Zrujnuje Vás sušička?

397
26.8.13 09:53

Zrujnuje Vás sušička???

Tak už máme vybranou sušičku http://susicky.heureka.cz/…rm-75470-ah/ , skoro objednanou a když se ptám manžela jestli budeme pořizovat i ten mezikus tak mi na to odpoví jestli není sušička zbytečná :zed: (uff, to už jsme probírali :roll: )Pro něj je to zbytečná investice, prej, že nás ta sušička „sežere“ :pocitac:
Prosím kdo má sušičku, opravdu jste některá toho litovala? Nerada bych slyšela hlášky tipu - já Ti to říkal :roll:

Děkuji maminky za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
colafit
26.8.13 09:55

Náklady na elektřinu se zvýšily, ale podotýkám, že jsem látkovala a sušila každá den sušičku plnou bambusových plen. Teď se to znormalizovalo a nemám pocit, že by nás nějak požírala.

Každopádně já svou sušičku miluji! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Jemys
26.8.13 09:57

Ahoj, ne, můj chlap se na ní těšil stejně jako já :mrgreen: Nemáme prostory, kde bych mohla sušit prádlo v zimě a fakt už ho nebavilo od podzimu do jara na chodbě a v kuchyni zakopávat o rozloženej sušák s prádlem. Záleží na tom, kde a jak bydlíte. Co jsme bydleli dřív, tak jsme tam měli velkou prádelnu, takže nebyl absolutně problém se sušením - tam byla sušička fakt zbytečná investice. Co bydlíme teď a není ta možnost sušit v zimě doma, tak je to pro mne nezbytnost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29350
26.8.13 10:01

@Ercaa sušičku bychom už ani za nic nevyměnili… je to další úžasný pomocník (zejména ocení ti, kdo mají psa nebo kočku a všude chlupy) po myčce a pračce, takže už navždy bude mít v naší domácnosti místo…
Zatím nás nezruinovala a neřekla bych, že by to hrozilo… a to suším po každém praní, nechce se mi věšet prádlo po bytě a jinde na to nemám prostory… já na ni nedám dopustit… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.8.13 10:06

Sušička je s dítětem super investice! Jasně, náklady jsou o něco vyšší, ale jak říkám, je to INVESTICE. Toho volného času :-)
Je ale fakt, že přes léto suším na balkoně, ona totiž docela hřeje (těch 28 v bytě stačilo i bez sušičky) a protože jí máme na chodbě, tak mi vadí hluk.
Jinak bych jí ale za nic na světě nevyměnila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
26.8.13 10:06

Náklady jsou asi vyšší, ale neregistruju to. Bohužel, do sušičky by mělo patřit oblečení, které má na sobě značku povolující sušení - dosud jsem takové oblečení neobjevila. Všechno, co máme nebo kupujeme (CA, HM, sporty…) do sušičky přijít nesmí. Přesto jsem to zkusila a narazila., Veškerá trička to sráží, takže nakonec suším jen ponožky a spodní prádlo, tepláky, ručníky, povlečení - což mě dost štve. Kdybych tam sušila vše, tak by nás sušička zruinovala, protože bych neustále kupovala nové věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
26.8.13 10:11

@ynax tak já tam dávám téměř vše a zatím se nic tak extra nesrazilo, akorát z manželových tepláků udělala tříčtvrťáky, ale tomu pomohla už i pračka sama, byly to nějaké hrůzy… jinak se přiznám, že na cedulky moc nehledím, jen u něčeho, co vypadá, že by to mohlo dělat problémy… a většinu suším na jemný program, tak možná proto mi to nic nesráží… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reňulín
26.8.13 10:11

@ynax Suším v sušičce vše co máme (kromě pár kousků) a nikdy se mi nic nesrazilo. Myslím, že je to jen o vhodně zvoleném programu.

• Citovat
  • Upravit
colafit
26.8.13 10:12

@ynax na cedulky nekoukám, suším takřka vše a nic se nesráží, neničí.

• Citovat
  • Upravit
12651
26.8.13 10:15

Já na cedulky koukám a teda zase se mi zdá, že se tam může dát kde co. Ale na druhou stranu tam dávám skoro vše a nic se nějak extra nesráží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
26.8.13 10:18

Děkuji za odpovědi… přijdu si jak mimoň :mrgreen: - manžel nejdříve tvrdil ať si dělám co chci a dnes, když už to mám skoro objednané řekne, že nad tím přemýšlí a přijde mu to zbytečné :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.8.13 10:19

@Ercaa On nevěší a nežehlí, co? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
26.8.13 10:22
@Ercaa píše:
Děkuji za odpovědi… přijdu si jak mimoň :mrgreen: - manžel nejdříve tvrdil ať si dělám co chci a dnes, když už to mám skoro objednané řekne, že nad tím přemýšlí a přijde mu to zbytečné :zed: :zed:

no jo, když on ten příběh o vypraném prádle zná jen ze skříně a má dojem, že mezi košem se špinavým prádlem a skříní se to asi děje samo, ne? ;)
No, já myslím, že určitě litovat nebudete… už jen ty měkké ručníky za to stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

@colafit @Regina Hero no jo holky, já fakt vyzkoušela různé programy - na kolik sušíte třeba trička? Já na jeden puntík a program na bavlnu a z Lka mi to udělalo Sko - slabší program tam už není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114

My jsme si pořídili sušičku loni. Měli jsme obavu jak nám naroste spotřeba elektřiny a čekali jsme na vyúčtování s obavami a ejhle ještě nám 100 vraceli :dance: Na sušičku nedám dopustit. Bydlíme v bytě a nemáme kde sušit. Na půdě to bylo i týden :twisted: Máme kondenzační a spotřeba asi tak jako u myčky. A co se týká toho oblečení… sráží se mi jako při normálním praní a sušení. Jde o to zvolit vhodný program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí