Domestav - nábytek pro děti - zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
574
12.6.07 13:11

DOMESTAV - nábytek pro děti - zkušenosti?

Ahojte!
Příští rok chcem dětem dělat pokojíček. Původně jsme chtěli nechat pokoj vyrobit na míru , ale narazila jsem na stránky www.domestav.cz a docela se mi jejich styl líbí. Mnoho kombinací, masiv, dětské dekorace… Máte někdo zkušenosti? Trochu problém bych viděla ve světlé barvě… Jak je bytelný? Nerozvrže se brzy? My máme jinak doma vše od truhláře, ale říkala jsem si, že dětský pokoj je jen na omezenou dobu… Budu moc ráda za zkušenosti, případně i odkazy na jiné výrobce dětského nábytku, protože je to tedy bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3492
12.6.07 13:22

Ahoj,

od Domestavu máme objednanou postel pro malého, ale zatím nedorazila. Myslím si, že jsou to kvalitní výrobky. Později až budeme ve větším a Adámek bude mít pokojíček tak bychom taky dokoupili věci od Domestavu teda pokud se nám osvědčí postel :wink:

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
12.6.07 13:27

Ahoj,
právě dneska nám má dorazit palanda od D., tak jsem zvědavá, když nezapomenu, tak písnu, jak jsme spokojený. Já jsem sice byla trochu rozladěná z jednoho zaměstnance (objednávali jsme si na Plzeňské v Praze), nebyl vůbec typ obchodníka, ještě že jsme měli jasno předem co chceme - všechno jsme si vybrali na jejich int. stránkách.
A dodání bylo do měsíce. O víkendu budem montovat, doufám, že všechno bude sedět…
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
12.6.07 13:31

Ahoj,
krásný nábytek má taky Gazel, ale je to dost drahý.
 http://www.gazel.cz/

Nás by celý pokoj od Gazelu vyšel na víc jak 50 tis. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
12.6.07 13:32

Ahoj, já můžu Domestav doporučit. Máme pro děti postele (teda ty normální, dvoumetrové, se zábranou), židličky (ty rostoucí, Klára se jmenují) a taky malý stoleček a židličky. Jsme spokojeni, žádné ostré hrany, světlá barva se mi k dětem líbí, a oni dokážou počmárat a zničit cokoli :wink: Čekáme třetí, a kdybychom neměli vybavení pro malé mimi v podstatě kompletní, určitě bych si ho pořídila taky od Domestavu.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
12.6.07 13:43

Ahoj,
před rokem jsem dcerce koupili postel od Domestavu a po roce krásně drží. Občas na ní spal i manžel, často se na ní „slezeme“ všichni tři, takže zátěžovou zkouškou prošla.
Co se týče světlé barvy, krásně vypadá a když na ni Lucinka zkoušela malovat pastelkama, šlo to jednoduše vyčistit.
Až trošku povyroste naše druhorozená, určitě dovybavíme pokojík nábytkem z D.
Jo a židli Klára máme taky - ze Sconta, tam byla levnější. Všem dětem,které k nám přijdou se „klára“ moc líbí. Jen jsme přidělali 3.stupínek, aby se tam Lucce líp lezlo.
 Ch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
12.6.07 13:44

Ahoj Maky!
Nemám ještě zkušenost, jak dlouho nábytek vydrží, protože zrovna sedím doma nad katalogem a vybírám jednotlivé kousky. My máme podnikovou prodejnu pár metrů od domu, takže jsem si to šla pěkně očíhnout zblízka a to mě přesvědčilo, že tohle bude to pravé. Hlavně to téměř nepřeberné množství kombinací, poličky, skřínky, šuplíky, stoly… A světlá barva? Nevadí, je to smrk masiv a ten časem ztmavne.
Vojtíšek byl v obchodě se mnou, paní byla moc hodná, mohl si všude vlézt, i do postele, chceme koupit zvýšenou s tím „domečkem“ pod ní, takže si vyzkoušel i lezení po žebříčku - on by teda ještě chtěl k tomu skluzavku :D :roll:

Ještě jukni na SCONTO nábytek http://www.sconto.cz/…etske-pokoje
Tam mají kupodivu taky pěkný dětský nábytek, ovšem nevím co kvalita :wink: . Mě se tam líbí d.pokoj Petr a Petra.

