Zkušenost - kartářka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkušenost -Kartářka
Dobrý den dámy,
Má někdo zkušenost s Kartářkou Lidkou/Upinkou? Někde čtu že je podvodnice v exekuci a někde že je skvělá kartářka, tak nevím. Popř. Kdybyste hodnotily jako špatnou, tak jestli nějakou doporučíte ![]()
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nininka17 píše:
Dobrý den dámy,
Má někdo zkušenost s Kartářkou Lidkou/Upinkou? Někde čtu že je podvodnice v exekuci a někde že je skvělá kartářka, tak nevím. Popř. Kdybyste hodnotily jako špatnou, tak jestli nějakou doporučíte
Díky
jestli chceš vyhodit peníze do hajzlíku, najdi si jiný způsob- třeba si kup něco hezkého
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučení někoho známého je nejlepší. Mě vzala kamarádka k „naší“ kartářce a byla skvělá.
A nechci hodnotit, zda je to šarlatánka, podvodníce atd, ale rozhodně je ta „naše“ skvělá psycholožka. Nejen že bez bližších údajů znala mou situaci a jak se věci udály, ale bylo to nejlepší co jsem v nejhorší životní krizi potřebovala. Mluvila jen ona, říkala věci s nadhledem a přesně. Nešlo o věštby, ani o to co věštila (že bych něco očekávala), ale otevřela mi oči a pomohla se posunout dál v životě. Odcházela jsem s dobrým pocitem, že vím jak dál.
Rozhodně to bylo přínosnější než pokec s kamarádkama u kafe nebo se vybrečet tady.
Takže já to neodmítám. Jsme Moravskoslezský kraj, takže tady na doporučení jednu mám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci něco schazovat ale nedá mi to abych nepopsala nějakou zkušenost z rodiny
před mnoha lety byla moje mamka u nějaké kartářky a chtěla jako vyvěštit na celou rodinu. V té době jsem byla dítě. Kartářka předpověděla že se vdám za cizince.
a že budeme žít v cizině. No manžel je Čech a žijeme v Česku
a měnit na tom opravdu nic nebudeme
a mému dědovi předpověděla zdravotní problémy se srdcem a to se tedy vyplnilo ale ono zase předpovědět staršímu pánovi problémy se srdcem a vyplnění toho na tom zase není nic tak neobvyklého protože většina starších lidí nějaké tyhle problémy má
jinak já si myslím že to co člověku řekne ta kartářka je takové hodně obecné a povšechné že se to prostě dá napasovat na nějakou tu životní situaci která přijde. Protože každý prožívá nějaké problémy v práci, radostné období, zdravotní problémy, starosti atd… Nechci schazovat něco o čem nic nevím ale myslím si že většina kartářek jsou podvodnice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nininka17 píše:
@topazio @stinga Vycházíte ze zkušenosti s Onou kartářkou nebo na tyto věci spíš nevěříte?
Nevěřím žádnému kartáři. Neznám pana Ondru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nininka17 Ono tady úplně nejde o to věřit/nevěřit. Prostě je to nesmysl. Taky můžu věřit, že banán je zelenina a přesto není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miralia karty
Zdravím. Zkoušely jste věštění přes video od Miralia a Soňa? Od Miralia mě nevyšlo z budoucnosti nic, jen tak nějak trefila přítomnost. Soňa zatím nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nininka17 píše:
@topazio @stinga Vycházíte ze zkušenosti s Onou kartářkou nebo na tyto věci spíš nevěříte?
nevěřím, matce předpověděla nějaká cig kartářka kdysi, že bude mít 3 děti, jsem jedináček - a to je jen příklad
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
nevěřím, matce předpověděla nějaká cig kartářka kdysi, že bude mít 3 děti, jsem jedináček - a to je jen příklad
Oni toho vždycky nakecají. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podvodník v exekuci nebo dobrá kartářka - podle mě to je jedno, protože to je jen nástroj vyšší moci. Je to spíš o tom, jak klient spolupracuje a jak je tomu otevřený. Žel, kdo se tomu otvírá, mnohé problémy do svého domu přivolává. Nedoporučuji.
- Citovat
- Upravit