Myčka - proč nemyje?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
myčka proč nemeje
Děla se na nádobí špinavej povlak nalepenej, hlavně na sklenicích. Co s tím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Točí se obě vrtule? Nejsou něčím ucpané ty trysky na nich? Nebo neblokuje je nějaký trčící kus nádobí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jukni na vrtule. Měli by jít sundat. Kolikrát jsou zadělaný ty otvory ve vrtulích, kterými stříká voda a oplachuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V návodu myčky jsem tohle četla, je to příčina něčeho nevím čeho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila bych koupit čistič myčky popř. nalít ocet a pustit prázdnou na nejvyšší teplotu, jinak zkusit opraváře co s tím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamčatka21 píše:
Zkusila bych koupit čistič myčky popř. nalít ocet a pustit prázdnou na nejvyšší teplotu, jinak zkusit opraváře co s tím
Nebo kyselinu citronovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a sklenice - ty mohou být naleptané. Jestli jsou takové zašedlé a nelesklé, asi je porušen povrch skla. Myčka to bohužel časem udělá se skoro každým sklem, vzácnější kousky je lépe tam nedávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mas vycisteny filtr?? Nekdy je lepsi pouzivat gel nebo gelove tablety ( napr jar) od klasickych finish mam takovy pisek ve sklenicicch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na tom, jestli je to přilepené (to cosi) nebo naleptané sklo. Taky mě teď zlobila myčka, měla jsem sajrajt pod dvířky pod gumou, fuj kentus mastnota
Vyčistila jsem, pak samozřejmě filtr a dala jsem dvě kys. citronové a pustila na prázdno na 70°C. Zlepšilo se to celkem, ale jestli je to naleptané, tak je to kvalitou skla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám kdysi opravář říkal, že nejlepší je pouze sypky prášek, ze zbytek udělá v mycce časem čurbajs
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamčatka21
Mě právě ten prášek leptá sklenice, ale nechce se mi kupovat drahé tablety
, tak lepší sklo umývám v ruce
A prášky jsem zkoušela různé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používám už dlouho somat gel, a sklenice mám jen čirý. Juknu na ty vrtule
- načítám...