Taky kráááásný ale drááááhýýý 8O má ALAX http://www.alax.cz/detsky-nabytek

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
12.6.07 15:33

Ahoj Maky, švagrová pořizovala pro kluky palandu (ta nižží co by se dal pod ni přidat domeček) s žebříkem a rostoucí postel. Zatím jsou spokojení a kluci myslím dají všemu pořádně zabrat, už zkoušeli i popisky. :lol:
My jsme loni pořizovali rohovou palandu . Nechtěla jsem klasickou patrovku, abych dosáhla a viděla nahoru v případě nemoci , mohla hned zkontrolovat přikrytí, počůrání apod. Taky máme klasickou panelákovou výšku stropu, nahoře je horko, malej dost kašle …
Hledali jsme na netu a našli firmu truhlářství Šteker (http://www.postele-palandy.cz) , mají vzorkovou prodejnu Nábytek Řenč Pha9. Ikdyž jsem objednávala a domlouvala vše telefonicky nebyl s nimi problém naopak byli velmi vstřícní , vyrobili druhou postel přesně na centimetry včetně matrace. Palanda se dá rozdělit na dvě samostatné lůžka, pořádně bytelné, kliďánko si vylezu nahoru a můžu uspávat. Cena tehdy v únoru byla 4400,– včetně roštu plus matrace po 1100,– . Časem budeme matrace kupovat kvalitnější zatím se ještě občas přihodí nějaká ta nehoda. Místo žebříku máme přistavenou trojstupňovou skřínku TROFAST z Ikey. Skřínky a police , knihovničku jsme kupovali MONTERO ve Scontu - částečný masiv v podstatě dost dobrá levnější „kopie“ GAZELU. Dala bych fotečku, ale to neumím. Možná se podaří poslat emailem.
Tak hezky vybírejte Janek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
12.6.07 15:38

Tak koukám jsem to zkazila těma závorkama :oops: , tak once more http://www.postele-palandy.cz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
12.6.07 17:23

Holky, díky moc za reakce. Tak asi půjdem do toho Domestavu :) . Akorát mě mrzí, že jsou teď slevy a my ještě teď kupovat nemůžeme :( . Nevíte, jestli mají akce víckrát do roka nebo nějaké množstevní slevy, třeba na celý pokoj? :-? Psala jsem tam na info, ale ještě žádná reakce. Ještě jednou dík všem :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
12.6.07 17:26

Zdravím Janku! Jak je? Míša je nemocný :( , teď spí, tak řeším pokojíček. :) . Pozdravuj v Jesličkách, asi se tam momentálně moc nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
12.6.07 20:25

Tyjoo to je boomba a kde má domestav ceník nebo my někdo můžet sim napsat, co platil zač?Čaem to také Filimu asik pořídím líbí se mi ta sestava s dvěmi palandami a tím stolem.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
12.6.07 20:29

Na těch stránkách www.domestav.cz je i ceník a katalog. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
17.6.07 21:40

Tak jak jsem slíbila, píšu k té posteli, co nám dodali a … už je postavená v pokojíčku:-) Jsme spokojený, sice jsme s tím bojovali skoro celý víkend, s Adamem to moc nešlo, pořád nám chtěl pomáhat :lol:
Vypadá bytelně, snad něco vydrží:-) Všechno sedělo, i matrace (jednu postel jsme měli atyp - o 15 cm kratší a všechno sedí dobře).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
15.1.08 14:08

Kupovali jsme z Domestavu nábytek do herny - různé šuplíky, skříňky a police a vypadá to opravdu pěkně. Jen ta cena by mohla být nižší, ale na druhou stranu - kvalitově je to skutečně někde jinde, než třeba nábytek z Aska :(. U postele z Aska nám praskly po měsíci dvě šprušle u roštu :(. Takže ono se asi vyplatí u takových věcí trochu připlatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný