Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, prosím, po jak dlouhé době můžu změnit pediatričku? U stávající jsme se registrovali 20.10., nějak jsme si nekáply do noty… už se mi tam nechce ani jít
Všude na netu čtu, že změna až po třech měsících
není nějaká vyjímka pro miminka? Děkuji…
@Rowora ne není výjimka musíš tam ty tři měsíce chodit, měla jsem to stejně a museli jsme počkat ![]()
Já to už i obrečela… a kartu vydá předpokládám až ten poslední den, kdy uplynou 3 měsíce od registrace?
@kopejka já se totiž registrovala u její maminky, ta byla vyhlášená, ale šla do důchodu těsně před tím, než jsem porodila, a teď je tam její dcera… vylezlá rok ze školy, ani děti nemá. Arogantní až hrůza a není s ní domluva..Asi budu muset přežít ještě jednu návštěvu, že? edit: překlepy
@Rowora píše:
Já to už i obrečela… a kartu vydá předpokládám až ten poslední den, kdy uplynou 3 měsíce od registrace?
Kartu nesmi vydat. Musi udelat vypis z karty a poslat to Tve nove doktorce. Ty nedostanes do ruky nic.
@blumen a může ten opis teda vydat dříve, než ta doba uplyne? musím tam ještě na jednu kontrolu a na další už fakt jít nechci…to už bych šla ráda pak k té nové pediatričce
@-Evka- s tím počítám, že mi to do ruky nedají..určitě si o to zažádá naše nová pediatričla. Jde mi o to, že jsme se registrovali 20.10. Na kontrolu chodíme co mesíc, teď máme nejbližší 20.12, tam budeme muset a pak to vychízí na 20.1., to zrovna vyprší ta třéměsíční doba. Tak jen jesti si o ten opis může nová dr. zažídat dříve, abychom v tom lednu už mohli k ní…
@Rowora ona na to ma taky nejakou lhutu, myslim mesicni, takze to asi hned nebude. Je to o domluve a vstricna asi moc nebude, kdyz odchazite.
Vím, že se někde řešilo, že u malých miminek to je jinak. Nevím nakolik je to aktuální, možná bych se pozeptala na pojišťovně.
viz. diskuse http://baby-cafe.cz/…kuse/9/14297
@-Evka- děkuju! v pondělí hned volám na pojišťovnu…snad to ještě platí, i když ta diskuze už je starší..
Tak jen pro doplneni… z pojistovny mi. potvrdili, ze dite do sesti mesicu veku muze pediatra zmenit jiz po mesici ![]()