Kuchyň v obýváku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
1.7.23 08:55

Kuchyň v obýváku

Zdravím
Chci se zeptat máte někdo kuchyň společně s obývacím pokojem myslím tím třeba v obývacím pokoji kuchyňskou linku? :mrgreen: :lol: :lol:.
Dostali jsme byt od manzelovích rodičů jenže byt má opravdu špatné jádro jsou to dvě místnosti ložnice a obývací pokoj spojený právě s zmíněnou kuchyní.
Přijde mi to strašné nevzhledné mít kuchyňskou linku v obýváku kde máme televizi gauč a vše ostatní :P ale manžel stále říká že na tom není nic divného.
Mě to teda přijde divné dost jak by jste se na to tvářili přijít takle k někomu na návštěvu kdo má kuchyň vlastně v obývacím pokoji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35477
1.7.23 08:59
@Su601 píše:
Zdravím
Chci se zeptat máte někdo kuchyň společně s obývacím pokojem myslím tím třeba v obývacím pokoji kuchyňskou linku? :mrgreen: :lol: :lol:.
Dostali jsme byt od manzelovích rodičů jenže byt má opravdu špatné jádro jsou to dvě místnosti ložnice a obývací pokoj spojený právě s zmíněnou kuchyní.
Přijde mi to strašné nevzhledné mít kuchyňskou linku v obýváku kde máme televizi gauč a vše ostatní :P ale manžel stále říká že na tom není nic divného.
Mě to teda přijde divné dost jak by jste se na to tvářili přijít takle k někomu na návštěvu kdo má kuchyň vlastně v obývacím pokoji :mrgreen:

Ano máme to spojené, i v předchozím bydlení jsme to tak měli. Dnes se to dělá standardně. Naopak je to celkem praktické že kdyz dělá ženská v kuchyni tak není odstrihnuta od dění v obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35710
1.7.23 08:59

Máme, mě to naopak přijde super, jsi pořád třeba s dětma a nemusíš chodit do jiný místnosti třeba vařit, na všechno vidím :nevim: ve většině bytů jsem to tak měla nebo kuchyni hned vedle, v jednom jsem měla kuchyni přes chodu a to je blbý, byla jsem tam půl dne zavřená
sama. Jako má to i nevýhody, digestoř dělá trochu randálu, vidíš pořád ten binec :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.7.23 09:02

Mame to spojene, jedna velka obytna mistnost kuchyn/obyvak/hraci kout. S malymi detmi ideal…casem uvidime. Ale je pravda, ze tahle kombinace zpusobuje trvaly binec :mrgreen: Nastesti mi to neva…
Jinka taky myslim, ze je to dnes hodne bezne :nevim:

Příspěvek upraven 01.07.23 v 09:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
1.7.23 09:02

Máme obývák a kuchyň jednu místnost. Problém v tom žádný není. Chtěli jsme to tak. Mohli jsme mít odděleně kuchyň. Ale tím by se přišlo o místnost pro hosty a bylo by to dost nepohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
1.7.23 09:09

Jaký binec? Dneska je běžná myčka. Nic neobvyklého. Při vaření se rovnou odklízí nádobí. Po jídle taky. Nemám ráda výstavu čehokoli zbytečného na lince. My máme opravdu vše krom rychlovarky a zásobníku na jar schované. Nemám ráda otevřené police a skleněné skříňky. Vlastně tablet tam je, který ukazuje kamery před domem. Ale ten je v rohu nenápadný. Prostě čistá plocha na lince. To samé na opačné straně v obýváku. Ale my jsme trošku minimalistický extrém. Sedačka, malý konferenční stolek, televize na stěně. Dekorace místnosti dělaji doplňky polštář nebo speciálně udělaná betonová stěrka na stěně. Žádné cetky a pracholapy.
Jak si to každý udělá, tak to má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35710
1.7.23 09:27
@Kelsey píše:
Jaký binec? Dneska je běžná myčka. Nic neobvyklého. Při vaření se rovnou odklízí nádobí. Po jídle taky. Nemám ráda výstavu čehokoli zbytečného na lince. My máme opravdu vše krom rychlovarky a zásobníku na jar schované. Nemám ráda otevřené police a skleněné skříňky. Vlastně tablet tam je, který ukazuje kamery před domem. Ale ten je v rohu nenápadný. Prostě čistá plocha na lince. To samé na opačné straně v obýváku. Ale my jsme trošku minimalistický extrém. Sedačka, malý konferenční stolek, televize na stěně. Dekorace místnosti dělaji doplňky polštář nebo speciálně udělaná betonová stěrka na stěně. Žádné cetky a pracholapy.
Jak si to každý udělá, tak to má.

