Zničená oslava promoce

Anonymní
30.6.25 18:27

Zničené promoce

Ahoj, měla jsem promoce k ukončení studia a dopadly jak nejhůř mohly. Ne samotný ceremoniál, ale oslava následně. Na promoci byl jen přítel, moje dítě a otec. Doposud jsme měli dobré vztahy. Přítel zarezervoval velmi dobrou vyhlášenou restauraci, ale otec se neuměl absolutně chovat. Čekali jsme na jídlo déle, to je pravda (50minut) a ke konci už na to neměl nervy a prostě místo toho abysme v poklidu vyčkali, tak začal vykřikovat ze servis stojí za hovno, byl velmi hrubý a neomalený, všichni se na nás koukali a z oběda bylo fiasko. Chtěla jsem odejít ale věděl jsem, že by se to jen zhoršilo. Jedl jsem v hrozném stresu jak nadával hlasitě a ani jsem nedojedla i když to bylo moc dobre, chtěl jsem jen odejít. Přítel se ho snažil usměrňovat ale pohádali se spolu. Doma se už vůbec nebavili (n promoci přijel z větší dálky tak u nás přespával). Bylo hrozně dusno a J měla zkažený celý zážitek. Nejen z promoci ale i celkově z hádky. Ani nevim co chci za radu ale spis jsem se potřebovala vypsat. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76579
30.6.25 18:34
@Anonymní píše: Více

rozmysli si, jestli jsi žena nebo muž,
těch sloves v mužském rodě tam máš víc, než by se dalo svést na rozrušení nebo tak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65167
30.6.25 18:36
@stinga píše: Více

třeba se ještě nerozhodl/a :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
30.6.25 18:37
@vokishka píše: Více

vypadá to tak, navíc má v nadpise šílenou hrubku, promoce je jedna, ta promoce, to by také měl vědět :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27661
30.6.25 18:38

tak je binární :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65167
30.6.25 18:39

to tu vidím poněkolikáté. Připadá mi to logické, že je ta jedna promoce, ale jiným zřejmě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
30.6.25 18:40

Neřeš to, už je to pryč. Máš poučení
Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění..Buran s IQ tykve. Co naděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41141
30.6.25 18:41

zničené promoce? :think: kolik jsi jich měla nebo měl? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.25 18:47

To je zase příspěvek. Ani trollit to neumí. Píše to jako on, někdy ona. Čárky žádný stres, ale pojďme hovořit o promocích… Tak šup opět do školy, znovu a lépe tentokrát

• Citovat
  • Upravit
10925
30.6.25 19:17
@Keyllah píše: Více

Mělo? Diskriminace středního rodu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41141
30.6.25 19:20
@citlivaduse píše: Více

pravda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
30.6.25 19:31

A co na promoci rika tvoje dite? A je tvoje dite pritelovo? A kolik jste dali spropitne za takove sluzby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15221
30.6.25 19:54

Snad znáš svého otce, jistě se takhle nechoval poprvé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42079
30.6.25 19:55
@vokishka píše: Více

No, tím bych se úplně neřídila. Dveře jsou taky jen jedny, aby to pak někdo nezačal používat obecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
30.6.25 20:20

Chudák to mělo zničené všechny promoce a vy jste na to ještě zlé… styďte se… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný