Znáte dobrou kartářku?

9
6.2.24 17:52

Znáte dobrou kartářku?

Ahoj,
Znáte někdo dobrou kartářku online nebo po telefonu?
Pár kartarek jsem zkusila a až na pár vyjímek se jich většina bohužel netrefily. Přitom věštby měly nezávisle na sobě dost podobné. U dvou mám i bohužel negativní zkušenosti, jelikož se všechno snažili hodit na klienta.
Prosím pouze o příspěvky s doporučením, rady ohledně že tomu nevěříte nebo že to jsou vyhozené peníze si prosím nechte do jiné diskuze.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20895
6.2.24 19:08

Ad 1) dobrá kartářka a vědma si tě najde sama a 2) pokud jsi měla matematiku, tak víš co je pravděpodobnost a tak jednou se ti stane, že se musí trefit. Jestli díky tomu vyhodis pár stovek nebo desítky tisíc je ve hvězdách, ale na co ti to bude? To netuším.

Vem svůj život do vlastních rukou, rozhoduj si o něm jen ty sama a nenech se manipulovat šarlatány. Jelikož do jednoho jsou. Někteří horší, někteří dobří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.2.24 19:46

Zdravím, už v prispevku bylo napsané jestli někdo znáte kontakt na dobrou kartarku. Věřím že dobré jsou. Dále bylo v prispevku uvedené, že nestojím o nějaké moudra jaké píšete vy.
To máte jako např. s poradci, někteří jsou dobří, ale můžeme mezi nimi najít i plno nepoctivych. Tak takhle je to i s kartařkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.24 02:28

Podle numerologie a karet kombinovaných s obrazem kakaové skvrny mi vyšlo, že máš řídké sperma. Kam ti můžu poslat číslo účtu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
28.3.24 14:32

@Gába 100 Napíšu soukromou zprávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.24 14:36

@mesicnikamen Napište :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
28.3.24 14:41

@LilithBlackMoon Myslela jsem, že zakladatelce napíšu zprávu ohledně kartářky, mám číslo na tu, kam chodím já, ale nechci ho rozdávat jen tak veřejně, nikde totiž neinzeruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.3.24 15:46

Ano, já znám skvělou, klidně napiš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie