Zpoždění MS o 14dní

224
26.8.17 21:28

Zpoždění MS14dní

Ahoj Holky vím že takových diskuzí je tady hromada, ale zajímalo by mě zda jste s tím někdy měly problém v mém případě. Nedostala jsem to už 14dní, nemám žádné příznaky a jeden test byl negativní. Jen by mě zajímalo zda jste to měla některá a pokud ano co to bylo. Byla jste těhotná i přez negativní test? A nebo něco jiného? :nevim: Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2323
26.8.17 21:48

Tyto dotazy jsou tu denně.
Pokud je test negativní nejlépe počkat par dni a zkusit znovu nebo zajít k Dr na odběr ten to zjisti hned.
Každopádně testy jsou dnes dost spolehlivé, neprichazejici Ms muže ovlivnit spoustu jiných faktoru napr. stres.
Pokud se snažíte o miminko doporučuji se k tomu moc neupinat, nevsugerovavat si příznaky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
26.8.17 22:03

Chápu to, neupínám se jen bych chtěla vědět zda to někdo měl a bylo možné že bych byla těhotná i přesto. Mám totiž strašný strach z toho že by to mohlo být něco jinéhé. Ale uvidíme. Mám 2letou holčičku a nevadilo by mi kdybych měla dálší ani příteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
26.8.17 22:25

Jsem v podobné situaci. Akorát ms meska pouhých 5 dní. Jenže jsem byla 8.8 na gynde kde mi doktor rekl ze mám vysokou sliznici. Za tyden po kontrole jsem tri dny trochu spinila a pak nic. Bodani v podbřišku mám, nadýmání mám sice taky ale na záchod normálně jdu. Test jsem si dělala ve stredu a byl negativní. Každopádně v pondělí mam volat na vysledky ze steru tak se ho zeptam co že to jako je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
27.8.17 12:13

Já budu volat zítra na gyndu jestli se můžu obědnat. Byla jsem tam před dvěma měsíci a nic jsem tam neměla, tak vážně nevím co to je a docela mě to děsí. Test si už dělat nebudu, ale doufám že to nebude nic zlého. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí