Změňte svědectvím porodnice k lepšímu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
907
25.4.13 19:50

Změňte svědectvím porodnice k lepšímu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6842
25.4.13 20:11

@Alenaxxxx
To by mě zajímalo, jestli by si k soudu vzali i kladné hodnocení :think:
Měla jsem štěstí a porodnici bych vychválila, tak nevím mám jim napsat i toto? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
25.4.13 20:14

By mě zajímalo jak chtějí argumentovat svědectvím když nechtějí osobní a kontaktní údaje od lidí kteří jim ho poskytnou, to tam může každej anonymně napsat prakticky cokoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
25.4.13 20:15

@subsomi Proč ne? Pro objektivitu… Taky jsem byla 1× spokojená a 1× nespokojená, ale to už je déle než 5 let, tak to asi nemá cenu uvádět :-(, když chtějí svědectví 5 let a mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
25.4.13 20:21

@anickadomnik tak to netuším, asi chtějí změnit ty některé konkrétní porodnice k lepšímu, určitě anonym přímo u soudu použít nepůjde. Z jiného soudku: evropský soud už řešil případ jednoho psychiatrického pacienta, kterému byli upřeny jeho práva a dostal odškodnění a něco by se mělo změnit v té dané nemocnici. Už tehdy mě napadlo, že to je teda divný, že si ještě nestěžovala nějaká rodička, protože na právech jsou kráceny častěji než ten jeden exces psychiatrického pacienta a nic se neděje. Bum… a začíná se něco dít i v tomto směru a jsem za to velice ráda. Škoda jen, že se to nezmění dříve než porodím, takže budu odkázaná na jednu vlídnou porodnici, kterou mám velice daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.4.13 20:21

Kristepane, chce to obycejnou postou, jako znamka, papir, obalka? 8o To uz neumim :jazyk:

Jinak bych svedectvi podala rada a rozhodne bych se pod to podepsala a klidne jim to pujdu do Strasburku odsvedcit i osobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
25.4.13 20:25

@Gladys neboj, to zvládneš napsat i pěkně postaru :-) a odeslat se známkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.4.13 20:33

@Alenaxxxx za těch téměř 7 let je vztek na porodnici téměř zapomenut.. už si to pořádně ani nevybavim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
25.4.13 20:43

Mě vztek ani za skoro 9 let nepřešel, že mi ukradli první chvíle s novorozencem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
25.4.13 20:52

@Alenaxxxx já asi nejsem moc náročná i když mě některé věci vadily a hromadu věcí jsem plánovala jinak tak jsem to vzala tak jak to bylo, to podstatné pro mě bylo abych si odvezla domů miminko a to ostatní vem čert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková