Zopa hrací domeček s míčky a tunelem

188
24.3.15 21:14

Zopa domeček s míčky a tunelem

Holky, máte prosím některá tento domeček? Jak je stabilní? Jste spokojené? Rozhoduji se mezi tímto a Ikeáckým. Děkuji

http://hraci-domecky.heureka.cz/…lem/recenze/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
24.3.15 21:19

Je tam 20 recenzi, to nestaci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.3.15 21:27

Nic moc. nějk se to rozpadalo. a celkově to dítě moc neohromilo. spíš se toho bál. deka a židle udělaj větš službu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
24.3.15 21:29

Jinak my mame tenhle:

http://hraci-domecky.heureka.cz/…-micky-zopa/
a jako fajn, ale micky porad vsude a hlavne je to fakt dost velke. ty fotky trochu klamou :D my mame doma hodne mista, ale tohle bylo stejne az moc velke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.3.15 21:36
@Ali-Ali píše:
Je tam 20 recenzi, to nestaci? :)

No tak říkala jsem si, že se tady někdo třeba rozepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.3.15 21:38

@Ali-Ali NO a teda spokojenost byla jo? Tak si říkám, že je to stejná značka, tak by měly být všechny dobré nebo nic moc. My máme kluka, takže tento ne. Já jsem četla, že ten ikeácký je právě kvalitní, ale nelíbí se mi moc vzhledově, takže nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.3.15 21:39
@Lama Lama píše:
Nic moc. nějk se to rozpadalo. a celkově to dítě moc neohromilo. spíš se toho bál. deka a židle udělaj větš službu.

Jo? Já jsem četla, že stany jsou u dětí oblíbené, tak jsem říkala, že nějaký koupím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
24.3.15 21:49
@30Bar píše:
@Ali-Ali NO a teda spokojenost byla jo? Tak si říkám, že je to stejná značka, tak by měly být všechny dobré nebo nic moc. My máme kluka, takže tento ne. Já jsem četla, že ten ikeácký je právě kvalitní, ale nelíbí se mi moc vzhledově, takže nevím

my mame taky kluka :lol: teda i holku, ale jako darek to dostal kluk. pokud to neni ruzove, tak barvy neresim.

@30Bar píše:
Jo? Já jsem četla, že stany jsou u dětí oblíbené, tak jsem říkala, že nějaký koupím

nas si s tim zatim vyhral. ma ho teda u babicky, takze je mu vzacnejsi. ale jako koupe jsem nijak nelitovala, akorat me fakt prekvapila ta velikost. ted uz ho bude mit spis na zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
25.3.15 20:52

@Ali-Ali Tak díky. Asi teda na narozeniny koupím. Budu to muset poměřit, ať pak nejsem v šoku, že zabírá celý pokoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí