Zkusit se přestěhovat?

Anonymní
11.7.23 21:10

Zkusit se přestěhovat?

Ahoj holky, těchto témat na stejné brdo je tu již XY, ale i tak jsem se rozhodla pro založení.
Anonymně, protože zatím pouze uvažuji a nechci aby to bylo u známých pozdvižení.
K věci - přemýšlím o stěhování. Původně pocházím z vesnice poblíž Prahy a návazně se pak do Prahy i přestěhovala. Ale nějak mi to tu nevyhovuje. Ať už to prostředí, tak lidé a pracovní příležitosti v mém oboru taky žádná sláva.
Proto jsem se také začala poohlížet po místech, kde bych měla více pracovních příležitostí a nejlépe mi to vychází přes 200km od Prahy. Kdysi jsem do toho městečka jezdila a cítila jsem se tam dobře. Jako „doma“, jestli se to tak dá říct :D.
Avšak nastalo váhání - budu daleko od příbuzných, což mi vlastně ani nijak nevadí protože jsme nikdy neměly nejlepší vztahy, ale háček je v tom, že v tom městečku jsem znala pár lidí a neskončili jsme tehdy úplně dobře. Už jsem o nich dlouho neslyšela a ani nevím, jestli tam ještě bydlí. A pak ten strach z toho, že si vše idealizuju.
Co vy? Šly byste do něčeho podobného? Třeba si to jen zkusit. Říkám si, že kdyby to náhodou nevyšlo, tak by přišel čas se vrátit. Mám výhodu v tom, že mě, s prominutím, neomezují děti ani přítel, protože jsem sama.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Capelucia
11.7.23 21:12

Šla bych do toho, vždy se můžeš vrátit.

• Citovat
  • Upravit
4164
11.7.23 21:15

Pokud jsi sama, neváhala bych a zkusila to. Vrátit se můžeš vždycky.

Nechci být moc vlezlá a zvědavá, ale nedá mi to - v jakém oboru se lepší pracovní příležitosti vyskytují v městečku 200km od Prahy než v Praze? Nějaká spešl věda výzkum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
11.7.23 21:18

Určitě bych šla do toho 🌷 Já takhle před x lety šla skoro 300 km od rodného města a založila tady nakonec rodinu :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný