Zkušenosti s pilulkou po NoPregy

Anonymní
22.7.25 18:16

zkušenosti s pilulkou po

Ahojky! chtela bych se zeptat jestli máte nějaké zkušenosti s pilulkou po? konkrétně s NoPregy ( kupovaná v Dr. Max.)
1. Června jsme totiž s partnerem měli sex, jenže první půlka byla bez kondomu, pak si ho partner nasadil a ejakuloval do něj. I tak jsme se báli, takže jsem si asi do hodiny a půl vzala pilulku po.
Pak jsem 6. června dostala menstruaci, která přišla o 10 dní dřív než normálně a byla hodně silná. Byl v ní i opravdu velký kus sražené krve, nikdy předtím jsem nic takového neměla. Celý měsíc jsem se cítila tak zvláštně, byla jsem hodně nafouknutá, řekla bych, že jsem i přibrala a nebyla jsem si jistá, jestli je to z těch hormonů z pilulky, nebo jestli třeba nejsem těhotná.
Tak jsem si asi před týdnem dělala těhotenský test, který vyšel negativně.
Dneska jsem to dostala znovu a menstruace je opět hodně silná a břicho mě bolí daleko víc než obvykle, dokonce mi bylo i na zvracení, což se mi normálně vůbec nestává. Ke gynekologovi jsem objednaná, ale až za měsíc, dřívější termín bohužel nebyl. Spíš mě zajímá, jestli měl někdo podobnou zkušenost a jestli je tohle běžná reakce těla na pilulku po? A jestli i přes to všechno může být nějaká šance, že jsem těhotná?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27877
22.7.25 18:28

Dojdi si na krev a uvidíš a jinak hormony umí udělat paseku hodně velkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17153
22.7.25 19:59
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

pilulka PO opravdu není lentilka - ano, naprosto rozhodí tělo. Nevím jak ted zda se jedná o jednu pilulku, dřív bývaly v balení dvě (? po 12ti hodinách, myslím). Vím, že holky někdy po nich zvracely, někdy krvácely mimo cyklus, jiné zase pak neměly měsíc menstruaci apod.

Věřím, že ty komplikace, které teď máš jsou právě po té pilulce.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.25 20:00

Pilulku jsem použila jednou, když mi bylo 17náct. Zvracela jsem po ni snad tři dny :roll:

• Citovat
  • Upravit
1128
23.7.25 09:59

Jestliže si partner před finále oblékl kondom, nemohl do Tebe nic pustit a otěhotnění se nemusíš bát. Potíže, které máš způsobila pilulka. Ta rozvrátí celý menstruační cyklus, takže může nastat nepředvídatelné krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.25 11:45
@Lemrucha píše: Více

já právě slyšela, že se spermie můžou vyskytovat i v tom preejakulátu😃 tak já nevím tedy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1128
23.7.25 15:52

Spermie se sice mohou vyskytnout v preejakulátu, ale mám dojem, že se na to muži často vymlouvají, když se neovládnou. Vždyť jsou páry, které se dlouhou dobu úspěšně chrání jen přerušovanou souloží. Nebezpečí preejakulátu je větší v případě přerušování v posledním okamžiku, kdy také může dojít k tomu, že muž něco do partnerky ustříkne. Pokud jste si ze začátku užívali milování naplno a přítel si včas punčošku oblékl, tak je to v pořádku a neměj strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.25 16:09

Ahoj, chtěla bych oživit diskuzi dnes ráno jsem měla chráněný sex muž měl kondom po celou dobu co byl ve mne a jak se udělal, tak vytáhnul a sperma mel na ruce..běžela jsem rychle do sprchy a umyla jsem se. Po pár minutách kdy jsem byla vyděšena jsem řekla přítelovi že bude lepší když si koupim pilulku po protoze zrovna dnes to vychází že bych měla mít ovulaci. Přítel mi řekl že si je jistý že ve mne nic nezůstalo a že to vyteklo jak to vytahoval ale pro můj klid mi zasel hned koupit nopregy kterou jsem užila asi cca do 30min a jsem teď ve stresu těhotná být nechci :(

• Citovat
  • Upravit
18099
19.11.25 17:51
@Anonymní píše: Více

A dotaz zní jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.25 18:08

@azaleila Promiňte jak velká šance je že pilulka zabere když nejspíš probíhá ovulace

• Citovat
  • Upravit
1128
19.11.25 18:18

Během ovulace je vždy spolehlivost pilulek po nižší, ale nelze to přesně určit. Ale ničeho se nemusíš bát, když byl přítel oblečený, punčoška se neroztrhla a nepustil to do Tebe. Pro zvýšení bezpečnosti se navykni plánovat schůzky co možná nejvíce na dobu menstruace, kdy je nebezpečí nepatrné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.25 18:32

Ano po celou dobu měl kondom jen jak to vytáhl tak mu to vše vyteklo do ruky a já se strašně vyděsila, tak jsem běžela do sprchy a pak mi běžel pro tu pilulku. Četla jsem že čím dřív ji užiju tím vyšší účinnost pilulky, tak uvidíme.. bohužel to takhle vyšlo no..ale on byl klidný řekl mi že si je jistý ale raději jsem si vzala i tu pilulku tak snad to zabere 🥲 🙏🏼

• Citovat
  • Upravit
18099
19.11.25 18:59

Klid :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.25 19:06

@azaleila Snažím se opravdu nechci byt těhotná tak snad to bude dobry jinak dekuju za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
80465
19.11.25 20:42
@Lemrucha píše: Více

já se tě nechci dotknout, ale za mě je úplně odpudivé číst ty názvy, co používáš - přítel byl oblečený, punčoška se neroztrhla -nemůžeš to nazývat normálně? a spousta mužů krvavý sex nesnáší, i žen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí