Zoo Praha autem
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zoo Praha autem
Zdravím všechny,
chtěla bych se zeptat, na co se mám na zítra připravit, když pojedeme do Zoo Praha autem. Přijedeme od Plzně, takže budeme muset projet kus Prahy.
Našla jsem, že největší parkoviště je u jižního vchodu, takže předpokládám, že zaparkujeme tam.
Nechat auto na Zličíně není možné, pokračujeme pak dál tím směrem.
Takže jsem se chtěla zeptat na 2 otázky:
- Jak je to s parkováním? Dá se zaparkovat na parkovišti zoo? Mám obavy z toho, že tam dorazíme (hned na 9 to nezvládneme) a nebude tam místo. Nebo kde byste doporučili zaparkovat?
- Kolik času si myslíte, že si mám přidat k cestovnímu času navigace na průjezd Prahy od Rudné k té zoo?
Díky všem za postřehy a zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Loni jsme tam nezaparkovali, ale kousek dál bylo další parkoviště kde bylo misto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U ZOO normálně parkujeme na jejich zpoplatněném parkovišti a nikdy nebyl problém.
Kolik času si přidat k cestovnímu času navigace na průjezd Prahy od Rudné k té zoo? A je nutné si stanovovat čas navíc? Prostě uvidíš, jak to pojede. Není kam spěchat. Můžete se dostat do kolony, ale i nemusíte. Okolo 9 hodiny už to ale bývá klidnější než ve špičce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi, v kolik dorazite
ja parkuju u severniho, byva min vytizeny a jezdim na oteviracku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jedem o prázdninách do jakékoli větší zoo, tak vždy na otvíračku. To s parkováním nebývá problém.
Jak to bude později, už ti nikdo nezaručí. Stejně jako ti nikdo nezaručí průjezdy městem.
Neřeš to tak a ono to nějak dopadne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praha je poslední dobou, co se dopravy týče, absolutně nevyzpytatelná. Můžete projet dobře, ale můžete taky narazit cestou na 4 kolony
(což je bohužel pravděpodobnější), mezi 7-9 mi ten pražský provoz přijde snad nejhorší.
V zoo není ta parkovací kapacita dostatečná, měla bych připravený „plan B“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katalie píše: Více
Chtěli jsme na tom jižním, tam bylo plno tak nás navedli jinam. Zkusím mrknout jestli to najdu na mapě kde to bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že ve všední den zaparkujete dobře. Kdyžtak jeďte spíš nahoru na severní, není tam pak fronta u pokladen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych jen rada podotkla, ze jsou prazdniny a dovolene. Provoz je uplne jinde nez ve skolnim roce. To co bezne jedu 45-55 minut ( ale i 1.15 se mi uz povedlo) a mam to jen z okraje do sirsiho centra 10km, tak o prazdninach to jezdim do 20 min vcetne parkovani. @Katalie Takze pres rok ve spicce bych ti rekla klidne 1+ na prujezd pres Letnou, protoze to bude zasekane. Ale ted to bude spis tak do 30 minut. Litky koupit online, protoze jsou levnejsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Parkuje většinou na jižním parkovišti, občas na severním, kde otvírají i přidruženou louku. Posledně jsme parkování na záchytném parkovišti hned u výjezdu z tunelového komplexu a do zoo dojeli zdarma svozovým autobusem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se o Velikonocích na parkovišti ZOO nepodařilo zaparkovat: všechna byla plná. Zaparkovali jsme na parkovišti Botanické zahrady a ten kilometr navíc holt šli pěšky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak je to teď vytížené nevim, ale počítej 300 korun za parkování přímo u zoo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.