Změna nálad u HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.9.23 10:56

Změna nálad u HA

Ahoj,
Asi pochopíte proč anonymně.
Nikde na Googlu jsem to nedohledala, ale chci ae zeptat, zda-li je možné, že když beru HA a přítel se do mě udělá - že následující den mám úplně jinou náladu.
Neděje se to vždy, ale občas se mi zdá, že se mi nálada změní. Chce se mi z ničeho nic bečet atd.
Tak mě napadlo, zda to nemůže byt z toho že se partner do mě udělá a má hormonální antikoncepce,,pracuje"
Děkuji a prosím něco o tom že HA je škodlivá a tak, si nechce pro aebe :srdce:
Děkuji za všechny rady porady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8328
24.9.23 11:29
@Anonymní píše:
Ahoj,
Asi pochopíte proč anonymně.
Nikde na Googlu jsem to nedohledala, ale chci ae zeptat, zda-li je možné, že když beru HA a přítel se do mě udělá - že následující den mám úplně jinou náladu.
Neděje se to vždy, ale občas se mi zdá, že se mi nálada změní. Chce se mi z ničeho nic bečet atd.
Tak mě napadlo, zda to nemůže byt z toho že se partner do mě udělá a má hormonální antikoncepce,,pracuje"
Děkuji a prosím něco o tom že HA je škodlivá a tak, si nechce pro aebe :srdce:
Děkuji za všechny rady porady.

HA “nepracuje” pouze když máš styk a ještě když se do tebe přítel udělá. Upřímně slyším poprvé, že by kvůli HA měl někdo den po styku změnu nálady. Jindy, když nemáš styk je tvoje nálada normální? Míváš i jiné potíže po tom, co jsi začala užívat HA? Jak dlouho už bereš HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
24.9.23 11:30

Jak dlouho ji bereš?
Tím, že se do tebe udělá, to určitě není. :-) Je to antikoncepcí, která ti mění hladinu hormonů.
Jestli ji bereš krátce, počkala bych ještě, až si to sedne. První 2 měsíce jsem měla vždy jak na horské dráze ale potom v pohodě. Kdyby ne, vždy se dá antikoncepce změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.9.23 11:41

Možná se poradít s doktorem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.23 11:47

Užívám ji 3mesice.
Tak možná to bude opravdu z ní, ze ji užívám krátce. Dekuju.

• Citovat
  • Upravit
2284
25.9.23 06:14

V souvislosti se stykem je to zvláštní. Jinak HA může měnit nálady, je to vedlejší účinek, ale ne ve spojení se stykem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí