Zkoušky na řidičák

545
22.7.16 12:25

Zkousky na ridicak

Ahoj holky, pristi tyden mam zkousky na ridicak. Chci se zeptat, jestli pak dostanu nejaky papir, se kterym pujdu na urad? Jakoze jsem tu zkousku absolbovala a uspesne vykonala? Popripade dostanu ho hned? Chtela bych jit na urad jeste ten den, pokud by to slo :(. Predem dekuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
22.7.16 12:40

Nevím, jak teď, ale za nás ty papíry dodával na úřad komisař a já už tam šla jenom s občankou, fotkami a žádostí. Ale v ten stejný den to nebylo, protože komisař měl ještě další jízdy.

• Citovat
  • Upravit
9935
22.7.16 12:46

Já jsem protokol o složení zkoušky dostala od komisaře hned, dojela jsem, on to vyplnil a bylo hotovo. Ještě ten den jsem si o řidičák na úřadě žádala.

EDIT: autoškolu jsem dělala cca před rokem (max rokem a půl), takže si troufám říct, že mám relativně čerstvou zkušenost.

Příspěvek upraven 22.07.16 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
22.7.16 12:52

@Zuuuzaaa122 Já papíry dostala během dne v autoškole byla jsem mezi prvními tak jsem musela čekat až dojezdí ostatní a až po 2-3 dnech jsem mohla jít na úřad. Tohle všechno ti řeknu v den zkoušky a dřív instruktor. Jinak jsem jí dodělala v březnu.

• Citovat
  • Upravit
545
22.7.16 13:02

No v pondeli mam pisemnou a v utery asi jizdu a jeste mi nikdo nic nerekl, vsichni tu autoskolu chvalili a ja tedy moc spokojena nejsem… ani nevim v kolik tam mam byt hodin. Instruktor rikal, ze dnes dopoledne mi zavola, je jedna hodina a nikdo nevolal… :( jsem s tim ridicakem docela spechala, ale u nich vse trva, zacala jsem v pulce kvetna. Stve me to, rikali ze to bude rychle a porad mi to oddaluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.17 23:02

Hloupá otázka

Ale v jakém oblečení jste absolvovaly závěrečnou jízdu? Sváteční, nebo obyč? ;)

• Citovat
  • Upravit
3115
7.8.17 23:09

Obyč. Nejak mě ani nenapadlo si brát něco spešl. :) ale kdyby mě to napadlo asi bych si vzala aspoň nějakou halenku… :oops: i když závěrky jsem dělala v únoru, takže jsem stejně měla mikinu a na jízdu bundu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
7.8.17 23:10

Uplně v obyč, kratase tričko, botasky, zrovna v ten den, sice to byl letní den, ale pršelo a bylo chladno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
7.8.17 23:24

Vem si vystrih a mini komisar je vetsinou nechutnej chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32921
8.8.17 00:24

Obyčejné. Bylo horko, červenec. Tenké volnější kalhoty, tričko, balerínky. Hlavně pohodlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.8.17 07:18

Vem si hlavně to, v čem se ti bude dobře řídit.

• Citovat
  • Upravit
5425
8.8.17 08:09

Ahoj

Teď koukám, že jsem s oživením diskuze odklikla i anonnym :lol: Jsem usnula… Děkuju za odpovědi holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
8.8.17 08:12
@zudina píše:
Vem si vystrih a mini komisar je vetsinou nechutnej chlap

Včera mi říkal majitel AŠ že je komisař super a prý nevyhazuje za drobnosti, prý jen za horší přestupky, moc velký výstřich nemůžu. Mám velký prsa a v případě dupnutí na brzdy by mohly zafungovat jako airbegy a skončit na předním skle :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.18 15:56

Dobry den chtel bych se zeptat kolik bodu a kolik chyb musim mit abych udelal ridicak dekuji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
24.6.18 15:58

@Daniel00014 to ti neřekli v autoškole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie