Zkušené švadlenky - poraďte prosím
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahojky holčičky, poraďte mi prosím, jak kdo srážíte bavlněné látky. Přežehlíte napařovačkou, namočíte ve vlažné vodě, nebo rovnou přeperete??
Příspěvek upraven 09.03.12 v 15:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja teda pred sitim nikdy nic nesrazela,ale sila jsem vse s trochou vule,kdyby nahodou.Myslim,ze latky prodavaji uz vysrazene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já některé látky radši vyprala, většinou se mi srazily až o 2cm! (klasické bavlněné plátno)
Ale fleece nebude potřeba…
- Citovat
- Upravit
fleec určitě nemusíš
Já teda nikdy nic dřív neprala, ale přežehlila před stříháním napařovačkou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc Vám děkuji za příspěvky.
Příspěvek upraven 09.03.12 v 15:25
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bavlněné látky určitě před šitím vyprat- sráží se opravdu i o 3 cm, což bývá častý problém, podšívky se také často dost srazí. flís nevím, ale raději bych namočila a nechala uschnout- vždycky lepší srazit než mít dílo na nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte dsikulky, prosim muzu vas poprosit o radu? Chci na foceni nechat usit neco podobneho - foto dole, ale v bilem, tak tady sedime s mamcou a spekulujeme, koupila jsem ekasticky vrsek, jakoby sportovni podprsenku bez raminek a mam dlouhou obycejnou zaclonovou latku… Poradite mi jak to k sobe prisit aby to zustalo elasticke a neudelalo to neplechu? Nebo mam pres prsa pouzit jinou latkou? Nebo zaclonu nasit na gumu a gumu pak nasit na vrsek, ale to bude asi hodne hrube… Jsem v 7m tak mam jeste chvili cas.
inspiraci jsou mi fotografie Anny Brandt.
Budu rada za jakoukoliv radu, diky
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, není tu někdo z ČB nebo blízkého okolí, kdo by mě naučil šít na stroji? Jde mi hlavně o to, zkrátit kalhoty /džíny/ a tepláky. Moc děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojte dsikulky, prosim muzu vas poprosit o radu? Chci na foceni nechat usit neco podobneho - foto dole, ale v bilem, tak tady sedime s mamcou a spekulujeme, koupila jsem ekasticky vrsek, jakoby sportovni podprsenku bez raminek a mam dlouhou obycejnou zaclonovou latku… Poradite mi jak to k sobe prisit aby to zustalo elasticke a neudelalo to neplechu? Nebo mam pres prsa pouzit jinou latkou? Nebo zaclonu nasit na gumu a gumu pak nasit na vrsek, ale to bude asi hodne hrube… Jsem v 7m tak mam jeste chvili cas.inspiraci jsou mi fotografie Anny Brandt.
Budu rada za jakoukoliv radu, diky
Nó, toť otázka
Asi bych ten spodek zřasila (mírně), u toho vršku okraj zahnula (ale to jen kvůli začištění, na focení být nemusí) a našila na hladko přes to nařasené entlem (cik cak). Pak vyndáš řasící niť a mělo by to pružit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych při přišívání trochu natáhla ten okraj vršku na který to budeš přišívat (zaclonovinu nechat tak jak je). ono se to potom smrskne zpátky a ta záclonovina bude nařasená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paoloska @Maden
Jsem ted doma a mamka mi píše, že je to naprd. Že zkusila elastickou podrpsenku natáhnout a na to našít záclonu - taky jsem myslela, že při smrknutí to bude ok, ale píše že není. Snažím se z ní vyloudit fotku. Nápisu si nevšimejte, chci pod prsa uvázat stuhu, takže ani nevadí, že je vidět steh… Myslíte že to jde nějak jinak vyřešit?
- Citovat
- Upravit
Ještě mne napadla pevná látka/nepružná a vzadu to udělat na šněrovaní jako na svat. šatech ![]()
- Citovat
- Upravit
Už jsme na to přišly, nepůjde vidět ani šití a ani ten nápis.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Jindrova25
dala jsem to do vyhledávače a vyplivlo to na mne toto: http://www.ls-kurzy.cz/…-cerven-2014
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Už jsme na to přišly, nepůjde vidět ani šití a ani ten nápis.![]()
![]()
Tak se pochlub
Co jste vymyslely?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit