Zkoušky na řidičák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkousky na ridicak
Ahoj holky, pristi tyden mam zkousky na ridicak. Chci se zeptat, jestli pak dostanu nejaky papir, se kterym pujdu na urad? Jakoze jsem tu zkousku absolbovala a uspesne vykonala? Popripade dostanu ho hned? Chtela bych jit na urad jeste ten den, pokud by to slo
. Predem dekuji za odpoved.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím, jak teď, ale za nás ty papíry dodával na úřad komisař a já už tam šla jenom s občankou, fotkami a žádostí. Ale v ten stejný den to nebylo, protože komisař měl ještě další jízdy.
- Citovat
- Upravit
Já jsem protokol o složení zkoušky dostala od komisaře hned, dojela jsem, on to vyplnil a bylo hotovo. Ještě ten den jsem si o řidičák na úřadě žádala.
EDIT: autoškolu jsem dělala cca před rokem (max rokem a půl), takže si troufám říct, že mám relativně čerstvou zkušenost.
Příspěvek upraven 22.07.16 v 12:53
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuuuzaaa122 Já papíry dostala během dne v autoškole byla jsem mezi prvními tak jsem musela čekat až dojezdí ostatní a až po 2-3 dnech jsem mohla jít na úřad. Tohle všechno ti řeknu v den zkoušky a dřív instruktor. Jinak jsem jí dodělala v březnu.
- Citovat
- Upravit
No v pondeli mam pisemnou a v utery asi jizdu a jeste mi nikdo nic nerekl, vsichni tu autoskolu chvalili a ja tedy moc spokojena nejsem… ani nevim v kolik tam mam byt hodin. Instruktor rikal, ze dnes dopoledne mi zavola, je jedna hodina a nikdo nevolal…
jsem s tim ridicakem docela spechala, ale u nich vse trva, zacala jsem v pulce kvetna. Stve me to, rikali ze to bude rychle a porad mi to oddaluji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hloupá otázka
Ale v jakém oblečení jste absolvovaly závěrečnou jízdu? Sváteční, nebo obyč? ![]()
- Citovat
- Upravit
Obyč. Nejak mě ani nenapadlo si brát něco spešl.
ale kdyby mě to napadlo asi bych si vzala aspoň nějakou halenku…
i když závěrky jsem dělala v únoru, takže jsem stejně měla mikinu a na jízdu bundu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uplně v obyč, kratase tričko, botasky, zrovna v ten den, sice to byl letní den, ale pršelo a bylo chladno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obyčejné. Bylo horko, červenec. Tenké volnější kalhoty, tričko, balerínky. Hlavně pohodlně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Teď koukám, že jsem s oživením diskuze odklikla i anonnym
Jsem usnula… Děkuju za odpovědi holky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zudina píše:
Vem si vystrih a mini komisar je vetsinou nechutnej chlap
Včera mi říkal majitel AŠ že je komisař super a prý nevyhazuje za drobnosti, prý jen za horší přestupky, moc velký výstřich nemůžu. Mám velký prsa a v případě dupnutí na brzdy by mohly zafungovat jako airbegy a skončit na předním skle
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den chtel bych se zeptat kolik bodu a kolik chyb musim mit abych udelal ridicak dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit