Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
chtěla bych si přes jeden eshop nakoupit nábytek, ale chtějí buď platbu kartou nebo příplatek za dobírku 500Kč
Nemáte někdo prosím zkušenosti jak to chodí? ![]()
Dekuju! ![]()
Já platbu předem dělám jen buď u hodně malých částek nákupu nebo jen tam, kde jsem už nakupovala. Vůči novým obchodům za velkou částku velkou důvěru prostě nemám.
@Samy
taky tak, nábytek asi stojí víc, takže bych to předem neposílala, i když zkušenosti z eshopy mám jinak dobré, ještě mě nikdo neobral a to nakupuju přes internet hodně často.
My co nakupovali nábytek přes e taky nikdy nechtěli příplatek za dobírku to bych hledala jinde ![]()
@Maruska4321 píše:
Dobrý den,chtěla bych si přes jeden eshop nakoupit nábytek, ale chtějí buď platbu kartou nebo příplatek za dobírku 500KčNemáte někdo prosím zkušenosti jak to chodí?
Dekuju!
Zkusila bych firmu prohledat v googlu nebo na heureka.cz a najít komentáře těch co už něco koupili. Příplatek za dobírku je proto, že spousta lidí si něco objedná a pak to nezaplatí a oni musí hradit náklady za cestu zpět.
No, dobírka 500 je docela hodně, normálně bývá cca 30-40Kč; zdá se mi to podezřelé, do toho bych nešla; ale mě osobně se teda ještě nikdy nestalo, že by mi něco nedošlo a platím předem často; obchody, u kterých utrácím větší částky už znám nebo si zjistím reference; pokud obchod ještě neznám nebo nemůžu najít reference, tak buď si nechám zaslat na dobírku anebo zaplatím předem jen za drobné zboží /aby mne to kdyžtak nemrzelo/