Tak já tam mám třeba zrovna banán, krabičku co se má uklidit, peněženka, chleba, pití atd :mrgreen: kdybych neměla děti a kuchyní otevřenou do pokoje, kam si každý něco odloží, tak bych třeba taky měla minimalistickou, ale bohužel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14583
1.7.23 09:28

Nikdy předtím jsi nebyla v žádném bytě X+kk? To je zvláštní, nové byty se už snad ani jinak nestaví. My sice máme kuchyň oddělenou, ale zase máme v obýváku postel :D S návštěvami většinou sedíme na terase nebo v jídelně, takže to zas tolik nevadí, ale i kdyby, je mi fuk, co si kdo o tom myslí. Každý bydlí tak, jak se mu líbí a na co má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
1.7.23 09:32
@pikola píše:
Tak já tam mám třeba zrovna banán, krabičku co se má uklidit, peněženka, chleba, pití atd :mrgreen: kdybych neměla děti a kuchyní otevřenou do pokoje, kam si každý něco odloží, tak bych třeba taky měla minimalistickou, ale bohužel :lol:

Kabelku, klíče, peněženku necháváme v garáži. Momentálně tady mám řadu papírových tašek dárků od včera. Musíme to vyklidit. Včera jsme byli dlouho venku a pak jsem pozdě večer neměla sílu. Teď jsem teprve vstala. Dneska byla rebelii, když nebyl budík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14565
1.7.23 09:33

Mi se to třeba moc nelibi, mám rada ty provozní záležitosti schované :lol: ale tak už jsem videla i reseni, ze v centrální místnosti byla vystavena satna, nebo ze vana byla vystavena uvnitř ložnice. Vystavena kuchyně je celkem běžná záležitost, ale nemám to rada. Zatím jsem ještě nepostrehla, ze by si někdo doma vystavil bojler s kotlem a tlakovými nadobami, přitom ta symfonie trubek okolo bývá často doslova dechberouci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14565
1.7.23 09:35
@JancaS84 píše:
Ano máme to spojené, i v předchozím bydlení jsme to tak měli. Dnes se to dělá standardně. Naopak je to celkem praktické že kdyz dělá ženská v kuchyni tak není odstrihnuta od dění v obýváku.

Já se třeba rada odstrihnu, nesnáším, když mě někdo v kuchyni “pozoruje” :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7905
1.7.23 09:36
@Su601 píše:
Zdravím
Mě to teda přijde divné dost jak by jste se na to tvářili přijít takle k někomu na návštěvu kdo má kuchyň vlastně v obývacím pokoji :mrgreen:

Vždyť to je dnes úplně běžné a má to tak většina nových bytů/domů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.23 09:37

Přijde mi to běžné, jen je potřeba kvalitní digestoř. Nebo aspoň nějaká. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.7.23 09:37
@pikola píše:
Tak já tam mám třeba zrovna banán, krabičku co se má uklidit, peněženka, chleba, pití atd :mrgreen: kdybych neměla děti a kuchyní otevřenou do pokoje, kam si každý něco odloží, tak bych třeba taky měla minimalistickou, ale bohužel :lol:

U nas jsem takovy odkladac ja, nechavam si na lince nakupni seznam, slozenku, co musim zaplatit, krabicky s vitaminy, abych je mela na ocich a nezapomnela je brat, atd.. A manzel ze me roste a chodi to po mne zaklizet, protoze kuchyn MUSI vypadat jak z katalogu :roll: :lol: Bohuzel to po nem podedil i nas syn, takze uz v roce a pul chodi a vse mi zaklizi do skrinek a supliku. Ceka me s nima pekelny zivot, protoze neustale chodim a hledam, kam mi to zase zaklidili :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
1.7.23 09:38

Vždyť se takhle dneska staví tak 90 % domů, kdy obývák a kuchyně jsou propojené. My máme rozdělené barem, ten provozní nepořádek schová a je to pecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný