Zjištěný svrab

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.10.24 18:23

zjištěný svrab

Ahoj všem,

bohužel jsem se dnes dozvěděla u mudr, že syn partner i já jsme dostali od nedoléčené tchýně svrab :( o tom jak jsem z téhle nemoci nešťastná se ani bavit nebudu ještě v těhotenství, ale mám pár dotazů.
Vím že vše vyvařit žehlit co nejde, tak do pytlů na pár dní než to poumírá ale chci se zeptat, jestli chápu dobře, že to jde pouze na tkaniny? nemůže se to držet i na nábytku? jako možná se ptám blbě, ale budu ráda fakt precizní ať je tohle co nejrychleji za náma a tak děkuji za každé info :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.10.24 18:38

Syn měl loni před vánoci
Denně jsem prala povlečení, oblečení, i boty jsem mu vyprala.
Nábytek jsem pro svůj pocit omyla, ale dle dr to nebylo třeba
Jako byl to očistě, ale mast zabrala a druhý den byl bez potíží.
Ale prala jsem denně ještě tak týden

• Citovat
  • Upravit
76160
29.10.24 20:26

No podle toho, jaký nábytek myslíš, látkové křesla určitě vyčistit, matrace také, skříně ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Machovae
30.10.24 13:46

Svrab se většinou drží na tkaninách, ale určitě bych se zaměřila i na povrchy, kde často sedíte nebo ležíte. Ujisti se, že všechno pořádně vyčistíš, ať máš klid.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.24 20:10

Denně propařuji parním mopem sedačku matrace koberce, koberce které šli, jsem srolovala a hodila ven do altánu, jinak peřiny jsem vyvařila i polštáře hodila do pytle a schovala. Spíme tak, že na matraci mám igelit prostěradlo a jedno prostěradlo kterým sem přikrývám, jednu peřinu kterou denne vyvařuji, ta proschne i s polštářem a povleču povlečením, které jsem sundala vždy ráno vyvařila na 90ku nechala vyschnout vyžehlila povlíkla, jinak ráno posvlikame pyzama do pracky vyvarim proschne vyzehlim a vever to obleceme a to co bylo pres den vyvarim pres noc proschne vyzehlim rano a z pyzama z pracky se oblece toto nevadi to takhle, ze tam nejsou ty tri dny kdyz jedu vyvarovaci a pak zehlici proces? Nechci porad tahat veci ze skrin proste mame jakoby dva komplety ktere stridam takhle jinak jsem i bez zaclon vsude a stejne ted vecer po vcerejsim jednorazovem mazani synovi vyrašili další pupínky a dve cesticky jsem nasla takze chapu dobre ze mazani neuspesne? :,( :,( :,( je mi z toho hrozně :,( :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek