Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jediné nějaké spolubydlení nebo garsonka.
V tom spolubydlení se může stát, že druhé osobě bude nějak vadit ta kočka. Když máš jen dítě a kočku. Tak garsonka bohatě stačí pro dvě. Tak hledej.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, ženy.
Ráda bych se zeptala na zkušenosti ohledně dočasného bydlení. Ano, vždy člověk může na ubytovnu či levný hotel ale je problém, že mám dítě a kočku. Ta kočka vše celkem komplikuje ale jsou na sebe s dítětem hodně vázaní a nemohu jí jen tak někam pohodit (vlastně stejně ani nemám kam).
Víte o ubytovně v Praze a okolí, kde přijmou i zvíře? Či levný hotel? Napadlo mě Airbnb ale to je drahé, stejně tak většina hotelů/penzionů. Ještě mě napadlo spolubydlení ale tam chtějí kauce, roční smlouvy apod.. Já bych potřebovala pokrýt cca 4 měsíce. Zároveň mít k dispozici kuchyňku, vlastní toaletu a sprchu. Vejít se maximálně do 10 tisíc. Je to hodně nereálné? Napadá vás něco? Rodinu ani přátele nemám. Vím, že informace nejsou intimní a nemusela bych mít anonym ale nikdo neví, že tohle plánuji. A potřebuji to do poslední chvíle držet v tajnosti. Proto prosím o zachování. Zároveň se předem omlouvám, že na bližší dotazy nebudu ze stejného důvodu odpovídat.
Přeji krásný večer a za každé doporučení budu ráda.
@Kelsey Já právě stálé bydlení mít budu. Ale až za ty 4 měsíce. Stejně tak budu hledat novou práci. Proto nechci jinde vyhazovat desítky tisíc a jít až na kost. Jen nevím, kde přežít těch pár měsíců.
Jinak děkuji za příspěvek.
Teoretické řešení to má. Kontaktuj kočičí depozita a útulky v okolí. Vysvětli situaci a oni /pokud mají místo/ můžou kočce poskytnou dočasnou péči. Právě na ty 4 měsíce. A ty s dítětem na ubytovnu. A za 4 měsíce si kočičku zase vyzvednete. ![]()
Nevím kolik je dítěti ale normálně mu vysvětlit situaci že kočička musí na chvilku do kočičího hotelu, klidně za ni můžete chodit. No a pak už by ubytovna neměl být problém. Spolubydlení na tak krátkou dobu je blbost.
Mám kamarádku která měla pejska takhle v dočasné péči když byla 4 měsíce v léčebně.
@lucad77 Bohužel absolutně nikoho. Celá má rodina už je dávno po smrti a veškerá přátelství odnesl čas..
@EvaEpic Děkuji za tip. Už mě napadlo sehnat a zaplatit někomu, kdo se o kočičku zatím postará. Asi to bude nevyhnutelné. ![]()
Dobrý večer, ženy.
Ráda bych se zeptala na zkušenosti ohledně dočasného bydlení. Ano, vždy člověk může na ubytovnu či levný hotel ale je problém, že mám dítě a kočku. Ta kočka vše celkem komplikuje ale jsou na sebe s dítětem hodně vázaní a nemohu jí jen tak někam pohodit (vlastně stejně ani nemám kam).
Víte o ubytovně v Praze a okolí, kde přijmou i zvíře? Či levný hotel? Napadlo mě Airbnb ale to je drahé, stejně tak většina hotelů/penzionů. Ještě mě napadlo spolubydlení ale tam chtějí kauce, roční smlouvy apod.. Já bych potřebovala pokrýt cca 4 měsíce. Zároveň mít k dispozici kuchyňku, vlastní toaletu a sprchu. Vejít se maximálně do 10 tisíc. Je to hodně nereálné? Napadá vás něco? Rodinu ani přátele nemám. Vím, že informace nejsou intimní a nemusela bych mít anonym ale nikdo neví, že tohle plánuji. A potřebuji to do poslední chvíle držet v tajnosti. Proto prosím o zachování. Zároveň se předem omlouvám, že na bližší dotazy nebudu ze stejného důvodu odpovídat.
Přeji krásný večer a za každé doporučení budu ráda.