Myčka - proč nemyje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maca36
17.8.13 18:45

Já tohle měla na sklenicích po finish tabletách. už delší dobu používám pouze kapsle Jar a mám pocit že co jsem otestovala všechno známější co na trhu je, tak Jar je pro mě,,1*,,

• Citovat
  • Upravit
1067
17.8.13 18:47

Ahoj, tak to jsem měla jednou já a poté si zjistila příčina. Jak kupuju do myčky takovou závěsnou vůni, tak jsem ji jednou dala o kousíček jinam a už byl problém protože to seklo vrtule. To byla věda než se nato přišlo :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ebi15
17.8.13 20:50

myčka

Taky mám myčku co nemeje, o sklenicích už ani nemluvím, běžne otevřu dveře myčky po mycím programu a polovinu nádobí si doumývám ručně-příbory, hrnce, talíře, zavařovačky od marmelády..a to mám myčku vyčištěnou a vyzkoušené snad všechny prášky a tablety, trysky čistý, sůl dle vodárny, leštidlo na nejvyšší stupen, už nevím kde je chyba…

• Citovat
  • Upravit
maca36
17.8.13 21:47
@ebi15 píše:
Taky mám myčku co nemeje, o sklenicích už ani nemluvím, běžne otevřu dveře myčky po mycím programu a polovinu nádobí si doumývám ručně-příbory, hrnce, talíře, zavařovačky od marmelády..a to mám myčku vyčištěnou a vyzkoušené snad všechny prášky a tablety, trysky čistý, sůl dle vodárny, leštidlo na nejvyšší stupen, už nevím kde je chyba…

Muze byt chyba v pritoku vody, do mycky se nedostane tolik vody co je potreba.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max