Zkažené maso v restauraci?

Anonymní
31.1.12 12:00

Zkažené maso v restauraci?

Právě jsem se vrátila z oběda. Běžná restaurace, do které chodím poměrně často, denní Menu. Dnes jsem však dostala k obědu zkažené maso, které bylo cítit, nesnědla jsem, upozornila jsem na to slušné personál, peníze však odmítli vrátit, že si mám vybrat jiné jídlo a to následně zaplatit znovu 8o Bez jakékoli omluvy, servírka byla velmi odměřená až naštvaná, a já taky. Je mi šoufl jen si na tu „vůni“ masa vzpomenu.
Jak vlastně správně v takových případech postupovat, mám nárok na vrácení peněz :?: Stalo se Vám někdy něco podobného :?:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.1.12 12:01

nevrátili peníze? Poslala bych tam ČOIku, okamžitě…

• Citovat
  • Upravit
karolínka12
31.1.12 12:03

přesně tak, pěkně kontrolu… vrátit peníze Ti měli

• Citovat
  • Upravit
3278
31.1.12 12:05

Tak to je mazéc teda 8o No jasně že jo, pošli tam hygienu , tohle je vrchol tohleto :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
31.1.12 12:05

Měla sis nechat zavolat provozní nebo majitelku, pokud bylo maso zkažené, peníze po tobě chtít v žádném případě neměli. Dělám taky v restauraci a tohle bych si nikdy nedovolila. 8o

Stát by se to samozřejmě nemělo, pokud se to ale již stalo, personál se ti měl omluvit a ještě jsi měla dostat něco jako omluvu. Rozhodně bych jim to neplatila, to je vrchol drzosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
31.1.12 12:06

Já bych si to maso (zkaženéú vzala ssebou dokonce a dala jim to na rozbor. Bůh ví kolik lidí tam ted ji pokažené maso a to chtějí ještě zaplatit? Bych jim tam udělala špatnou reklamu teda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
31.1.12 12:06

Stalo se mi, že mi donesli maso syrové. Neplatila jsem ani korunu a ještě mi donesli jiný chod jako omluvu. Takže jsem měla oběd zadarmo. Na zkažené maso ač to říkám nerada bych volala hygienu, protože to fakt není sranda - Kdybys alespoň viděla z přístupu, že zkažené maso okamžitě z menu stáhnou tak bych to asi nechala být ale takto?

Příspěvek upraven 31.01.12 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
31.1.12 12:07

Ano stalo, nevěděli jsme jak to číšníkovi říct, švagrová nakonec řekla: Můžeme se prosím Vás zeptat? Je možný, že by to maso bylo zkažený? Nám se zdá, že trošku páchne. A číšník na to: To je možný 8o !!!!!!! :cert: takže to vlastně přiznal, platit jsme teda nemuseli.
Jednou jsem našla v obloze rýsováček, umělohmotný, zelený, byl zamíchaný v hrášku! Málem jsem to spolkla, řekla jsem to servírce, ta mi hned donesla to stejné jídlo znovu, po 3 soustech tam byl vlas! Odmítla jsem zaplatit. Servírka pochopila, nabídla mi zdarma kávu, to už jsem ale odmítla. Se slovy: U vás už ani kávu! Nazdar. Chudák, ale byla jsem tak rozčílená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
31.1.12 12:10

Jestli jsi už odešla a zaplatila - jakože ano - tak už peníze opravdu zpět nedostaneš. Chce to řešit na místě - nechat zavolat provozní, majitele, případně majitele telefonem a pokud nic, tak zavolat z restaurace na ČOI např. Prostě být hooodně asertivní…

Takhle můžeš dát podnět na ČOI a na hygienu. Víc nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
31.1.12 12:13

Zavolala bych tam hygienu,je to hnus co v některých restauracích v dnešní době předvádějí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
31.1.12 12:13

Asi bych chtěla vzorek sebou pro případnou ČOI, ale je to časově náročné, vzhledem k tomu, že jsi byla na obědě v době volna z práce. Prostě důkaz že bylo maso závadné…Jinak zavolat kuchaře, vedoucí apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.1.12 12:15

No jen pěkně napiš kde jsi měla tu čest a co to bylo za restauraci. Čte to zde dost lidí, třeba někoho uchráníš otřesného zážitku. Minimálně by ti měli dát jiné jídlo za ty peníze, cos tam nechala a né, že si druhý jídlo zaplatíš znova. I když mě by přešla chuť na cokoli a nezaplatila bych jim ani halíř. Hygienu na ně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
31.1.12 12:16

Fuj, no jo stát se může všechno, pracovala jsem v oboru takže být na místě servírky omluvila bych se ti a hambou bychse propadla, i když servírka za to nemůže. Jinak pokud vrátíš sedmdesát procent pokrmu ( předpokládám žes to nejedla) měli by ti peníze vrátit. je fakt že někteří hosté sní všechno a nebo nechaj kousek a pak si stěžují že se to nedá jísta chtěj peníze zpátky ale to není tvůj případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
31.1.12 12:16
pannda píše:
Asi bych chtěla vzorek sebou pro případnou ČOI, ale je to časově náročné, vzhledem k tomu, že jsi byla na obědě v době volna z práce. Prostě důkaz že bylo maso závadné…Jinak zavolat kuchaře, vedoucí apod…

Vzorek to je sice hezký, ale to by musela jít okamžitě na ČOI/hygienu a ne do práce, protože tou prodlevou by mohlo na vzorku - podle těchto institucí něco vzniknout, příp. by to mohla zaměnit, aby způsobila podniku špatnou reklamu. Prostě a jednoduše vzít telefon, zavolat na ČOI a říct, co bylo za problém, kde a konkrétně s jakým jídlem. Oni už si poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
31.1.12 12:18

Nam se zas jednou prohaneli cervi po zeleninove obloze. No jidlo donesli jine, omluva zadna, zaplatit jsme museli. Cisnice jen prohodila ze mu (asi kuchari) rikala at ten salat poradne umeje. COI jsme nevolali a vickrat uz tam nepujdem ani na pivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.