Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahoj,nemáte některá z vás zkušenosti s tabletami Zodac? Doktor mi je předepsal proti alergii na chlad. Mám je brát prý dvakrát denně. Beru teď Zodac pět dnů a není mi moc dobře. Naopak se mi vše zhoršilo. Nejdříve jsem se cítila unaveně, potom mi nebylo dobře od žaludku a nakonec mě začalo svedet a palit úplně celé tělo. Může to být alergická reakce? Neměl by prášek naopak ihned pomoc proti svědění kůže?
Ahoj, Zodac beru 2 roky a ok. NÚ jsem neměla žádné, beru ho na alergii na kočku, kterou mám doma a díky němu projevy alergie nemám a taky mám alergii na roztoče a taky ok. Tělo mě jednou taky příšerně svědilo, ale v tu dobu jsem neměla žádné nové léky, tak mi praktická Dr. na to svědění dala Dithiaden. Určitě bych se poradila s Dr. Držím palce.
Únava (velká únava, ospalost) je u některých antihistaminik v prvních dnech používání běžná, pak by to mělo přejít.
Svědění - no nevím, beru jiné antihistaminikum a kůže mě začne svědět, když je vysadím. ![]()
Ahoj,
nemáte některá z vás zkušenosti s tabletami Zodac? Doktor mi je předepsal proti alergii na chlad. Mám je brát prý dvakrát denně. Beru teď Zodac pět dnů a není mi moc dobře. Naopak se mi vše zhoršilo. Nejdříve jsem se cítila unaveně, potom mi nebylo dobře od žaludku a nakonec mě začalo svedet a palit úplně celé tělo. Může to být alergická reakce? Neměl by prášek naopak ihned pomoc proti svědění kůže?