Znovu menstruace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.3.25 14:30

Znovu menstruace?

Ahoj, jdu se s vámi poradit.
V pondělí 6. den cyklu mi skončila menstruace a dnes 12. den jsem začala zase slabě krvácet. Myslela jsem si, že to je špinění k ovulaci, ale dělala jsem si testy a na testech buď velmi slabá a nebo téměř žádná čárka, takže si nemyslím, že by to byla ovulace.
Před menstruací mi vždy naběhnou a bolí prsa a jakmile to dostanu, tak splasknou - což se u menstruace nyní ( té, co skončila v pondělí) nestalo a pokračuje bolest a zvětšení prsou doteď.
Je možné, že by to byla zas menstruace? Je mi 42 a cykly mívám kolem 22-24 dnů, tak že by došla menstruace přesně v polovině? Nebo může být i ovulace bez pozitivních testů?
Včera doma proběhla velká hádka, tak že by stres?
Mátě některá takovou zkušenost? Mám plašit a letět k dr? Díky za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
784
23.3.25 15:48

Mě se párkrát stalo, že jsem v období ovulace krvácela. Nebyla to ms, nebolelo mě výrazně břicho, ale krvácení to bylo. Měla jsem to život asi 5×. Cca 2 dny jsem měla intimku. Ovulaci jsem si ale nehlídala takže nevím zda to byla nebo ne. Ale obvykle mou ovulaci krvácení nedoprovází. Byla jsem ale okolo 20 - 24 let a neřešila jsem. Nemůže se v tvém případě jednat o třeba o těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.25 15:50
@miamia142 píše: Více

nene, na 100% tehotna nejsem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.25 19:40

Nikdo nic?

• Citovat
  • Upravit
Kralovnal
24.3.25 04:28

V tomhle věku a s kratším cyklem se hormonální výkyvy můžou projevovat i takhle – klidně i ovulace se slabým testem. Stres to může zhoršit, ale pokud se to opakuje nebo zhorší, určitě bych si radši zašla k lékaři pro jistotu. Já měla něco podobného a nakonec to bylo jen hormonální rozhození.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.25 06:15
@Kralovnal píše: Více

no, já si měřím testerem hormony z moči a šíleně mi ty hladiny lítají, takže je to možné
každopádně mám stále příznaky ovulace a test je čistý
navíc druhý měsíc užívám bylinné tinktury na úpravu cyklu a hormonálních hladin, tak nevím, zda to taky nemůže mít vliv?
případně mě napadl i zánět močáku, protože jsem celou noc, co hodinu lítala na wc a bolesti mám podobné jako na podzim, když sem jej měla…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.25 07:08

Vypada to, ze to je fakt znovu menstruace :( presne v polovine cyklu
fakt nikdo zadna zkusenost?
Stalo se mi to ted poprve a tak nevim, zda letet k dr?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.25 07:24

Vzhledem k věku - nemůžeš už být v přechodu? Kolegyně to měla také tak rozhozené a bylo to ono. Bylo jí 41.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.25 08:10
@Anonymní píše: Více

no, asi to muze byt, protoze cyklus mi zacal haprovat od 40, kdy se mi zkratil z 28 na 22-24 plus semtam spineni
ale nemuzu hormony a tak sem to zacala resit bylinkami, coz asi muze stav prvne prechodne zhorsit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa