Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
rozmysli si, jestli jsi žena nebo muž,
těch sloves v mužském rodě tam máš víc, než by se dalo svést na rozrušení nebo tak něco
@vokishka píše: Více
vypadá to tak, navíc má v nadpise šílenou hrubku, promoce je jedna, ta promoce, to by také měl vědět ![]()
@stinga píše: Více
to tu vidím poněkolikáté. Připadá mi to logické, že je ta jedna promoce, ale jiným zřejmě ne.
Neřeš to, už je to pryč. Máš poučení
Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění..Buran s IQ tykve. Co naděláš.
zničené promoce?
kolik jsi jich měla nebo měl? ![]()
To je zase příspěvek. Ani trollit to neumí. Píše to jako on, někdy ona. Čárky žádný stres, ale pojďme hovořit o promocích… Tak šup opět do školy, znovu a lépe tentokrát
A co na promoci rika tvoje dite? A je tvoje dite pritelovo? A kolik jste dali spropitne za takove sluzby?
Snad znáš svého otce, jistě se takhle nechoval poprvé..
@vokishka píše: Více
No, tím bych se úplně neřídila. Dveře jsou taky jen jedny, aby to pak někdo nezačal používat obecně.
Chudák to mělo zničené všechny promoce a vy jste na to ještě zlé… styďte se… ![]()
Ahoj, měla jsem promoce k ukončení studia a dopadly jak nejhůř mohly. Ne samotný ceremoniál, ale oslava následně. Na promoci byl jen přítel, moje dítě a otec. Doposud jsme měli dobré vztahy. Přítel zarezervoval velmi dobrou vyhlášenou restauraci, ale otec se neuměl absolutně chovat. Čekali jsme na jídlo déle, to je pravda (50minut) a ke konci už na to neměl nervy a prostě místo toho abysme v poklidu vyčkali, tak začal vykřikovat ze servis stojí za hovno, byl velmi hrubý a neomalený, všichni se na nás koukali a z oběda bylo fiasko. Chtěla jsem odejít ale věděl jsem, že by se to jen zhoršilo. Jedl jsem v hrozném stresu jak nadával hlasitě a ani jsem nedojedla i když to bylo moc dobre, chtěl jsem jen odejít. Přítel se ho snažil usměrňovat ale pohádali se spolu. Doma se už vůbec nebavili (n promoci přijel z větší dálky tak u nás přespával). Bylo hrozně dusno a J měla zkažený celý zážitek. Nejen z promoci ale i celkově z hádky. Ani nevim co chci za radu ale spis jsem se potřebovala vypsat.