Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Alenaxxxx
To by mě zajímalo, jestli by si k soudu vzali i kladné hodnocení ![]()
Měla jsem štěstí a porodnici bych vychválila, tak nevím mám jim napsat i toto? ![]()
By mě zajímalo jak chtějí argumentovat svědectvím když nechtějí osobní a kontaktní údaje od lidí kteří jim ho poskytnou, to tam může každej anonymně napsat prakticky cokoli
@subsomi Proč ne? Pro objektivitu… Taky jsem byla 1× spokojená a 1× nespokojená, ale to už je déle než 5 let, tak to asi nemá cenu uvádět
, když chtějí svědectví 5 let a mladší.
@anickadomnik tak to netuším, asi chtějí změnit ty některé konkrétní porodnice k lepšímu, určitě anonym přímo u soudu použít nepůjde. Z jiného soudku: evropský soud už řešil případ jednoho psychiatrického pacienta, kterému byli upřeny jeho práva a dostal odškodnění a něco by se mělo změnit v té dané nemocnici. Už tehdy mě napadlo, že to je teda divný, že si ještě nestěžovala nějaká rodička, protože na právech jsou kráceny častěji než ten jeden exces psychiatrického pacienta a nic se neděje. Bum… a začíná se něco dít i v tomto směru a jsem za to velice ráda. Škoda jen, že se to nezmění dříve než porodím, takže budu odkázaná na jednu vlídnou porodnici, kterou mám velice daleko.
Kristepane, chce to obycejnou postou, jako znamka, papir, obalka?
To uz neumim ![]()
Jinak bych svedectvi podala rada a rozhodne bych se pod to podepsala a klidne jim to pujdu do Strasburku odsvedcit i osobne.
@Gladys neboj, to zvládneš napsat i pěkně postaru
a odeslat se známkou.
@Alenaxxxx za těch téměř 7 let je vztek na porodnici téměř zapomenut.. už si to pořádně ani nevybavim…
Mě vztek ani za skoro 9 let nepřešel, že mi ukradli první chvíle s novorozencem.
@Alenaxxxx já asi nejsem moc náročná i když mě některé věci vadily a hromadu věcí jsem plánovala jinak tak jsem to vzala tak jak to bylo, to podstatné pro mě bylo abych si odvezla domů miminko a to ostatní vem čert
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.