Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mám takový problém.
Zapla jsem pračku ta se pustila, pár sekund jede, přestane a začne bzučet. Toto se mi děje teď prvně, takže netuším co mám dělat.
![]()
@SuperNatka píše:
Zapla jsem pračku ta se pustila, pár sekund jede, přestane a začne bzučet. Toto se mi děje teď prvně, takže netuším co mám dělat.![]()
třeba volat opraváře?
@SuperNatka píše:
Zapla jsem pračku ta se pustila, pár sekund jede, přestane a začne bzučet. Toto se mi děje teď prvně, takže netuším co mám dělat.![]()
Mne delala neco podobneho nedavno. Zjistili jsme, ze je spatny kohoutek, kterym poustim vodu. Neotevrel se, takze se pracka snazila brat vodu a ono nic.
Může být ucpaná hadice, pokud nezvládáš ani to nejjednodušší zkontrolovat, volej opraváře.
Pračka je stará? Nová? Pokud nová a má nějaký display, pravděpodobně ti ukazuje kód chyby. To máš napůl vyhráno. Vygooglíš a uvidíš, co s tím.
Pokud stará, vypojila bych z elektřiny, zkusila bych vyčistit filtr, zkontrolovala, zda je bez problému přítok vody, a zkusila znovu zapnout. Pokud nic, vypojit z elektřiny a volat opraváře.
Nepřiteka do ni voda. Muže byt nevyndana taková plastová krytka v napojeni hadice na přívod vody (stačí odsroubovat hadici od vody a uvidíš to hned), nebo je vypnuta voda, jak se to zapojovalo.