Vstupné do kolejového světa v Brně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vstupné do kolejového světa v Brně?
Maminky, nevíte kolik se platí vstupné do kolejového světa, na Josefské v Brně? Případně jak se tam chovat? S čím si jde hrát s čím ne? Pakliže je vstupné nějak na sekce, tak kam určitě zajít?…Táta nám jde o víkendu do práce a tak chystám pro kluky, nějakou atrakci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo a ještě jeden dotaz. Nevíte náhodou zda jsou v Antroposu taky nějací dinosauři, nebo jen mamuti a pračlověci? Nebo případně kde by se dali v Brně nějací dinosaři vidět?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
byla jsem tam cca před půlrokem, tak jen matně … nějaké vstupné se platí, bohužel už nevím částku, a platí Ti to do těch dvou místností, víc jich tam není. V první místnosti je vláčkodráha a autíčkodráha, s těma si můžete hrát, v druhé je ten velikánskej a suprovej model železnice, je za sklem, to je jen na koukání. Je tam myslím jen tlačítko na ovládání lanovky, která je součástí modelu, tu můžete spustit, pak tuším i vrtulník stejným způsobem,,,,, no pár takových možností tam je,,,, ale vyloženě na hraní jen ta první místnost. Jinak Tě trošku lituju, já tam byla s tříletou holkou, ona je trošku ujetá na autíčka, vláčky apod......vydržela by tam celou věčnost, mě to po chvilce přestalo bavit...... s klukama si to ani neumím představit
Ale ten model je vážně suprovej. A nově tam snad mají kolejiště mašinky Tomáše, to za nás nebylo.
http://www.modelovysvet.cz/
V Antroposu myslím dinosauři nejsou,,,,,,,, suproví byli nedávno ve Vaňkovce, někdy na podzim, ale to už je pryč. Ten Antropos holku nějak moc nezaujal, nutno říct, že mně taky jen tak lehce, ale vidět to není špatný.
A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já akorát vím, že ve Vyškově je Dinopark - ale to už je trochu z ruky, měli byste to i s výletem
Jo, ale teď se dívám, že je tam listopad až duben zavřeno, takže nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky
byli jsme na Mikulase… vstup byl 45 kc na osobu, me se tam moc nelibilo… hrat si bylo vepredu s jednim autikem na dalkove a 2 byli na autodraze, potom malinke kolejiste a 1 masinka Tomas.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky moc, tak to vidím že pokud nenapadne metr novýho sněhu a já vyjedu s autem, že dáme v sobotu tu vláčkárnu.
Honzík je teď sice malinko ujetej na ty Dinosaury - ve Vaňkovce jsme byli 4×, ale Do vyškova si pak uděláme výlet i s tátou někdy na jaře.
Kdyby ještě někoho něco napadlo, jak zabavit rarachy v Brně tak nápady sem. Budu vám moc vděčná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Technický muzeum v Brně, super celé jedno patro jako herna, dřevěné hračky, Lego na kila na koberci, různé skládačky a hračky na přemýšlení a poznávání. Jo je to na Purkyňově ul, na konečné šaliny, byli jsme tam před rokem a plánujeme zas, pro kluky jak dělaný. Martina
- Citovat
- Upravit
ty jo Martino, a nebyla to jen nějaká akce, nebo tak něco to tam mají pořád? Ještě nikdy jsem o tom neslyšela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nově otevřené bongobrno.cz.
Zatím jsme tam nebyli, ale myslím, že se ratolesti vyřádí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak V Antroposu dinouši nejsou, možná pár na obrázku v muzeu na Zelnáku ve stálé expozici- paleontologie.
technické muzeum opravdu super, i mně se tam moc líbilo ![]()
ta herna v horním patře je na vyzkoušení fyz. pokusů a uplně vzadu je malá hernička s hračky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nevím na webovkách jsem našla, že je cosi od 1.1.2009 uzavřený, tak to bude asi ono ![]()
Jo a ten bongo… no ten nový zábavný svět tuším v Heršpicích by byl asi super, ale to vstupný mě teda dojalo. Pomalu dvě stovky na jedno děcko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.