životní minimum, máme nárok?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101452
19.1.19 21:58
@Ennny píše:
To chci vidět kdo ji přijme v 4 měsíci :lol: :lol:

Na dpp celkem kdokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15377
19.1.19 22:08
@Jana-86 píše:
Také to nechápu. V dnešní době, kdy je opravdu práce hodně a v každém oboru.
Doporučuji nějakou práci z domu, například. Ať máte alespoň něco našetřeno.
Zřejmě dosáhnete na příspěvek na bydlení, přídavky na děti.

Aby mohla pracovat z domu, tak musí něco umět …
což tady nevím nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9163
19.1.19 22:47

Proč lidi, kteří nic nemají, čekají dítě? V době, kdy se dá plánovat?… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.19 23:23
@Ennny píše:
To chci vidět kdo ji přijme v 4 měsíci :lol: :lol:

Ve 4. měsíci to na ní ještě nejde vidět. :palec: Já byla před několika lety v úplně stejné situaci. Manžel měl 15 tis., já otěhotněla jako studentka, nájem v Praze šílený. Pracovala jsem až do začátku 8. měsíce a těhotenství prostě tajila, ikdyž ke konci už to bylo hodně těžké :lol: Ale peníze jsme potřebovali a já nechtěla sedět doma na zadku a natahovat ruku. Zkus to taky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4615
19.1.19 23:28
@Anonymní píše:
Ve 4. měsíci to na ní ještě nejde vidět. :palec: Já byla před několika lety v úplně stejné situaci. Manžel měl 15 tis., já otěhotněla jako studentka, nájem v Praze šílený. Pracovala jsem až do začátku 8. měsíce a těhotenství prostě tajila, ikdyž ke konci už to bylo hodně těžké :lol: Ale peníze jsme potřebovali a já nechtěla sedět doma na zadku a natahovat ruku. Zkus to taky :kytka:

Prosím? 8o a ty o mě víš co že mi radis? Za prvé jsem si dělala děti když jsem na ně měla a za druhé , tobě asi nic neříká rizikové těhotenství .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.19 23:49
@Ennny píše:
Prosím? 8o a ty o mě víš co že mi radis? Za prvé jsem si dělala děti když jsem na ně měla a za druhé , tobě asi nic neříká rizikové těhotenství .

Reagovala jsem na tvůj příspěvek a skrz něj radila zakladatelce. Nechápu, proč se hned urážíš a rozčiluješ :lol: Samozřejmě jsem o rizikovém těhotenství slyšela, nemám dítě jen jedno, takže jsem nějakou tu dobu těhotná byla, ale zakladatelka o tom nic nepsala. Napsala jsem jen, že i taková možnost tu je.

Zakladatelko, na hmotnou nouzi to nevidím. Příspěvek na bydlení dostaneš až 3 měsíce po podání žádosti. Potom budeš mít nejspíš nárok na porodné a přídavky na děti.

• Citovat
  • Upravit
75940
19.1.19 23:56
@pannda píše:
Proč lidi, kteří nic nemají, čekají dítě? V době, kdy se dá plánovat?… :zed: :zed:

no vidíš, a dnes a včera tu byla jiná diskuse, kde slečna psala, že lékařka jí řekla, že za dva roky už nemusí otěhotnět, má myslím 21 let a její partner chce, aby počkali, až našetří a budou moci pro miminko všechno koupit, na slečnu se vrhlo hejno diskutujících, že miminko nic nestojí a že její partner je snob a sobec :zed: takže tady je to těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41684
20.1.19 09:55

Tak si zkuste najít vy a přítel nějakou brigádu. Nebo alespoň ten přítel, pokud vám zdravotní stav nedovolí pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
20.1.19 20:31
@Havlova píše:
Tak si zkuste najít vy a přítel nějakou brigádu. Nebo alespoň ten přítel, pokud vám zdravotní stav nedovolí pracovat.

Chodí do práce,podle platu dělnická profese,bude sedreny jak kůň. Ne vsichni mají prachu tolik,ze je můžou prehazovat vidlemi :mrgreen: Ne každý má moznosti najít lépe placené místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41684
21.1.19 13:30

@Jana206 Můj manžel je taky dělník, dělá fyzicky velmi těžkou práci (minulý týden stavěli ve dvou těžké dubové schodiště). Přesto, když nebylo zbytí, si holt na alespoň 1 den o víkendu našel práci navíc. Ono někdy stačí chtít. A že přehazujeme peníze vidlema? Možná u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat