Životní pojištění

3087
15.10.07 20:55

Životní pojištění

ahoj holky!
prosím poraďte..
manžel pojede na měsíc do afriky a nechceme nic nechat náhodě,kdyby se mu něco stalo,aby jsme se synem nebyly úplně bez prostředků …
existuje něco takového?
díky moc
 kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2602
15.10.07 21:02

Urcite bych nechala uzavrit cestovni pojisteni a hlavne naockovat kde co…to si myslim, ze hrozi vic, nez ze se nevrati…vetsinou tam byva i neco pro pripad smrti…ale spis bych resila ty nemoci…
kam jede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
15.10.07 21:04

s očkováním a cestovním pojištěním to je jasné :wink:
jede do keni a tanzánie…
navíc pracuje v baru takže tam nebezpečí taky lehce hrozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
15.10.07 21:18

Zivotko si samozrejme muze zridit taky, ale urcite ne jenom na mesic. Netusim, jestli tam jsou nejake urcene roky, po ktere musi platit, eventuelne, jake jsou podminky pro vypovezeni smlouvy. Myslim, ale, ze to bude velmi nevyhodne. Chce to se zeptat konkretne nekde na pojistovne.
Jsem ti moc nepomohla, co? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
15.10.07 21:29

ahoj jjanekku!
my to chceme pochopitelně na dýl … :wink:
já jen jestli tu někdo nemá konkrétní zkušenost…

ale díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
15.10.07 21:45

my teda zivotka mame, ale jenom kvuli hypotece, jinak bysme si je nedelali
Vyplnili jsme takovy formular, odeslali na pojistovnu a bylo. Oni nam vypocitali splatky. Ja platim jenom 500,– ale chlap uz 1 000,– na tu samou castku - chlapi jsou rizikovejsi a taky je o 4 roky starsi nez ja, tak to v tom hralo nejakou roli tusim.
Dost cestujeme, ale nejak jsme si nikdy nepripustili, ze bychom se nevratili… :wink:
No tak hlavne at to poresite co nejlip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
2.11.07 22:50

kacko mam uz par let uzavrene zivotko u CSOB, a nestezuju si. Sama si stanovis na kolik se chces pojistit, a na co vsechno. Na vyber tam maji docela slusne sumy 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.08 14:49
jjanekk píše:
my teda zivotka mame, ale jenom kvuli hypotece, jinak bysme si je nedelali
Vyplnili jsme takovy formular, odeslali na pojistovnu a bylo. Oni nam vypocitali splatky. Ja platim jenom 500,– ale chlap uz 1 000,– na tu samou castku - chlapi jsou rizikovejsi a taky je o 4 roky starsi nez ja, tak to v tom hralo nejakou roli tusim.
Dost cestujeme, ale nejak jsme si nikdy nepripustili, ze bychom se nevratili… :wink:
No tak hlavne at to poresite co nejlip :lol:

To tu hypotéku asi nemáte moc velkou, viď?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
16.4.08 17:26

Možná nejlépe jen čistě rizikové životní pojištění bez spoření - takhle bych to tlumočila v pojišťovně, měla by to mít každá z těch větších, tak to vyjde nejlevněji a většinou se dá, když už není potřeba, lépe zrušit. A nezapomeňte projednat, na jaká rizika - aby se nestalo, že v nejhorším případě Vám pak nezaplatí nebo budou peníze krátit celkem oprávněně, protože jste nenahlásili rizikové faktory a měli jste být v jiné rizikové skupině atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
26.11.12 13:28

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6162
12.3.18 00:10

Chtěla bych na sebe životní pojištění. Podle čeho si mám vybrat pojišťovnu? Která je nejlepší?
Také bych chtěla pojistit dceru 4r, nemusí to být u stejné pojišťovny.
U dcery bych chtěla pojistit jen takové ty úrazy apod + dlouhodobé očr.
Kterou pojišťovnu můžete doporučit a které se mám raději vyhnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.3.18 08:09

@Caitlyn přesně tohle mám u allianz ( pojištění F1)..jsme tam celá rodina ( já manžel a dvě děti - urazové, nemocenské připojištění, očr tam nemám, ale nabízela mi ho ) atd..platím za všechny 4 lidi dohromady 680
když jsem byla jen já a děti dvě tak jsem platila 450 měsíčně..
plní v pohodě ( teda zatím jsem plnila jen na děti a bezproblému )

• Citovat
  • Upravit
11560
12.3.18 08:34

@smurfka Aniž bych tím myslel něco zlého, za 680 Kč měsíčně pro 2+2 to moc „pojištění“ není. Jestli tam máte převážně úrazová rizika, tak cena sice relativně nižší, ale nevypadá, že to je nastaveno tak, aby to pomohlo v reálném životě. Nevím, jaké má rodina příjmy, ale 680,– nezní dostatečně ani pro 1 osobu s „běžným“ příjmem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.3.18 08:42

@Ivan PPZ máme tam všechno..uraz, smrt, následky dlouhodobé urazové, dlouhodobná nemocenská, já nevím co všechno ještě..smlouvu u sebe nemám. ale naše poradkyně s náma pracuje už pár let, tak ví co dělá..taky nám vybírá pojištění když je třeba " akce " - ano i takové produkty bývají v akcích:-)..třeba je to o stovku levnější když si to sami strhávají než když to měsíčně posílám atd..

• Citovat
  • Upravit
1543
12.3.18 08:42

@Ivan PPZ Souhlasím, mám životní pojištění se spořením, kryje úrazy, delší pracovní neschopnost a i nějaké dlouhodobé nemoci. Dávala jsem to dohromady s rodinným poradcem a aby to bylo reálně k něčemu, platím 1600 měsíčně. Ale je tam ta spořicí složka no. Ale necelých 700 za 4 lidi, to si neumím představit to krytí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat