Zkušenosti s e-shopy nábytek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.11.12 18:17

Zkušenosti s eshopy

Dobrý den,

chtěla bych si přes jeden eshop nakoupit nábytek, ale chtějí buď platbu kartou nebo příplatek za dobírku 500Kč 8o Nemáte někdo prosím zkušenosti jak to chodí? :nevim:
Dekuju! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5010
8.11.12 18:39

Já platbu předem dělám jen buď u hodně malých částek nákupu nebo jen tam, kde jsem už nakupovala. Vůči novým obchodům za velkou částku velkou důvěru prostě nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.12 19:15

@Samy
taky tak, nábytek asi stojí víc, takže bych to předem neposílala, i když zkušenosti z eshopy mám jinak dobré, ještě mě nikdo neobral a to nakupuju přes internet hodně často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
8.11.12 19:19

My co nakupovali nábytek přes e taky nikdy nechtěli příplatek za dobírku to bych hledala jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
8.11.12 19:30
@Maruska4321 píše:
Dobrý den,chtěla bych si přes jeden eshop nakoupit nábytek, ale chtějí buď platbu kartou nebo příplatek za dobírku 500Kč 8o Nemáte někdo prosím zkušenosti jak to chodí? :nevim:
Dekuju! ;)

Zkusila bych firmu prohledat v googlu nebo na heureka.cz a najít komentáře těch co už něco koupili. Příplatek za dobírku je proto, že spousta lidí si něco objedná a pak to nezaplatí a oni musí hradit náklady za cestu zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
8.11.12 19:32

No, dobírka 500 je docela hodně, normálně bývá cca 30-40Kč; zdá se mi to podezřelé, do toho bych nešla; ale mě osobně se teda ještě nikdy nestalo, že by mi něco nedošlo a platím předem často; obchody, u kterých utrácím větší částky už znám nebo si zjistím reference; pokud obchod ještě neznám nebo nemůžu najít reference, tak buď si nechám zaslat na dobírku anebo zaplatím předem jen za drobné zboží /aby mne to kdyžtak nemrzelo/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný