Myčka - proč nemyje?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ahoj, tak to jsem měla jednou já a poté si zjistila příčina. Jak kupuju do myčky takovou závěsnou vůni, tak jsem ji jednou dala o kousíček jinam a už byl problém protože to seklo vrtule. To byla věda než se nato přišlo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myčka
Taky mám myčku co nemeje, o sklenicích už ani nemluvím, běžne otevřu dveře myčky po mycím programu a polovinu nádobí si doumývám ručně-příbory, hrnce, talíře, zavařovačky od marmelády..a to mám myčku vyčištěnou a vyzkoušené snad všechny prášky a tablety, trysky čistý, sůl dle vodárny, leštidlo na nejvyšší stupen, už nevím kde je chyba…
- Citovat
- Upravit
@ebi15 píše:
Taky mám myčku co nemeje, o sklenicích už ani nemluvím, běžne otevřu dveře myčky po mycím programu a polovinu nádobí si doumývám ručně-příbory, hrnce, talíře, zavařovačky od marmelády..a to mám myčku vyčištěnou a vyzkoušené snad všechny prášky a tablety, trysky čistý, sůl dle vodárny, leštidlo na nejvyšší stupen, už nevím kde je chyba…
Muze byt chyba v pritoku vody, do mycky se nedostane tolik vody co je potreba.
- Citovat
- Upravit
Já tohle měla na sklenicích po finish tabletách. už delší dobu používám pouze kapsle Jar a mám pocit že co jsem otestovala všechno známější co na trhu je, tak Jar je pro mě,,1*,,