Žlutozelený výtok

novisekk
18.9.14 22:09

Jak na koprovku

Poradite?

Příspěvek upraven 31.01.25 v 22:41

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lulinaaa
18.9.14 22:18

Asi bych to tipla na nejake kvasinky, na gyndu bych sla radsi co nejdriv, vezme te po domluve i jiny ;)…jinak teda me rozesmala ta PRVNI POPORODNI SEXUALNI VEC :lol: :lol: :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
novisekk
18.9.14 22:23

Nevím jak jinak jsem to měla napsat :lol:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.9.14 22:24
@loula píše:
Asi bych to tipla na nejake kvasinky, na gyndu bych sla radsi co nejdriv, vezme te po domluve i jiny ;)…jinak teda me rozesmala ta PRVNI POPORODNI SEXUALNI VEC :lol: :lol: :lol: :palec:

kavisnky nejsou zlotozelene ;) kvasinkovy vytok je bily hrudkovity jako tvaroh ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.9.14 22:24
@novisekk píše:
Nevím jak jinak jsem to měla napsat :lol:

dobre jsi to napsala, ja bych napsala prvni sexualni aktivita ;)

• Citovat
  • Upravit
novisekk
18.9.14 22:25

Tak co to může být :think:

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
18.9.14 22:30
@novisekk píše:
Tak co to může být :think:

No urcite to bude nejaky nerad, jestli mas moznost, zkus nejaky gynekol. zaskok :think: znama mela take nazelenaly vytok, pry po kvasu zapachajici, a taky to byly nejake kvasinky. Mozna jen jiny druh, co ja vim :nevim: pouzivas nejake intim mydlo?

• Citovat
  • Upravit
novisekk
18.9.14 22:32

@loula Používám Chilly, ten zelený.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
novisekk
18.9.14 22:33

Asi to mám od toho když je to taky zelený :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
18.9.14 22:40
@novisekk píše:
Asi to mám od toho když je to taky zelený :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:…mne po porodu radili at nic nepouzivam, ze to muze drazdit tu mikrofloru ktera napomaha hojeni :nevim: ja ale pouzivala Lactacyd prakticky od zahojeni hraze a nic… :think:
  • Citovat
  • Upravit
914
18.9.14 22:43

V tehotenstvi jsem mela taky takovy vytok. Doktorka mi udelala stery a byli to kvasinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matysulka
18.9.14 22:48

@novisekk měla jsem něco podobného po ITP, ale měl i nepříjemný zápach a mírné bolesti v podbřišku - dr. mi napsala atb, předtím jsem sama zkoušela clotrimazolové krémy a bez úspěchu.. takže lepší opravdu navštívit dr., dyť tě musí vzít dřív, když máš potíže, ne?? :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
novisekk
18.9.14 22:56

No jo, tak si tam v pondělí skočím, zítra tam není. A nevíte, jestli neprodávají něco v lékárně bez předpisu na ty kvasinky? Třeba to bude ono, tak bych to zkusila..

• Citovat
  • Upravit
matysulka
18.9.14 22:58

@novisekk zkus Jenamazol 2%, nebo Canesten Gyn (obojí je na 3 aplikace, vždy použít večer před spaním)

• Citovat
  • Upravit
2160
18.9.14 23:32

Ahoj, nevím jestli zrovna na tohle to pomůže (spíš atb),ale na vyrovnání ph a mikroflóry jsou fajn boraxové globule bez předpisu a otázka 100.-Kč :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí