Zkušenost - kartářka

147
21.3.23 08:48

Zkušenost -Kartářka

Dobrý den dámy,
Má někdo zkušenost s Kartářkou Lidkou/Upinkou? Někde čtu že je podvodnice v exekuci a někde že je skvělá kartářka, tak nevím. Popř. Kdybyste hodnotily jako špatnou, tak jestli nějakou doporučíte :kytka:
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77008
21.3.23 09:04
@Nininka17 píše:
Dobrý den dámy,
Má někdo zkušenost s Kartářkou Lidkou/Upinkou? Někde čtu že je podvodnice v exekuci a někde že je skvělá kartářka, tak nevím. Popř. Kdybyste hodnotily jako špatnou, tak jestli nějakou doporučíte :kytka:
Díky

jestli chceš vyhodit peníze do hajzlíku, najdi si jiný způsob- třeba si kup něco hezkého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.3.23 09:05

Nevyhazuj peníze. Je to podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
21.3.23 09:06

Doporučení někoho známého je nejlepší. Mě vzala kamarádka k „naší“ kartářce a byla skvělá.

A nechci hodnotit, zda je to šarlatánka, podvodníce atd, ale rozhodně je ta „naše“ skvělá psycholožka. Nejen že bez bližších údajů znala mou situaci a jak se věci udály, ale bylo to nejlepší co jsem v nejhorší životní krizi potřebovala. Mluvila jen ona, říkala věci s nadhledem a přesně. Nešlo o věštby, ani o to co věštila (že bych něco očekávala), ale otevřela mi oči a pomohla se posunout dál v životě. Odcházela jsem s dobrým pocitem, že vím jak dál.
Rozhodně to bylo přínosnější než pokec s kamarádkama u kafe nebo se vybrečet tady.

Takže já to neodmítám. Jsme Moravskoslezský kraj, takže tady na doporučení jednu mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
21.3.23 09:18

Nechci něco schazovat ale nedá mi to abych nepopsala nějakou zkušenost z rodiny ;) před mnoha lety byla moje mamka u nějaké kartářky a chtěla jako vyvěštit na celou rodinu. V té době jsem byla dítě. Kartářka předpověděla že se vdám za cizince. :mrgreen: a že budeme žít v cizině. No manžel je Čech a žijeme v Česku :lol: a měnit na tom opravdu nic nebudeme :lol: a mému dědovi předpověděla zdravotní problémy se srdcem a to se tedy vyplnilo ale ono zase předpovědět staršímu pánovi problémy se srdcem a vyplnění toho na tom zase není nic tak neobvyklého protože většina starších lidí nějaké tyhle problémy má :think: jinak já si myslím že to co člověku řekne ta kartářka je takové hodně obecné a povšechné že se to prostě dá napasovat na nějakou tu životní situaci která přijde. Protože každý prožívá nějaké problémy v práci, radostné období, zdravotní problémy, starosti atd… Nechci schazovat něco o čem nic nevím ale myslím si že většina kartářek jsou podvodnice :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
21.3.23 11:39

@topazio @stinga Vycházíte ze zkušenosti s Onou kartářkou nebo na tyto věci spíš nevěříte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.3.23 11:43
@Nininka17 píše:
@topazio @stinga Vycházíte ze zkušenosti s Onou kartářkou nebo na tyto věci spíš nevěříte? :think:

Nevěřím žádnému kartáři. Neznám pana Ondru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
21.3.23 21:33

@Nininka17 Ono tady úplně nejde o to věřit/nevěřit. Prostě je to nesmysl. Taky můžu věřit, že banán je zelenina a přesto není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.23 12:05

Miralia karty

Zdravím. Zkoušely jste věštění přes video od Miralia a Soňa? Od Miralia mě nevyšlo z budoucnosti nic, jen tak nějak trefila přítomnost. Soňa zatím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
22.3.23 12:09
@Nininka17 píše:
@topazio @stinga Vycházíte ze zkušenosti s Onou kartářkou nebo na tyto věci spíš nevěříte? :think:

nevěřím, matce předpověděla nějaká cig kartářka kdysi, že bude mít 3 děti, jsem jedináček - a to je jen příklad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.3.23 12:51
@stinga píše:
nevěřím, matce předpověděla nějaká cig kartářka kdysi, že bude mít 3 děti, jsem jedináček - a to je jen příklad

Oni toho vždycky nakecají. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
13.9.23 12:56

Podvodník v exekuci nebo dobrá kartářka - podle mě to je jedno, protože to je jen nástroj vyšší moci. Je to spíš o tom, jak klient spolupracuje a jak je tomu otevřený. Žel, kdo se tomu otvírá, mnohé problémy do svého domu přivolává. Nedoporučuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat