Změna image - nový OP?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
350
27.3.14 19:56

Změna image - nový OP ?

V cervenci letime do Bulharska. Jako doklad pry staci obcanka. Ale ja mam nyni kratke vlasy a bryle a na obcance mam dlouhe vlasy a jsem bez bryli. Mohla bych mit problem? Mam si udelat radsi novou obcanku? Diky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
27.3.14 19:57

Měla by sis udělat novou občanku :palec: Mě nechtěli nechat dělat řidičák kvůli jiné barvě vlasů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
27.3.14 20:04

Bych to tak nežrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
27.3.14 20:06

@Indiansummer Bryle jsou podstatna zmena vzhledu, urcite bych doporucovala vymenu, at pak nemas problem. Nebo si je sundej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
27.3.14 20:10

Já jsem bez brýlí všude na fotkách, a nikde to neřeší :) ale nevím, jak by tomu bylo na hranicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
27.3.14 20:12

Na hranicích se nic nekontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
27.3.14 20:13

Na každém dokladu mám jinou fotku, OP, řidičák i pas… momentálně už nějaký čas jiný účes. Za tu dobu nikdo nic nenamítal… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
27.3.14 20:15

Jeli jsme minulej rok do Chorvatska poprvé jen na OP. Na OP jsem měla krátké červené vlasy a v realu dlouhé černé a nebyl problém.

Když jsme letěli do USA, tak jsem měla na pasu černé vlasy po ramena a v realu blond delší a taky nebyl problém :nevim:.

Nevím, jestli náhoda, ale to asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
27.3.14 20:15

@Indiansummer Já si myslím, že bys problémy mít neměla. To by si většina žen musela měnit OP spolu se změnou účesu - jednou blondýna, pak rusovláska, pak bruneta. Jednou brýle, jednou kontaktní čočky. Jednou dlouhé vlasy, podruhé na ježka.
Jednou se mi stalo, že se celník dost nevybíravě při pohledu na moji občanku divil, zda to jsem opravdu já a doplnil to super ksichěním :lol:, holt už jsem nevypadala jako v 15, kdy jsem si nechala OP vystavit. Ale byl to jen žert, normálně mě pustil dál.
Já mám na fotce třeba vždy kontaktní čočky, ale na delší cety a tedy přes hranice, jezdím v brýlích a nikdy se nikdo nad tím nepozastavil.
Když bych si nechala přeoperovat nos nebo zvětšit rty, pak bych si asi nový OP nechala udělat, ale jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85262
27.3.14 20:34

@Indiansummer a na ridicaku vypadas jak? Manzel jel pres hranice a tvrdili mu, ze to na obcance neni on (coz nechapu, vypada porad stejne). Tak chteli videt ridicak. To se jim ale taky nezdalo. Tak nekam telefonovali a nakonec ho nechali projet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85262
27.3.14 20:36

@Indiansummer jinak ja nosim bryle porad. Ale kdyz me fotili na pas a na obcanku, tak mi je vzdy prikazali sundat, pry se v brylich nesmi fotit. Takze bryle problem nejsou.

Příspěvek upraven 27.03.14 v 20:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.3.14 20:36

Tak zrovna brýle jsou úplně v pohodě, já jsem na nový OP bez brýlí, protože ty e na fotce leskly, tak musely dolů. v reálu je nosím od 10 let nepřetržitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
1.4.14 14:00

@blumen tak to jsou na uradu poradne trubky!!! Pokud bryle bezne nosis, mas byt tak i vyfocena. Usnadnuji si praci, neb to hazi odlesky a musely by fotit znovu. Je to ale naprosto chybny postup!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
1.4.14 14:03

@slavuska1 @blumen To by me zajimalo, ktere urady to takhle spatne delaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85262
1.4.14 14:15

@Lu13 prerov :-) udelali to uplne stejne blbe uz pred 10 lety :-) pokazde tam neco podrbou, v olomouci vse bezi uplne jinak… Bryle
nemam ani na pasu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario