Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rev721 a jaky nazor ma mudr? Chces se jen ujistit, ze si tipla spravne?
Podle první fotky bych řekla kluk, podle druhé jasná holka…. Tak si vyber…. ![]()
V 8tt dr. rekla že holka teď že je možné kluk.. tak jen ze zajímavosti.. budu šťastná jak za kluka tak za holčičku
@Rev721 píše:
V 8tt dr. rekla že holka teď že je možné kluk.. tak jen ze zajímavosti.. budu šťastná jak za kluka tak za holčičku
V 8tt si doktorka tipla pohlaví? Ale prosim tě
![]()
Fakt. To je když jsem byla poprvé..
Ptala jsme se jestli to fakt někde vidí nebo dělá si srandu ona na to že, vsehcni ženský și přeji holčičky a smála se u toho
@Rev721 píše:
Fakt. To je když jsem byla poprvé..
Ptala jsme se jestli to fakt někde vidí nebo dělá si srandu ona na to že, vsehcni ženský și přeji holčičky a smála se u toho
No tak si z tebe dělala srandu.. protože to fakt poznat nemohla ![]()
Příspěvek upraven 13.09.23 v 22:08
@Rev721 píše:
To snad neee?!
Hele, ja chodim na prvni screening k doktorovi, co je hodne velka kapacita a pohlavi nerika, ze je brzo a nekdy je to spis tipovani furt. Rika to pak az na druhym screeningu. V 8. tydnu jsou videt tak maximalne trochu rucicky a nozicky ne, to neverim, ze muze tipovat.
@Rev721 Musela mít z tebe dobrou srandu, že jsi jí na to skočila.
To jsem nebrala vážně.. to asi ví aj malé dítě že tak brzo nejde zjistit 😏 😁 😁
@Rev721 vetsina doktoru to tipuje na tom prvnim screeningu a docela se i strefujou. Ale furt to neni nic jistyho. Kazdopadne, neres to, je to fakt jedno..
Vůbec netuším, kde co hledat teda
Jasným sdělením pohlaví je porod ![]()