Zničené šaty eskalátorem

Anonymní
2.5.24 19:55

zničené šaty eskalátorem

Ahoj dámy,

stalo se mi přesně to nepříjemné v nadpisu 😁. Měla jsem šaty až na boty a pak úplně na posledním schodě ze strany mi je čapl eskalátor. Člověk se asi trochu při tom kroku nakloní a už to bylo. Vůbec jsem to nečekala :D. Pak mě tam pan údržbář vysvobozoval asi 20 minut, ale šaty byly samozřejmě dole celé děravé a od oleje. Navíc mi je to celé i natáhlo 😁. Rovnou jsem se pána, co semnou sepisoval protokol, ptala na nějaké odškodné. Šaty nebyly zrovna levné a účet k nim mám schovaný. Říkal, že se mi někdo ozve, ale bylo vidět, že vůbec netuší. Tak se ptám, co myslíte? je to místě, aby mi dali kompenzaci aspoň pár stovek nebo myslíte, že jsem mimo a měla jsem si to prostě hlídat? předem děkuji za slušné odpovědi:)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16230
2.5.24 19:57
@Anonymní píše: Více

Pochybuju, že by někdo odškodnění řešil :think: Je třeba si dávat pozor, když víš, že máš dlouhé šaty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
2.5.24 19:57

:D Delas si srandu, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
2.5.24 19:58

No podle mě je to dost jasná tvoje vina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
2.5.24 19:59
@Dahlia0409 píše: Více

Ja vubec nechapu, za co by mela bejt odskodnena. Za to, ze byla nepozorna? :D Kdyz pujdes ve meste nekde po schodech, upadnes a udelas si diru do dzinu, pujdes a budes chtit odskodneni po meste? Prijde mi to na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
2.5.24 19:59

A eskalátor poskozen neni? Spis bych se bala, abys nemusela platit opravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.24 20:00

Slušně…není asi co řešit. Kup si nové, hezčí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
2.5.24 20:01
@DandátkoP píše: Více

Asi tak, jako stát se to mně, tak než řešit odškodnění, tak řeším, ať co nejdřív vypadnu, jak by mi bylo trapně a líto nějakého pana údržbáře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
@modra_vyletni_lod píše: Více

Třeba právě chtěla, za to odškodnění :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
@Dahlia0409 píše: Více

Jo, presne a jeste bych se 100krat omluvila, ze jsem jelito. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20888
2.5.24 20:05

Někteří nesvepravni by chtěli odškodnění naprosto od všech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
2.5.24 20:08

To asi nepochodíš. Ale buď ráda, že to dopadlo takhle. Myslím, že v Nezvratném osudu (možná to byl jiný horor) takový eskalátorem zachycený člověk dopadl dost špatně 😁.

• Citovat
  • Upravit
30408
2.5.24 20:16

Když už se ptáš na odškodnění - zeptej se, kdo ten problém zavinil. Ten eskalátor byl zjevně v pořádku, ale ty na něm neumíš jezdit. Když už jsi rozjela tu hru na odškodnění - jsi připravená případně uhradit škodu vzniklou na tom eskalátoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22013
2.5.24 20:23

Samozřejmě, že se ti brzy někdo ozve - kdo jiný by také měl uhradit nutný dvacetiminutový zásah údržbáře než neopatrná husička, která si neumí ohlídat své oblečení na eskalátoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.24 20:28

@LiduNe 😁 to mě napadlo hned v prvních vteřinách, jak mě to ty šaty začalo rvát, že buď budu nahá nebo mě to rozmašíruje 😁

Pro všechny, kteří se smějí mé naivitě. Když si koupím lístek, čekám, že mě schody dopraví v pořádku. Nikde nejsou žádné varovné cedulky/štítky. Šaty jsem měla dlouhé na boty, nikoliv dlouhou vlečku. Prostě se to tam muselo chytit, když jsem pokrčila koleno, že udělám krok.

Samozřejmě mám rozum, a nikde jim tam nevyvolávám o pár stovek, jen mě zajímal váš názor, který je evidentně jednotný a to že mám smůlu, tím je to pro mě vyřízený :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!