Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, dotaz směřuje k lidem z Hradce Králové, přemýšlím nad stěhováním se do tohoto krásného města.
Jsem z Liberce, ale to město jde o desíti k pěti, v centru si člověk připadá jak někde v Bronxu, zalíbil se mi Hradec a proto mě zajímá, jak se Vám tam žije. Jde mi především o centrum města kolem velkého náměstí, výhody x nevýhody.
Nepřizpůsobivý, svoloč apod ve městě. Cítíte se tam bezpečně?
Myslím si, že mezi HK a Libercem nebude rozdíl. Dneska je už svoloč natahaná všude bohužel a hlavně v centrech 😟
Takže i v Hradci je normální, že se v centru města nacházejí v tlupách nepřizpůsobivý, bezdomovci apod? Byl jsem tam několikrát na služebce a nikdy jsem si právě ničeho takového nevšiml.
@Marasku93 píše:Čím dál od severu Čech tím lépe
Ahoj, dotaz směřuje k lidem z Hradce Králové, přemýšlím nad stěhováním se do tohoto krásného města.Jsem z Liberce, ale to město jde o desíti k pěti, v centru si člověk připadá jak někde v Bronxu, zalíbil se mi Hradec a proto mě zajímá, jak se Vám tam žije. Jde mi především o centrum města kolem velkého náměstí, výhody x nevýhody.
@Marasku93 píše:
@majuska852Takže i v Hradci je normální, že se v centru města nacházejí v tlupách nepřizpůsobivý, bezdomovci apod? Byl jsem tam několikrát na služebce a nikdy jsem si právě ničeho takového nevšiml.
Nepřizpůsobivých je tam hodně (kde ale ne). Hlavne cesta od nadrazi, kolem Tesca je fakt výživná. Nedavno jsem tam prochazela v sobotu a co se na te ulici delo bylo neco strasneho (hnedočeši ale takový ty fakt hlučný, otravný a bezdomovci). Na náměstí asi uplne primo ne…Co se děje v Liberci nevím, ale v Liberci budu pristi tyden několik dní, tak jsem zvedava.
@Marasku93 píše:
Ahoj, dotaz směřuje k lidem z Hradce Králové, přemýšlím nad stěhováním se do tohoto krásného města.Jsem z Liberce, ale to město jde o desíti k pěti, v centru si člověk připadá jak někde v Bronxu, zalíbil se mi Hradec a proto mě zajímá, jak se Vám tam žije. Jde mi především o centrum města kolem velkého náměstí, výhody x nevýhody.
Nektere casti Hradce jsou desne..treba Moravske predmesti. Mraky smazek, minority, je tu hodne socialnich bytu a podle toho to vypada.
.
@lilith1 Fakt by mě to nenapadlo, když jsem šel z hlavního nádraží až na náměstí, tak jsem si těchto věcí vyloženě nevšiml, v ulicích i parcích čisto apod, zase člověk to jiné město hodnotí, když přijede odněkud, kde je takoých lidí mnohonásobně víc.
Bydleli jsme na Slezském přímo u OA, nejlepších 6 let mého života ![]()
Ale bylo to tou lokalitou, pár kroků do parku, do obchodu, centra..
jinak u bytovek byli občas nepřizpůsobiví, ale to asi všude.