Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Asi bych to tipla na nejake kvasinky, na gyndu bych sla radsi co nejdriv, vezme te po domluve i jiny
…jinak teda me rozesmala ta PRVNI POPORODNI SEXUALNI VEC
![]()
@loula píše:
Asi bych to tipla na nejake kvasinky, na gyndu bych sla radsi co nejdriv, vezme te po domluve i jiny…jinak teda me rozesmala ta PRVNI POPORODNI SEXUALNI VEC
![]()
![]()
![]()
kavisnky nejsou zlotozelene
kvasinkovy vytok je bily hrudkovity jako tvaroh ![]()
@novisekk píše:
Nevím jak jinak jsem to měla napsat
dobre jsi to napsala, ja bych napsala prvni sexualni aktivita ![]()
@novisekk píše:
Tak co to může být
No urcite to bude nejaky nerad, jestli mas moznost, zkus nejaky gynekol. zaskok
znama mela take nazelenaly vytok, pry po kvasu zapachajici, a taky to byly nejake kvasinky. Mozna jen jiny druh, co ja vim
pouzivas nejake intim mydlo?
@novisekk píše:
Asi to mám od toho když je to taky zelený![]()
V tehotenstvi jsem mela taky takovy vytok. Doktorka mi udelala stery a byli to kvasinky.
@novisekk měla jsem něco podobného po ITP, ale měl i nepříjemný zápach a mírné bolesti v podbřišku - dr. mi napsala atb, předtím jsem sama zkoušela clotrimazolové krémy a bez úspěchu.. takže lepší opravdu navštívit dr., dyť tě musí vzít dřív, když máš potíže, ne??
![]()
No jo, tak si tam v pondělí skočím, zítra tam není. A nevíte, jestli neprodávají něco v lékárně bez předpisu na ty kvasinky? Třeba to bude ono, tak bych to zkusila..
@novisekk zkus Jenamazol 2%, nebo Canesten Gyn (obojí je na 3 aplikace, vždy použít večer před spaním)
Ahoj, nevím jestli zrovna na tohle to pomůže (spíš atb),ale na vyrovnání ph a mikroflóry jsou fajn boraxové globule bez předpisu a otázka 100.-Kč ![]()
Poradite?
Příspěvek upraven 31.01.25 v 22:41