Životopis přes e-mail
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Stručný cca na A4 výhodou
já bych zařadila i fotku. Fotka je pro plno personalistů výhoda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 Asi záleží, na jakou pozici se hlásíš. Vícestránkové 3-4 stránkové jsem viděla u seniorních manažerů s 15 a víceletou praxí, kde zmiňovali své úspěchy, na jakých projektech pracovali a za co přesně tam byli zodpovědní apod.
Jinak by se člověk měl do 2 stránek vlézt.
Fotku bych nedávala, zvlášť po implementaci GDPR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen několik poznámek (jsem personalista). Všechny informace do CV - jak někdo psal, že se rozepisuje do motivačního dopisu - fakt je lepší, když je vše v jednom dokumentu. Foto - za mě ano; čistě z praktických důvodů - lépe si ty lidi pamatuju (GDPR to neodporuje ani v nejmenším). Prosím udávat obor společnosti ve které pracuje. Je velký rozdíl dělat třeba účetní v služby poskytující neziskovce a nebo výrobní společnosti (každou malou společnost není možné znát a pak pořád googlím, kde a tím pádem co ten člověk vlastně dělal).
- Citovat
- Upravit
Za mě fotku ano, ale pokud se za sebe stydíte… Pokud použitele vhodnou a ne na pláži v plavkách a to ještě v malování vyříznete dítě plácající si bábovičky. Člověk aspoň ví, kdo za tím je a pokud je fotka vhodná, tak spíš v dobrém slova smyslu. Pro zapmatování je to fakt fajn, lidi než jména si spíš pamatují obličeje (no řekni si sama, radši víš, že toho člověka co teď vidíš už si někde viděla, ale na jméno si nevzpomeneš než kdo je sakra Klára Nováková)
CV na stránku až 2, s pozicí, firmou a uvedením náplně/odpovědností cca ve 3 bodech. Delší CV v oddůvodněných případech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit