Zvětšování dělohy? bolest

Anonymní
11.9.23 05:08

zvětšování dělohy? bolest

Holky, jsem odjakživa poměrně hubená a v těhotenství mi zjistili štítnou žlázu, nevím jestli je to způsobeno tím ale jsem v 2 trimestru a bříško mám dá se říct neviditelné :? jakobych se trochu víc přejedla, vzato mě každou noc budí bolesti připomínající natažené svaly na bocích podbřišku, usínám s pokrčenýma nohama a nejlépe se ani nehnu, je to normální, že mě ta bolest i budí? přes den mě to nebolí vůbec, max to cítím při uklízení nebo nějakém rychlejším pohybu, ale večer katastrofa.. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
11.9.23 05:59

Se natahujou a povolujou vazy okolo delohy. Pres den to vykompenzuje tonus okolniho svalstva a jak se uvolnis vleze, citis to. Bych tak rekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
11.9.23 06:15

Ahoj, je to normální. Hlavně kolem 16 a 17. tt to bylo snad nejhorší. A je jedno jestli mas brisko nebo ne, to ma každý jinak. Na někom je to videt skoro hned a na nekom to nepoznas skoro celou dobu. :D Ja jsem krev a mliko ani tlusta ani hubena a lidi to na me poznali az tak v sedmym s jistotou, bříško rostlo pomalu. Ted jsem v devátém měsíci a poznat to jde s jistotou, ale nikdo by mi nerekl, ze uz mam rodit i sama si přijdu, tak na šestý, sedmý mesic. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
11.9.23 06:25

Jo, je to normální. Mně gynekoložka normálně řekla, ať si vezmu Paralen, když to bude jó špatný.
Kvůli břichu taky nemusíš smutnit, v prvním těhotenství si u spousty ženských dává na čas.
Já vypadala jen přejedeně ještě v půlce šestého měsíce, pak se to objevilo ani nevím jak a kdy : )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.23 06:30

Moc děkuji holky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
9293
11.9.23 07:21

To je normální. Buď v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
11.9.23 07:52

Ano, bolest vazů je v těhotenství naprosto normální a má to takhle snad každá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí