Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj,
Asi pochopíte proč anonymně.
Nikde na Googlu jsem to nedohledala, ale chci ae zeptat, zda-li je možné, že když beru HA a přítel se do mě udělá - že následující den mám úplně jinou náladu.
Neděje se to vždy, ale občas se mi zdá, že se mi nálada změní. Chce se mi z ničeho nic bečet atd.
Tak mě napadlo, zda to nemůže byt z toho že se partner do mě udělá a má hormonální antikoncepce,,pracuje"
Děkuji a prosím něco o tom že HA je škodlivá a tak, si nechce pro aebe
Děkuji za všechny rady porady.
HA “nepracuje” pouze když máš styk a ještě když se do tebe přítel udělá. Upřímně slyším poprvé, že by kvůli HA měl někdo den po styku změnu nálady. Jindy, když nemáš styk je tvoje nálada normální? Míváš i jiné potíže po tom, co jsi začala užívat HA? Jak dlouho už bereš HA?
Jak dlouho ji bereš?
Tím, že se do tebe udělá, to určitě není.
Je to antikoncepcí, která ti mění hladinu hormonů.
Jestli ji bereš krátce, počkala bych ještě, až si to sedne. První 2 měsíce jsem měla vždy jak na horské dráze ale potom v pohodě. Kdyby ne, vždy se dá antikoncepce změnit…
Užívám ji 3mesice.
Tak možná to bude opravdu z ní, ze ji užívám krátce. Dekuju.
V souvislosti se stykem je to zvláštní. Jinak HA může měnit nálady, je to vedlejší účinek, ale ne ve spojení se stykem.
Ahoj,
Asi pochopíte proč anonymně.
Nikde na Googlu jsem to nedohledala, ale chci ae zeptat, zda-li je možné, že když beru HA a přítel se do mě udělá - že následující den mám úplně jinou náladu.
Neděje se to vždy, ale občas se mi zdá, že se mi nálada změní. Chce se mi z ničeho nic bečet atd.
Tak mě napadlo, zda to nemůže byt z toho že se partner do mě udělá a má hormonální antikoncepce,,pracuje"
Děkuji a prosím něco o tom že HA je škodlivá a tak, si nechce pro aebe
Děkuji za všechny rady porady.