Zná někdo hračku "vkládací čepičky"?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
902
28.10.10 10:26

Zná někdo "vkládací čepičky"

Holky, znáte někdo takovou tu hračku - stavebnici, vkládačku, co obsahuje takovou podložku s dírkami a spoustu takových různě velkých „houbiček“ - čepička s nožičkou. Ty se zapichují do té podložky. Dají se pomocí těch čepiček vytvářet různé obrázky. Naší malou to u doktorky v čekárně děsně bavilo, tak jsem se po tom chtěla podívat, ale nevím vůbec, jak se to jmenuje.
Vím, že můj popis je opravdu strašnej :oops: , ale třeba někdo zkušený poradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
365
28.10.10 10:42

Myslíš něco takového ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
28.10.10 10:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
28.10.10 10:45

:wink: Tak jsem byla pomalejší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
28.10.10 10:47

Jéééé, já věděla, že je na vás spoleh :kytka: Díííky, myslím, že jí to pořídí Ježíšek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.10.10 10:52

taky máme tu samou co s obrázku.Klasické hračkářství cca 115kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
28.10.10 12:11

A nevzpomeneš si, kolik bylo dětem/dítěti, když jste to pořizovali? Malá mi na to přijde „malá“, ale když se jí to tak líbilo a hezky to tam zapichovala, říkala jsem si, že bych to koupila. Navíc je to levné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.10.10 12:28

Podle mě nejvíc záleží na tom, jestli ráda strká věci do pusinky. Já bych Lukymu něco tak malého nemohla pořídit do teď, kamarádka to pořizovala holčičce na roční narozeniny a v pohodě. Ale její malá nikdy nic do pusy nestrkala, ani hlínu a kamínky, jako ten můj darebák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
28.10.10 12:32

Pořizovala jsem kolem roku a půl, a to mám notorického olizovače a žmoulavce čehokoliv, takže na začátku vždy pod bedlivým dozorem, teď už můžu být i nějaký ten metr vzdálená, převážily u něj „tvořivé“ touhy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
29.10.10 20:25

Naše malá věci do pusy moc nedává- s tímhle jí to ani nenapadlo. Ale je jasný, že s tím musí být pod dozorem.
Na Vánoce jí bude 17 měsíců tak to bude tak akorát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
29.10.10 20:43

Týja, přesně :-) (já si teď lámu hlavu, jakou skládačku či stavebnici k Vánocům…a jsem v pokušení pořídít další věc z mého dětství

Petta :-D O chvilinku, to se nepočítá a nehrajeme na to, přece :-) Za obrázek máš 1* :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
29.10.10 20:47

To druhý mě moc nezaujalo a ani to neznám. ty „čudlíky“ jsou u mě jednička a navíc Kájinku to tak bavilo…Ve středu jdeme k doktorce zase, tak uvidím, jestli jí to bude bavit i tentokrát, ale i tak jsem rozhodnutá to pořídit§ Jen ať si trénuje prstíčky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
29.10.10 20:50

Na prstíčky je to supr :-) A mají i výběr tvarů a barviček, myslím těch čudlíků - ty z obrázku mi přišly na začátek jednodušší, dělají i placatější…

Kdybys ještě na něco narazila - resp. malá šikulka, sem s tipem /lego dokupují babičky a jsem spíš konzerva, tak geomag a podobné zatím odkladám…/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
29.10.10 20:54

Jasně, určitě bych dala vědět.
Já sice nejsem konzerva, lego teprve budeme zkoušet. Ale když jsem viděla, jak ji to zaujalo a zůstala u toho v klidu, bylo jasný, že jí to musím pořídit. Je totiž jinak šídlo! I když teď jí děsně zase baví knížky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
29.10.10 20:58

Zrovna dneska jsem se na to koukala ve městě. Malá zatím všechno rve do pusy, ale koupím to a budeme tvořit pod dozorem :wink: :palec: Mozaika stála 250,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí