Multifunkční tiskárna

2243
24.8.13 09:38

Multifunkční tiskárna

Hezký den ženy,
prosím potřebuji poradit, sháníme multifunkční tiskárnu. Kopírka, tiskárnna, scener.

• cenově dostupnou tak cca do 1000,– - 1500,–
  • spolehlivou a jednoduchou na ovládání
  • levné barvy

Koukám na HP Deskjet 1050A, ale píšou, že je nákladný tisk :think:
Děkuji za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101795
24.8.13 09:44

@sweetpretty Všechny inkoustové tiskárny mají nákladný tisk… a zase laserovou multifunkci v téhle kategorii neseženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
24.8.13 09:58
@j.a.n.i1 píše:
@sweetpretty Všechny inkoustové tiskárny mají nákladný tisk… a zase laserovou multifunkci v téhle kategorii neseženeš.

Asi tak.
My máme kvůli nákladům laserovku HP CM1415, před tím jsme měli HP Deskjet 1050A (starší model, ale srovnatelný) a vcelku jsem byla spokojená, jen tisk byl drahý a pomalý scan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
24.8.13 10:09

Tak přesně tu máme, měla jsem stejná kriteria jako ty. Ale tiskneme minimálně a jak došla barva, tka už jsme koupily jen černou - nám to stačí. Jak píšou holky, tisk i scan je pomalý, ale pro naše účely je naprosto dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.8.13 10:26

@sweetpretty měli jsme HP multifunkci a nedávno jsme jí dávali pryč, hrůza… moc jsme netiskli, ale někdy přece jenom jsme potřebovali a ty náplně vysychaly!! s jinou než originálem to netisklo a drahý originál nám tam vydržel tak tři měsíce a to jsme vytiskly pár stránek.

Koupili jsme nakonec tu nejlevnější laserovou multifunkci od brothera a je to úplně o něčem jiném :palec:

• Citovat
  • Upravit
11502
24.8.13 10:48

Ahoj, dítě mi rozbilo tiskárnu, taky multi a sháním novou s požadavky jako máš ty, ale s tím tiskem tě musím zklamat, ten je nejnákladnější a když jsem byla tiskárnu dávat do opravy, tak mi bylo řečeno, že na dnešních tikárnách jsou právě barvy tím co je tam nejdražší. Bohužel nevím kolik mi v tiskárně zbývá barvy, radši bych nějakou takovou, abych je tam mohla dát z té staré. Měla jsem HP 1110 series, takže se budu muset řídit dle barev. Jinak co mi v obchodě řekli, tak se většina těchto tiskáren pohybuje od těch tisíc do 15set.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
24.8.13 11:04

@sweetpretty http://www. tisknulevne. cz/produkty/canon-pixma-mg2250.html tu tiskárnu seženeš levněji i pod 1000,– a neoriginální inkousty vyjdou sada všech 5ti inkoustů kolem 500,–

nebo
http://www.tisknulevne.cz/…a-mg/mg5150/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
24.8.13 11:06

Pokud netiskneš fotky, tak stačí neorig. náplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.8.13 16:58

@soanpe no stačí, ale ne každá tiskárna je akceptuje… ta naše HP s nima prostě nestiskla a to jsme zkoušeli asi tři různé :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2243
24.8.13 21:28

Holky díky moc za vaše názory a poznatky. Budeme tisknout celkem dost, ale nejspíš jen černobíle, vyjímečně barevně, asi teda kouknu na ty laserovky a budu si muset připlatit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
24.8.13 21:30

Jde mi i o to, jak jsem se dočetla na jiných diskuzích na netu, že některé tiskárny tisknou pouze když jsou v nich všechny barvy :/ no spíš bych brala, že když např dojde žlutá, tak to bude tisknout u jen černobíle a nebude to hlásit, že si mám dokoupit barvu hned :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.8.13 21:39
@sweetpretty píše:
Hezký den ženy,
prosím potřebuji poradit, sháníme multifunkční tiskárnu. Kopírka, tiskárnna, scener.
  • cenově dostupnou tak cca do 1000,– - 1500,–
  • spolehlivou a jednoduchou na ovládání
  • levné barvy

Koukám na HP Deskjet 1050A, ale píšou, že je nákladný tisk :think:
Děkuji za rady!

Mám EPSON FX105 - „tiskárna pro chudé“ - v akci mě stála sedm stovek (alza. cz) Kupuju „startovací náplně“ - ty s menším objemem inkoustu. A je pravda, že když některá dojde, tak se tiskárna šprajcne a netiskne - s výjimkou černé, tu si dokáže namíchat s ostatních barev a jede v nouzovém režimu.
Na jaře bych se jí chtěl zbavit, protože chci koupit barevnou laserovku (kvůli tisku stavařských výkresů). Takže pokud vydržíš do jara, daruju za odvoz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
24.8.13 22:06
@Jura007 píše:
Mám EPSON FX105 - „tiskárna pro chudé“ - v akci mě stála sedm stovek (alza. cz) Kupuju „startovací náplně“ - ty s menším objemem inkoustu. A je pravda, že když některá dojde, tak se tiskárna šprajcne a netiskne - s výjimkou černé, tu si dokáže namíchat s ostatních barev a jede v nouzovém režimu.
Na jaře bych se jí chtěl zbavit, protože chci koupit barevnou laserovku (kvůli tisku stavařských výkresů). Takže pokud vydržíš do jara, daruju za odvoz…

Jééé jsi opravdu velice, velice hodný, děkuji za nabídku, no ale už teď bych ji měla mít doma :lol: takže tak do týdne bych chtěla koupit něco, co dobře pofrčí a bude dobrá za tu cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
25.8.13 14:36
@madi píše:
@soanpe no stačí, ale ne každá tiskárna je akceptuje… ta naše HP s nima prostě nestiskla a to jsme zkoušeli asi tři různé :nevim:

no tak pokud je orig. čipovaný, tak musíš koupiut i neorig. čipovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
17.7.15 18:57

Ahoj holky, mám hp deskjet 1050 a mám jen černou barvu. Kreslím, ale jen černobíle, takže barevnou nepotřebuju. Chci se optat… Stačí jen ta černá na tisk obrázků? Vždycky když si nějakej vytisknu, je opravdu jen černej a bílej, žádné odstíny šedé, což mi docela vadí, protože na obličeji je sotva vidět nos…
Manžel mi tiskl obrázky v práci, ty neměli chybu a byli taky jen černobílé. V nastavení tiskárny jsem to ale nikde nenašla. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí