Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Hezký večer ![]()
Chtěla jsem se zeptat jestli máte zkušenosti z centem Lefík?(V Holešovicích) A jak jste tam byli spokojený? Chtěl bych tam s dětmi vyrazit o víkendu. Tak uvidím.
Děkuji za odpovědi ![]()
Příspěvek upraven 04.04.13 v 23:35
Já jsem tam nebyla, ale kamarádka jo, s roční holčičkou, a byla spokojená, jestli teda myslíš Lefík v Holešovicích ![]()
@Teruš90 tak to mě taky zajímá
jestli tam půjdete mohla by jsi prosím omrknout, zda by to bylo vhodné i pro 10 měsíční, co ještě nechodí a jen leze? Zda tam mají na herních místech koberce? děkuju ![]()
@Zuzlounek Pokuď tam půjdu omrknu a dám určitě vědět
Vypadá to ža na 95% tam zavítám. ![]()
@Teruš90 jednou jsem tam byla, je to tam fajn, poměrně dost velké. Akorát výběr jídel pro děti nemají moc extra (pokud člověk trochu víc dbá na stravu u dítěte). Zázemí fajn, je tam i vnitřní pískoviště:o)
@Zuzlounek jsou tam i prostory s kobercema a zavírací ohrádka pro malé lezce a plazivce. Na stránkách mají fotky, tak se mrkni.
Byli jsme tam dvakrat loni na jare a v lete a naprosto super! Kluci si tam opravdu vyhrali, takze vrele doporucuji ![]()
My tam chodíme..pro lezce za mě nic moc, dole je to díky písku dost špinavý (pro větší děti super to mi vůbec nevadí) a nahoře nic moc není (bazének s kuličkama, tunel, kuchyňka, dřevěné vláčky a tak ) za mě Lefík super, ale pro větší děti ![]()
Ahoj, Lefik je prima, chodim tam s detmi odmalicka. I pro lezce tam je dost mista, koutky a patra jsou s kobercem…a ze tam neni sterilni cistota? No holt je to kryte hriste s piskovistem a vetsimu detmi, ty opravdu nekoukaji, jestli si poradne oklepou kolena z pisku…ale jedovate to neni…
Spis Lefik nedoporucuju lidem s dychacimi potizemi kvuli prasnosti. Odpoledne a kdyz je vic lidi, tak se tam dost prasi
Zabranit se tomu neda, ale kamaradka s astmatem si moc nelibovala..
Jestli mas i jine otazky, tak si tam zavolej, na recepci jsou ochotni a vsechno zodpovi..
Já tam chodím taky s holkama poměrně často. Je to obrovské a za tu cenu se to obzvlášť vícečetným rodinám vyplatí. Pro lezce je tam malý koutek s hračkami v přízemí, kam větší děti nesmí, a v patře hernička se stavebnicemi, kuchyňkou a bazénem s balonky, kam teda chodí i větší děti.
Chodící dítě si to samozřejmě užije víc, ale to je ve všech hernách. Pro prcky tam mají k jídlu skleničky od Hippu nebo i takové ty mističky hlavně s těstovinami. Zdravost ostatního jídla zas tak neřeším, ale všimla jsem si, že když se kolem oběda sejde více objednávek, tak poměrně dlouho trvá, než je jídlo hotové. Ale to je snad jediný nedostatek. Jinak doporučuju kvůli tomu písku nechodit v bačůrkách z domova, osvědčily se nám plátěné kecky. Pro doprovod jsou návleky za 10 Kč, ten nic tahat nemusí.
Ahooj, za mě nic moc. Imituje to spíš venkovní prostředí - obrovské pískoviště, místo na ježdění na odrážedlech, koloodrážedlech prolejzačky. to už je pro mě lepší klasické hřiště, zadarmo. nejhorší je varianta tam mít lezoucí dítě a staršího sourozence. Hetrnička pro mimina je oddělená, což je fajn, ale i vizuelně, takže mít alespoň částečně dohled nad oběma dětmi je nereálné. Je tam zákaz konzumace jakýkoli jiných potrevin i pití. Přitom výběr na místě nic moc.
@Lama Lama Klasické hřiště je pochopitelně lepší, ale ne v tomhle počasí. Kombinace dvou sourozenců v tomhle složení je problematická, taky jsem to zažila. To je ale peklo všude, v létě na hřišti to loni nebylo o moc lepší, tam byla ještě naše lezkyně patřičně špinavá. ![]()
@Kamila80 píše:
@Lama Lama Klasické hřiště je pochopitelně lepší, ale ne v tomhle počasí. Kombinace dvou sourozenců v tomhle složení je problematická, taky jsem to zažila. To je ale peklo všude, v létě na hřišti to loni nebylo o moc lepší, tam byla ještě naše lezkyně patřičně špinavá.
my chodíme ven i v tomdle počasí nějaká zábava se najde vždycky. sníh, skákání do louží, házení kamení, šišek, lezení na velké kamenyskákání z pařezů, panáka, cokoli. pokud nemrzne, dá se jezdit i na té motorce a kole venku. Přijde mi to lepší. a když chci pokecat s kámoškama v klidu u kafe, přijdou mi lepší jiné, klasické herny. Ale každý to může mít jinak. ![]()